Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
03 mai 2009
Detinguts en llibertat.

Sobre les 11.30h d'ahui dissabte, han sigut alliberats els detinguts de l'assalt de la policia local al centre social.


Comunicat sobre l'assalt policial a la Quimera csa.

Avui , 1º de maig, la policia local de Mislata assalta una associació cultural i deté violentament a dos socis del centre.

Sobre les 04.30 aprox. uns agents motoritzats de la policia local de Mislata, s'han personat en la Quimera csa. amb l'excusa que havia hagut queixes d'algun veí per tema de sorolls. Després de comunicar la situació en la porta, sense que semblara haver cap problema i després d'arribar a un acord, quan els companys de l'associació tornaven a entrar al centre, un dels policies ha entrat sense permís dins de l'espai, al que un soci ha respost increpant-li que no podia entrar en un local privat sense una ordre judicial i sense motiu, el que ha conduït a una situació en la qual el soci que els tractava d'impedir el pas ha estat reduït violentament dins del mateix centre. L'agent redueix al company en absència de resistència física i una vegada fora ho ha llançat al sòl i l'ha enmanillat, novament de manera violenta.

Altre company que estava en el centre ha estat detingut per demanar explicacions i acostar-se als agents acusant-los d'abús d'autoritat.
La resta de persones presents, estupefactes, observaven la situació tractant de posar calma i exigir explicacions referent a això, al que l'agent, argumenta que el detingut li havia llançat una punyada a la cara, cosa que desmenteixen tots testimonis.

Aquest agent no s'havia desprès del casc de la moto en tot l'assalt.

La versió del policia local, suposadament agredit, canviava per moments, arribant a contradir-se a si mateix.

Els detinguts estan, encara en dependències policials a l'espera que els posen en llibertat demà.

Recordem que una agent de la policia local de Mislata ja va agredir a una companya de la Quimera, fet demostrat i condemnat per la seua justícia, fa un parell d'anys, en el punt àlgid de la tensió per la seva acosament sistemàtic cap al centre social.

La policia local de Mislata és tristament famosa per la quantitat de denúncies que acumula contra la seua modus operandi, el que els duu a visitar els jutjats habitualment.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
03 mai 2009
Vaya, que malos son los policias de Mislata che. Con lo bien que se comportan estos catalanistas deberian darles las llaves de la ciudad.

¿Y las torturas?, pero vamos a ver, ¿no quedabamos en que cuando habia una detencion se debia denunciar siempre "torturas"?

El movimiento antivalencianista esta flojeando...ay,ay,ay...
Re: Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
03 mai 2009
Molts ànims companys.
Re: Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
04 mai 2009
banda de desgraciados, mentirosos, los vecinos estamos de vosotros y del rosado hasta los ...
porque no contais los gritos de viva eta y terra lliure mientras estaba la policia alli. sois amigos de asesinos. valiente pandilla de cobardes.
Re: Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
04 mai 2009
"Vaya, que malos son los policias de Mislata che. Con lo bien que se comportan estos catalanistas deberian darles las llaves de la ciudad.

"¿Y las torturas?, pero vamos a ver, ¿no quedabamos en que cuando habia una detencion se debia denunciar siempre "torturas"?

El movimiento antivalencianista esta flojeando...ay,ay,ay... "

Palurdo el nota, rollo Martinez el Facha pero con tintes policiacos, interesante. Ja ja jua.
Re: Assalt policial a la Quimera csa de Mislata
04 mai 2009
La sociedad valenciana está podrida: huele a pus que tira pa'trás. Claro que con tantos años de gobiernos franquistas ultra-católicos con políticos mafiosos, lo que me extraña es que aún sobreviva la convivenvia. Quizá los pocos islotes de Razón e Inteligencia que, como la Quimera, todavía aguantan sin rendirse ante esa podredumbre de los Camps, Fabras, Barberás, etc,son los que mantienen en pie la Esperanza en un futuro mejor para los de abajo (descontados los perros que, aunque son hijos del pueblo, son hijos bastardos y se los llevará la corriente, como a sus amos ).
Salud para los que luchan
Sindicato Sindicat