Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Lluita Internacionalista dóna suport a "Iniciativa Internacionalista"
05 mai 2009
Lluita internacionalista participa d’una àmplia coalició de partits
92752_iicartell_acte_presbcn09.jpg
El 7 de juny estan convocades les eleccions europees. Lluita Internacionalista participa de la candidatura Iniciativa Internacionalista (I.I.), una àmplia coalició de partits revolucionaris i de l’esquerra nacionalista. Com a punts centrals de l’acord hi ha la denúncia de la política del Govern que lliura enormes sumes de diners a la banca i la patronal i carrega la crisi sobre els treballadors/es, la defensa del dret a l’autodeterminació nacional dels pobles i la resta de drets i llibertats individuals i col·lectives i la crida a la solidaritat internacionalista entre treballadors/es i pobles, amb especial esment a la lluita del poble palestí. Iniciativa Internacionalista es va presentar el passat 17 d’abril de Madrid i ho farà a Barcelona el 8 de maig.

A les passades eleccions de 2004 Lluita Internacionalista va impulsar un r e a g r u p a m e n t d’organitzacions, obert a militants sindicals i lluitadors per les llibertats. Calia construir l’espai que deixen a la seva esquerra la política procapitalista i monàrquica del PSOE al Govern central, o PSCERC- IC/EuiA al tripartit de Catalunya. Després de moltes converses, el 2004 van respondre positivament el PCPE i el MIA, amb qui vam formar la coalició «No a la Constitució Europea. Per una Europa dels treballadors i els pobles». Així doncs, entenem que I.I. és un pas més en aquest camí per la formació d’un front d’esquerres.

La voluntat manifestada per les diverses organitzacions és que I.I. no sigui només un acord per les eleccions europees i que després pugui tenir continuïtat amb iniciatives d’unitat d’acció. Cridem a treballadors/es, i joves a venir amb nosaltres, a participar en el debat per a la formació de I.I., a impulsar comitès de suport a la candidatura en centres de treball, barris i estudis.

Presentació de la candidatura Iniciativa Internacionalista:

Divendres 8 de maig a les 19’30, al C.C. Convent de Sant Agustí de Barcelona. Metro Arc de Triomf (L1).
Mira també:
http://luchainternacionalista.org/?lang=ca
http://www.iniciativainternacionalista.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lluita Internacionalista dóna suport a "Iniciativa Internacionalista"
06 mai 2009
i la CUP mirant's-ho. ¬¬

no il·legalitzaran a ningú perqué seria fer-li propaganda. com a IzCa que els hi fan un favor cada cop que en parlen.
Re: Lluita Internacionalista dóna suport a "Iniciativa Internacionalista"
06 mai 2009
Putu erc, putu junqueras!
cup_erc
Re: Lluita Internacionalista dóna suport a "Iniciativa Internacionalista"
06 mai 2009
Ui, poden comptar amb l'inestimable valor dels 8 militants que queden a Lluita Internacionalista i els 7 vots que reuneixen de la ciutadania catalana (un d'ells és crític amb la direcció).

Això d'I.I. s'enfonsa per moments...
Re: Lluita Internacionalista dóna suport a "Iniciativa Internacionalista"
06 mai 2009
La desunió dels moviments rupturistes davant les eleccions europees és decebedora. Com si fóssim tants què ens poguéssim permetre el luxe d'anar per separat!
Sindicato Sindicat