Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Feu difussió! Contra la repressio als estudiants de secundaria! Carrega dels Mossos.
30 abr 2009
Els fets ocorreguts ahir dia 29 d’Abril davant i dins del Departament d’educació mostren per part de les administracions i del conseller d’educació Ernest Maragall, la poca voluntat de diàleg amb els estudiants de secundària. La nostre intenció era establir un canal de debat amb el conseller i demanar-li explicacions i responsablilitats per haver enviat diversos dispositus del mossos d’esquadra a les tancades pacífiques i informatives dels centres de secundària catalans i per haver-les il·legalitzat i desl·legitimitzat sense cap mena de fonament. D’altra banda, la conselleria ha pressionat les direccions dels centres i conseqüentment els alumnes per a prohibir qualsevol tipus d’acivitats alternatives en horari lectiu.

De res a servit dur a térme manifestacions, concentracions i referèndums,… ans al contràri, ens han exclòs i negat tot tipus de participació en quant a les reformes educatives: el Plà de Bolonya i la LEC.

Per què responen a cops de porra quan demanem diàleg? Aquesta és la forma d’educar als joves de secundària?

No ho entenem, realment no ho entenem. Volem responsablitat per part dels polítics i les administracions públiques. El què ha passat ha estat el següent:

Els mossos d’esquadra sense identificació i amb el rostre tapat ens han tret a la força i 75 joves concentrats a fora que han intentant passar menjar als de dins, han estat agredits per part dels mossos, la polícia secreta i guàrdies de seguretat, els quals també ens han coaccionat, increpat i impedit l’acció. Alguns estudiants tenien marques evidents d' haver sigut colpejats, fins i tot alguns presentaven ferides amb sang.Aquest fet ens indica que 30 anys després i aquí no ha canvia res!Convoquem, en resposta al que va passar ahir, una concentració a les 20:00h del vespre a la Plaça Universitat.Exigim les dimissions dels consellers Ernest Maragall, Josep Huguet, Blanca Palmada i Saura!NO A BOLONYA!

NO A LA LEC!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Feu difussió! Contra la repressio als estudiants de secundaria! Carrega dels Mossos.
30 abr 2009
NO A LA LEC!

Ànims!
Re: Feu difussió! Contra la repressio als estudiants de secundaria! Carrega dels Mossos.
30 abr 2009
Ja no saben el que fer perque esclati la revolucio social, han repartit als universitaris, ho van fer a tort i a dret, a un nen de 10 anys, estan tencant fabriques i hem arribat al milio de parats, estan especulan amb les pensions, els ahorros, i l´acces a la vivenda es historia.

Ara el darrer abus als drets humans es la agressio al nostres germans, als nostres fills, qui s´han cregut que son.

resposta multitudinaria a les 20.00h plaça universitat.

Que esclati la justicia polpular!!
Anims
Re: Feu difussió! Contra la repressio als estudiants de secundaria! Carrega dels Mossos.
30 abr 2009
Per cert, envieu videos per la maxima difusio.

anims i organitzacio espontanea per a fer d´aquestes jornades el mon que volem.
Re: Feu difussió! Contra la repressio als estudiants de secundaria! Carrega dels Mossos.
30 abr 2009
Amunt els que lluiten! Secundària RE-SIS-TEIX !!

Salut!
Sindicat