Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La Gordíssima es queda al poble! (Concentracions de suport)
30 abr 2009
En motiu del judici que amenaça de desallotjament el Centre Social Okupat La Gordíssima, previst pel 6 de maig, el col.lectiu del CSO fa una crida a totes les andreuenques i gent dels barris i viles veïnes a assistir a la concentració de suport del proper dimarts 5 de maig a Pl. Orfila, coincidint amb el Ple del Districte a les 19h. Així com a una concentració el mateix dia del judici.

Allà s’hi presentarà una moció “exigint a tots els partits polítics del Districte que es posicionin en contra de que el propietari aconsegueixi fer un desallotjament preventiu de l’espai alliberat, abans no es resolgui la via legal”. L’Assemblea de la Gordíssima considera que perquè aquesta sigui acceptada “pels covards i hipòcrites grups municipals, és necessàri demostrar la nostra força i recolzament popular. Perquè tots i totes sabem que les lluites es guanyen al carrer i no als despatxos”.

D’altra banda, també han convocat una concentració de suport el dia del judici a les 11 del matí als jutjats de Via Laietana.
LA GORDÍSSIMA ES QUEDA AL POBLE!
Mira també:
http://www.eixida.wordpress.com
http://www.lagordissima.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Gordíssima es queda al poble! (Concentracions de suport)
30 abr 2009
Expliquin aquest sil·logisme que no hi ha qui ho entengui:

“exigint a tots els partits polítics del Districte que es posicionin en contra de que el propietari aconsegueixi fer un desallotjament preventiu de l’espai alliberat, abans no es resolgui la via legal”. L’Assemblea de la Gordíssima considera que perquè aquesta sigui acceptada “pels covards i hipòcrites grups municipals, és necessàri demostrar la nostra força i recolzament popular. Perquè tots i totes sabem que les lluites es guanyen al carrer i no als despatxos”.

Mes incoherències i contradiccions per paraula és dificil.
Re: La Gordíssima es queda al poble! (Concentracions de suport)
30 abr 2009
una paraula no pot ser una contradicció, però detalls a part, el teu comentari no s'entén pas. On les veus?

senyala les inferències que fas...
Sindicat Terrassa