Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Primer de maig alternatiu al Camp
30 abr 2009
1 DE MAIG / 7 DEL VESPRE / PLAÇA IMPERIAL TARRACO / TARRAGONA MANIFESTACIÓ ANTICAPITALISTA DEL PRIMER DE MAIG AL CAMP
primermaigeic.jpg
concert1maig.jpg
1 DE MAIG / 7 DEL VESPRE / PLAÇA IMPERIAL TARRACO / TARRAGONA
MANIFESTACIÓ ANTICAPITALISTA DEL PRIMER DE MAIG AL CAMP

Convoquen: CUP, SEPC, Endavant (OSAN), Cau de Llunes, AJ La Guspira, AJT, Sindicat CoBas i CGT

Com cada any, hem quedat per anar plegats tota la gent del Camp a la manifestació del primer de maig a Tarragona. Hem organitzat una caravana de cotxes des de Reus cap a Tarragona. La convocatòria és a les 18'00h a la Plaça de les Oques. Cal portar banderes, i òbviament cotxes! A aquesta caravana que surt de Reus s’hi sumaran la gent de Riudoms, Alcover i Priorat.

La manifestació sortirà puntual a les 19h des de la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona i arribarà a l’Ajuntament, on és realitzarà un acte polític amb parlaments.

Per la nit, a les 23h, l’EIC (Esquerra Indepenentista del Camp) organitza un concert a la Selva del Camp, a la Sala “Torn de Nit”, on tocarà:

EL SON DE LA CHAMA (fusió, reggae, tropical)
http://www.myspace.com/elsondelachama

Calma tensa (Punk-Rock)

Ganjanigths (Ragga, Ska Jamaicà)

DJKuru (PD Popular)

MANIFEST UNITARI
El sistema Capitalista no pot solucionar l’actual crisi sense passar per sobre dels treballadors i treballadores. És per això, que davant la barbàrie del capitalisme, reivindiquem mesures que evitin que la càrrega de la crisi recaigui sobre les treballadores; i ho farem sostingudament, amb vagues generals si hi ha prou unitat per fer-ho.
Concretament, organitzacions i sindicats de l’esquerra, de manera unitària, plantegem el següent:
• Com a primera mesura per a repartir el treball i la riquesa: salari i pensió mínima de 1200 euros al mes i 35 hores setmanals sense reduir el sou i també prestació d’atur indefinida mentre no es trobi feina.
• Reforma fiscal que retorni la progressivitat als impostos, com a resposta a l’irresponsable saqueig que s’ha fet de les arques públiques. Prohibició de tots els paradisos fiscals i de la impunitat fiscal.
• Lloguer social de tots els habitatges buits, expropiació dels habitatges buits retinguts pels constructors i pels bancs i impedir els desallotjaments de les famílies, amb ajornament del pagament d’hipoteques.
• Una Banca Pública sota control social, per a que el crèdit estigui al servei del treball i no de l’especulació. Estem totalment en contra de la socialització dels bancs, ja n’hi ha prou d’utilitzar els nostres impostos per salvar banquers mentre hi ha més de 900.000 aturats sense cap tipus de cobertura social.
• La Paralització de les privatitzacions de serveis públics i revisió de les privatitzacions ja realitzades en defensa de la Sanitat Pública i exigim la derogació de la llei 15/97 en defensa de l’Educació Pública. No a Bolonya i no a la LEC!
• La prohibició dels acomiadaments, la nacionalització sense indemnització de les grans empreses que tanquin, i reobertura d’aquestes sota el control dels treballadors i treballadores i d’associacions. Hem d’aconseguir orientar la producció segons les necessitats i amb sostenibilitat ecològica.
• Cap persona no és il•legal, la igualtat de drets per a tots, ja siguin d’aquí o de qualsevol altre lloc de l’Estat i del Món. Avui dia treballem per empreses de propietat i de capital estranger o nacional, i ens manifestem en tot el món per a no dependre d’ells i poder decidir el nostre futur.
• Per últim, apostem pel treball cooperatiu, el consum responsable i les finances ètiques que comencen a ser realitat en el nostre país i que estan basades en valors alternatius als capitalistes, com són: democràcia directa, igualtat, recolzament mutu, solidaritat, responsabilitat i justícia social.

HI HA SOLUCIONS FAVORABLES PER LA MAJORIA I CAL QUE TOTS i TOTES ENS IMPLIQUEM! DAVANT DE LA CRISI: REPARTIM EL TREBALL I LA RIQUESA!
Mira també:
http://www.pobleviu.cat/eic
http://www.pobleviu.cat/eic

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat