Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Primer de Maig a Berga
30 abr 2009
Ja fa deu anys que reivindiquem que el Primer de Maig no és cap fira, malgrat que a Berga per aquestes dates se’n faci una que ajuda encara més a oblidar la data en la qual estem. Tornem, per tant, a sortir al carrer per recordar el significat d’aquesta data de lluita obrera i llibertària.

Enguany ho fem un altre cop sense permís per posar en evidència que la famosa ordenança de civísme el·laborada i aprovada pels polítics de l’Ajuntament de Berga (CiU, CUP, PSC, ERC i el senyor Saña) és una eina repressora i classista que atenta contra les llibertats individuals i col·lectives de les persones.

Contra els polítics i les seves ordenances i en favor de les lluites passades, presents i futures que són representades per l’1 de maig, a Berga hem organitzat els següents actes:

Demà, dia 1 de maig, a partir de les 12 h a la plaça de sant Joan de Berga

* Xocolatada i jocs infantils
* Fideuà popular per a tothom
* Humor amb l’Eugenio
* Xerrada sobre el sabotatge amb Txema Bofill dels grups autònoms (GARI) dels anys setanta
* Poesia amb la Blanca Vidal, el Jesús Lizano, l‘Enric Casasses...
* Teatre amb Sardana Aquàtica de la companyia La Quadra Màgica
* Cançons amb Manolito’s band (rumba) i amb Gabi (Salsa)

L’1 de maig no és cap fira! Per una jornada incívica, cultural i reivindicativa. Cap ordenança ens farà lliures!
Mira també:
http://www.berguedallibertari.org/wordpress/?p=1202
http://www.berguedallibertari.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primer de Maig a Berga
30 abr 2009
"Xocolatada i jocs infantils"? jo no portaria a la canalla a una xocalatada organitzada per coneguts politoxicomans (ai Pep, com van les fosses nassals?) de la comarca per res del món...
Re: Primer de Maig a Berga
30 abr 2009
No foteu ni brot tot l'any, i ara voleu apadrinar a la gent que fa 8 hores diàries, aneu al bosc i torneu a les drogues...

Fora tirats de Berga!
Re: Primer de Maig a Berga
30 abr 2009
Prou difamació! Per TOTES bandes. Convido a no fer més comentaris desde l'anonimat. Algunes persones de Berga ens sentim molt dolgudes i atacades per cada cop d'estupidesa...
Re: Primer de Maig a Berga
30 abr 2009
como que per totes bandes ?? si sólo vienen de un lado. Parece que a alguno le jode que la gente haga cosas en "su" pueblo.

endavant amb l'anarquia!
Re: Primer de Maig a Berga
01 mai 2009
Pero tindras cara!!!"No foteu ni brot en tot l'any"? Cree el ladron que todos son de su condicion, que diuen els castellans. Si sho curren mogollon. Nomes cal entrar en la web del bergueda llibertari, obrir les pagines del pesol negre o preguntar a qualsevol col.lectiu, sindicat etc anarquista de Catalunya i et diuran si fan coses o no. Mentider de merda! Us retrateu fen servir estrategies tan rastreres i miserables!
Us rabia que alguna gent organitzi actes pel primer de maig? Doncs poseu-vos fulles!
Re: Primer de Maig a Berga
01 mai 2009
i això que feu no és una fira???????????

fora anarcoespanyols de Berga!
Re: Primer de Maig a Berga
02 mai 2009
Grandissimes respostes les dels dos primers comentaris a un post merament informatiu dels actes programats per una entitat per al dia de l'1 de maig. Denoten una gran intel.ligencia, així com una enorme voluntat de concordia, evitant en tot moment la difamació, l'atac personal i la mentida. Gracies per il.luminar-nos amb la vostra sabiesa i opinió. (Ah, donat el vostre dubtós nivell intelectual, aclarir que aquest text es un exercici de sarcasme, tot i que no se perque em molesto en explicar-ho ja que dubto que sigueu capaços de llegir més de tres paraules seguides sense escriure un comentari de resposta acusant algú de violador de yayes o cualsevol altre bajanada...)
Sindicat