Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Els treballadors de Serra Soldadura convocats a una aturada de dues hores. ERO.
29 abr 2009
La Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya informa que els treballadors i les treballadores de Serra Soldadura faran una aturada de dues hores demà dijous, dia 30 d'abril, davant el bloqueig en la negociació de l'ERO per a l'extinció de 95 llocs de treball, dels 283 que té l'empresa, en la qual no s'ha aconseguit avançar per acostar posicions i intentar arribar a un acord.

L'aturada es farà entre les 10 i les 12 h, els treballadors i treballadores es concentraran a les portes de la fàbrica, situada a la Zona Franca de Barcelona. En cas que en la propera reunió de negociació, prevista per dimecres que ve, la situació es mantingui igual, la plantilla realitzaria dijous vinent una vaga de quatre hores i una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Serra Soldadura és una empresa que es dedica al sector de béns d'equip i instal•lacions, especialment per al sector d'automoció i des del 2006 també per al de l'aeronàutica. A finals de març, la direcció va anunciar la presentació d'aquest expedient, adduint a la manca d'encàrrecs.

CCOO s'ha oposat a aquesta mesura des del començament i demana i planteja a Serra Soldadura alternatives als acomiadaments.
Mira també:
http://www.conc.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat