Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
Una cinquantena de persones surten en cercavila per convocar al May Day ver video en http://communia.blip.tv/file/2057948
vaga.png
L'estació del Nord (RENFE) ha vist afectada la seva tranquilitat habitual per l'arribada de més de cinquanta activistes que han llegit un manifest a favor del transport públic gratuït i en contra de les redades indiscriminades que es practiquen a les estacions de tren amb total impunitat.

Després d'aquesta declaració d'intencions, el grup ha accedit a les vies mitjançant la desobediència civil, a la qual el manifest llegit feia referència directa. Un cop dins el tren s'ha tornat a llegir el manifest i informat a tots els viatgers, fins a l'estació de Terrassa Est. Allà, el mateix guarda de seguretat ha obert les portes per permetre que els activistes sortissin, suport que ha rebut una forta ovació dels manifestants.

D'allà, la cercavila s'ha dirigit al supermercat Eroski, on ha entrat de forma pacífica i festiva i s'ha passejat per tot el passadís de caixes, explicant les reivindicacions del May Day i convocant a tots els assistents a la manifestació del divendres. Les persones han mostrat una gran empatia amb els manifestants, amb gestos afirmatius i de suport.

Sortint del supermercat, la pluja ha rebut amb timidesa el grup d'activistes, que no s'han immutat i han seguit la marxa. Propera parada: Plaça de Ca n'Anglada. Als carrers la gent s'ha aturat a escoltar el missatge, gent als balcons i a les portes dels bars i botigues. Alguns han seguit la marxa fins a la plaça de Ca n'Anglada, on s'ha cantat un hip-hop en honor a la crisi.

La pluja s'ha fet més intensa a mesura que la cercavila avançava, fins al punt d'haver-la de suspendre, això sí, enmig d'un ambient festiu i alhora reivindicatiu. S'ha desconvocat al Centre Cívic Montserrat Roig (de Ca n'Anglada), i s'espera una participació massiva per demà, a les 12h, a l'estació de RENFE.

May Day! Aquesta crisi no la pagarem nosaltres! http://www.nopagaremoslacrisis.org
Mira també:
http://www.nopagaremoslacrisis.org/
http://www.euromayday.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
avui totes al MAYDAY!

12h renfe terrassa

(i a la tarda, mani anticapitalista a barna!)
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
Tenir el suport de l'ajuntament és el que té...no demanaré que es treguin aquestes notícies, però la gent d'egara sabem qui són i quins suports tenen...apali
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
no digas tantas chorradas...que nadie te cree.
lo que llamas la gent d'egara sois tu y dos amigos.
la envidia es lo que te corroe. Hace años que no no te comes un rosco y procesos de autoorganización precaria y migrante te pasan por encima metido en tu antro y guetto.
Das la vara en internet, por que aqui te sale gratis, pero ni en la calle ni en movimiento pintas nada.

El May Day impresionante, el Piquete precario espectacular.
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
en català garrula!!!!!
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
A veure, com molt bé dius a egara ens coneixem tots, i per exemple, tu sorties de caseta amb el teu gosset mentre la mani passava per davant dels teus morros! segurament és això el que t'ha fet sentir malament!!com diu el de dalt... que tots ens coneixem i tu portes molt temps més sol que la una!
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
01 mai 2009
només un consell:
l'enveja no produeix politica. Només et provoca mals de cap. Per evitar-ho, tens dos opcions:

1. passar de tot i no oblidar-te de la política, doncs no va amb tu, és massa dificil per mentalitats obtuses com la teva. Ves al bar que segur que alla disfrutaras.
2. aprendre del que es un procés de reconstrucció política, que s'esta reproduint per tot arreu en claus d'autonomia de la sèria (no la de la consigna).
mentre, sempre et quedara internet
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
02 mai 2009
mentre, cobro de l'ajuntafems plans d'ocupació...o m'ho negues???
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
02 mai 2009
Que bo!!!!! a això se li diu escoltar campanades però no saber d'on venen!!! anda que no mola aquesta paraula d'Ajuntafems!!! jejejeje és super radica!!! Alguns no deixaran mai de ser uns niñatos, que amb 4 consignes son els més radicas del món. Llàstima que això només serveixi per marcar paquet amb els 4 amiguets de tota la vida.
Re: [MayDay09_Terrassa] Metro precari 30/04
02 mai 2009
a més de tonto i penjat políticament, ets un ignorant. Torna a la facultat i estudia una mica. A veure, repeteix amb mi: els Plans d'Ocupació no són competència de l'ajuntament.

També et diré una altra cosa: els tontos com tu quan miren la lluna es discuteixen sobre el dit que la senyala.

Tontet: és la lluna el que mirem, no el dit que la senyala. Ho entens o és massa dificil per tu? si en comptes d'escriure tant per internet (aqui et surt gratis,eehh!!), i amargar-te solet a casa teva i amb el guetto, fecis i sapiguessis el que és el moviment sabries una cosa tant senzilla com aquesta: la lluna, no el dit.
Sindicat Terrassa