Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
Con motivo de los actos del 1º de mayo organizadas por el Sindicato de Oficios Varios (SOV) de la CNT de Palma, el Instituto de Ciencias Económicas y de la Autogestión (ICEA) de Madrid realizará una conferencia titulada: "Las claves de la crisis: Causas, consecuencias y propuestas anarcosindicalistas".

La conferencia correrá a cargo de Mariano de Blas, del ICEA, y en ella tratarán de analizarse los acontecimientos que han engendrado la actual crisis económica en su aspecto mundial y en el Estado español. Después se profundizará en las consecuencias y en las medidas tomadas por los distintos gobiernos e instituciones económicas ante dicha crisis, para terminar exponiendo las propuestas que desde ICEA hemos elaborado para que no sea la clase trabajadora quien pague la crisis capitalista.

La conferencia se realizará en el Local sindical de la CNT (C/ Palau Reial nº 9, 2º piso) de Palma de Mallorca el próximo jueves 30 de abril de 2009 a las 20:00h.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
Palma de Mallorca?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?

ICEA ESPANYOLS!!!!!!!!!!!

Abans d'anar a qualque lloc, informau-vos una mica de la realitat i la toponímia per a no quedar com a forasters que venen amb actitutds colonials....

http://www.fabrica.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=233&Ite

No ens fareu espanyols!
Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
"Palma de Mallorca és un nom recent, foraster i fruit de la pèrdua d'autocentrament de la nostra societat, no solament la mallorquina, és clar. Palma de Mallorca, nom que tots els mallorquins associen a la burocràcia madrilenya, començà a circular en el context de la reestructuració territorial de l'Estat en el segle passat, que creà les províncies i les capitals de província. Un decret de Javier de Burgos del 1833 organitzava Espanya en quaranta-nou províncies, que amb algunes excepcions -entre les quals no hi havia les Balears- havien de dur el nom de la capital. Les illes es convertien en la província de Palma de Mallorca, nom que aniria alternant anàrquicament amb el de província de (les) Balears, i, fins i tot, algun cop amb el de província de Mallorca, fins que es consolidaria la segona denominació. És evident que en aquella amanida de províncies i capitals de província els espanyols sentiren -i senten- la necessitat de diferenciar Palma, Las Palmas i La Palma, noms amb els quals sempre s'han fet un embolic considerable. I aquesta qüestió "interna" dels nostres veïns de confusió d'unes possessions atlàntiques i unes de mediterrànies és l'origen de l'esguerro Palma de Mallorca. Un nom que sempre en general, però sobretot al llarg del segle XIX i fins ben entrat el XX, ha estat més d'ús exterior que no pas fet servir pels mallorquins."

"En conclusió, l'únic nom oficial de la ciutat és Palma, i els dos noms històrics són Palma i Mallorca. Palma de Mallorca, a més d'un topònim il·legal, només es pot veure com un nom provincià defensat per unes ments que pensen que el que som no és res si no se situa en el marc en el qual Palma "de Mallorca" es pot confondre amb Palma "del Río". Més encara: l'ús de Palma de Mallorca en qualsevol mitjà de comunicació de qualsevol lloc de la comunitat nacional catalana, fruit sens dubte de la inèrcia i del desconeixement que tenim els uns dels altres, és senzillament humiliant. El nom Palma és prou clar, complet i suficient per a identificar la capital de les Illes Balears i la tercera ciutat dels Països Catalans. Què succeiria si algú cregués que Barcelona no és un nom suficient i calgués dir-ne Barcelona de Catalunya? "

ICEA ESPANYOLISTES!
Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
Ignorant en tot cas és el que l'hauríem de dir, no?
Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
Doncs jo sóc català i no havia llegit mai aquesta historia de si palma o mallorca o la mare que ho va parir..

No fa falta fotre tanta parrafada ni tant insult per una paraula de merda, i si és tant important per alguns més val que s'ho facin mirar: segur que no teniu tanta vehemencia amb els empresaris.
Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
29 abr 2009
Aquí l'espanyolista recalcitrant és la CNT de Ciutat, que fa la difusió en castellà i a més a més utilitza el terme espanyolista (i no oficial, per cert) "Palma de Mallorca", ja vos val...

Independència i revolució!!
Re: Próxima conferencia del ICEA en Palma de Mallorca
11 mai 2009
Passem del "oye neng" a "l'escolta noiiigg".

... com està el pati entre el garrulisme català.
Sindicat Terrassa