Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Gramenet] Convocatòria per al 1r de Maig
30 abr 2009
11h a la Plaça del Rellotge
L1 <M> Fondo

MANIFESTACIÓ ANTICAPITALISTA
17.30h Plaça Universitat (Barcelona)
logocrisi.jpg
T’HAS ATURAT A PENSAR? DONCS ATURAT AMB NOSALTRES!!

Volem que t’aturis un moment, que baixem la velocitat, la presa…per poder observar amb més deteniment, sincerament, sense tòpics ni prejudicis quin és el camí que fa temps que seguim. Qui marca la línia per on transitem, qui pateix i qui se’n surt beneficiat. Qui ha creat el desordre actual, les crisi (econòmica, ecològica, energètica,de valors, laboral, cultural, sanitària…) Qui pot donar solucions i qui les pot posar en pràctica. Hi deuen haver solucions a aquest panorama?

Potser pensaràs que no és possible canviar el món, que no hi ha vida més enllà del capitalisme que ara acaba, i que els polítics no volen canviar res. D’acord, potser tindràs part de raó (sobretot amb ho dels polítics), però i si el motor del canvi no fossin els polítics? I si tu fossis qui realment pot canviar les coses? I si nosaltres poguèssim canviar certs hàbits de vida que acabessin per pressionar els polítics de retruc?

En el fons creiem que passa per construir alternatives de vida (ja ara, aquí, entre tots i totes) que ens facin viure més a prop d’allò que pensem.

CAPITALISME ÉS CRISI!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat