Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Fotografies desallotjament Departament d'Educació - Barcelona
29 abr 2009
Fotografies del desallotjament del Departament d'Educació de la Generalitat
_MG_1849-2.jpg
_MG_1773-2.jpg
_MG_1902-2.jpg
Fotografies: David Datzira
Mira també:
http://www.flickr.com/photos/datzira

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Fotografies desallotjament Departament d'Educació - Barcelona
29 abr 2009
Ara allò que marca tendència en el món de l'ensenyament són les anomenades COMPETÈNCIES. De fet, les programacions escolars ara s'han de fer partint de set competències (competència comunicativa lingüística, competència artística...)

Llegeixo, per exemple, allò que diu la COMPETÈNCIA D'AUTONOMIA I INICIATIVA PERSONAL:

"Competència personal amb què l'alumne ha de ser capaç d'imaginar, d'emprendre, desenvolupar i avaluar accions o projectes individuals o col·lectius amb creativitat, responsabilitat i sentit crític"

Veient-vos a la foto no hi ha cap mena de dubte que la vostra acció n'és, d'imaginativa, emprenedora, creativa, responsable i amb sentit crític. Excel·lent per a tots. Una bona prova que el conseller d'educació s'equivoca quan diu que el sistema públic d'ensenyament no funciona i que s'ha de copiar el privat.

Per cert, quina poca imaginació la del conseller Maragall, la d'enviar uns maromos quadrats d'uniformes amb pistola per lluitar contra uns joves armats únicament de raons. Un 0 per al conseller privatitzador. Un 0 en totes les competències: la comunicativa, l'artística, la social i ciutadana...

Conyes de banda, el fet és que m'ha emocionat veure-us. Sóc profe de secundària i tot i que, com arreu, tinc companys que veuen el que se'ns ve a sobre, i segueixen les vagues i les mobilitzacions, el cert és que també et topes a la feina amb treballadors que, per egoismes, per conservar privilegis, per corporativismes,o pel que sigui, més aviat entorpeixen les lluites contra la LEC. I que pena que no estiguéssim tots units, perquè si ens oposéssim tots plegats amb força el que està clar és que aquests pintamones del PSC ERC IC CIU no podríem fer la reconversió industrial de l'ensenyament que estan planejant.

Felicitats per l'acció. Salut i ànims per continuar-hi!!
Re: Fotografies desallotjament Departament d'Educació - Barcelona
29 abr 2009
Moltes gràcies pel suport! professors, pdi-pas, treballadors de TMB, assemblees de barri..entre tots hem d'aturar aquesta privatització encoberta.

La única lluita que es perd és la que s'abandona!
Re: Fotografies desallotjament Departament d'Educació - Barcelona
30 abr 2009
anem a veure jorge... els estudiants de la foto fan el que poden perqué portem 6 anys queixant-nos i no ens foten ni putu cas.

però això no vol dir que el sistema educatiu actual estigui bé.
Sindicat Terrassa