Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: educació i societat
Moviment musical contra Bolonya
05 mai 2009
Si la lluita és l’únic camí, la música és un dels vehicles.
cartell_15maig.png
Si la lluita és l’únic camí, la música és un dels vehicles.


Aquests darrers mesos, com hem pogut comprovar, la maquinària política i mediàtica de la “democràcia” capitalista ha situat els seus focus en direcció a l’efervescència de les protestes en defensa de la universitat pública. Mentre uns desallotjaven, expedientaven i s’afanyaven a aplicar un nou model universitari ple de dubtes i punts foscos, els altres s’escarrassaven a desvirtuar els arguments, les ocupacions i els drets dels i les alumnes.


Malgrat tot, els i les estudiants han demostrat i demostraran que tenen capacitat, coherència i dignitat per plantar cara davant de l’enemic més potent.


En aquesta conjuntura, Poca Broma i Igitaia, grups de música formats per estudiants i també treballadors, volem fer un humil homenatge a totes aquelles universitàries que han dedicat hores i hores a la lluita pels interessos col•lectius, a l’elaboració de pancartes, participació en ocupacions, manifestacions, assemblees, etc. amb l’objectiu de deixar una universitat pública i de qualitat a les properes generacions.


Per tot això, ambdós grups hem elaborat lletres de cançons que parlen de Bolonya i de la lluita a les aules, que presentarem als concerts del mes de maig i que intentarem difondre a partir d’ara. Alhora, també fem saber que restem al servei del moviment estudiantil anti-Bolonya per qualsevol necessitat vinculada amb la nostra activitat com a músics.


Finalment, instem a tots els grups musicals afins a la defensa de la universitat pública, a estendre la mà a les lluites que, en aquests moments, necessiten el màxim de suport i sinèrgies possibles.


Una abraçada fraternal. Ens veiem a les aules!Presentacions dels temes:

Igitaia: dia 9 de maig al CSO La Forsa. Av de la Fama, 41. Cornellà.
http://www.myspace.com/igitaia

Poca Broma: dia 15 de maig a la Plaça Sóller del barri de Porta de Nou Barris.
www.pocabroma.cat
http://www.myspace.com/bromapoca
Mira també:
http://www.pocabroma.cat
http://www.myspace.com/igitaia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Moviment musical contra Bolonya
05 mai 2009
no esta mal tu, buen compromiso al verdad, nose quienes són poca broma, peròesta muy bien comenzar asi
Sindicat