Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració contra les penes multa
05 mai 2009
Tres persones segueixen penjades d'una de les Tres Torres d'Esplugues, repetint l'acció de protesta per la qual ha estat empresonat l'últim insubmís a les penes multa.
img_4761.jpg
A partir de les 8 de la tarda d'ahir desenes de persones ens hem concentrat en la porta de la Model, presó de Barcelona. Altra vegada el motiu era donar suport a l'última persona que s'ha declarat insubmisa a les penes-multa. Aquest activista va ser condemnat a pagar 60 euros o 10 dies de privació de llibertat per penjar-se durant tres dies d'una de les torres d'Esplugues de Llobregat. L'acció simbòlica denunciava el procés especulatiu i de destrucció de la muntanya de Sant Pere Màrtir (Collserola).

Des de la seva detenció i entrada a la presó, que es va produir el dia 27 d'abril, s'han realitzat diverses accions per a visibilizar la campanya, que va començar fa uns mesos en la ciutat de Barcelona, per a l'insubmissió a les penes multa. Aquest tipus de condemna busquen castigar la dissidència, afebleix econòmicament als grups mobilitzats per a reforçar les arques de l'Estat i a més, suposen un càstig elitista ja que en el cas de no poder pagar la multa t'empresonen.

De moment (05 maig, 11h) les tres persones que repeteixen l'acció per la qual aquesta persona ha estat empresonada segueixen penjades en las Torres d'Esplugues i segons hem llegit en els mitjans empresarials de comunicació es troben “bé”.

Les convocatòries per a aquests dies són:
- avui, dimarts 5, 18h: concentració en el metre L3 Maria Cristina
- avui, dimarts 5, 20h: concentració informativa en l'Ajuntament d'Esplugues

Col·lectiu autònom de contrainformació Apoptosis

per a ampliar la informació:
- altres accions en suport: http://www.lahaine.org/index.php?p=37685
- informació sobre el cas concret: http://www.moviments.net/noalplacaufec/10diespreso/
- informació sobre les penes multa: http://alespenespunyalades.blogspot.com/
Untitled.jpg
Untitled2.jpg

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat Terrassa