Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
Les similituds entre les Sturmabteilung o SA i l'autoanomenada 'EI' dels [de esquerra a dreta] CAJEI, MDT, Osan-Endavant, CUP, SEPC, JERC, CSC, els 33, Estat Catal・etc. son esgarrifoses. Tamb・posa els pels de punta veure que la seva simbologia se semblava bastant a la actual [A] dels anarkos de maigl 68 i al raig trencat dels okupes d'ara mateix. [vigileu amb qui vos la jugueu, companys] Potser caldria començar a esbrinar qui hi ha a darrere de tot aquest sistema de proselititzacio del jovent per la causa 'nazional-socialista' i en treu beneficis. Qui paga mana? A l'IMC BCN tamb・ L'IMC BCN no pot seguir essent 'capsa de resonancia' d'aquesta penya, encara que tard o d'hora els hi arrivi de la m・de unes altres SS la seva 'Nit dels ganivets llargs' hauran fet molt de mal al jovent que creu que un altre mon es possible.. P.S. aquest post ha estat amagat per algun mossen infiltrat a l'IMC BCN. amb codi 'un altre-insults'. Exigim assamblea del col.lectiu editorial per depurar responsabilitats. Els vampirs ja son a dins.

Sturmabteilung

De Viquipedia

Dreceres rapides: navegacio, cerca
Simbol de les Sturmabteilung o SA

Els Sturmabteilung (SA, en catala "Tropes d'Assalt") eren una organitzacio paramilitar del NSDAP que van jugar un paper molt important en l'ascens al poder d'Adolf Hitler els anys 1930s.

Taula de continguts

[edita] Els origens

A Munic, durant la tardor de 1920, Hitler va crear els Ordnertruppen, un grup d'ex-soldats i busca-raons, per tenir proteccio durant els mitings del Partit Nazi dels atacs comunistes. El nom aviat va canviar a Sportabteilung (Seccio d'esports), coneguts amb les inicials SA.

A finals de 1921 es va canviar el nom per la versio final: Sturmabteilung. Amb el liderat d'Ernst Rohm, els milers de SA van tenir molta rellevancia en l'estructura de poder nazi. El 1922 es va crear una seccio juvenil (Jugendbund)

Els Sturmabteilung van cometre nombrosos actes de violencia contra grups socialistes durant els anys 1920, baralles de carrer conegudes com 'col_lisions'. Posteriorment els Schutzstaffel (SS) van pendre aquest rol. Els membres de la SA van participar en diversos atacs i activitats anticapitalistes, fins i tot en col_laboracio amb els comunistes, per escandol dels nazis.

[edita] La presa de poder de Hitler

Tropes dels SA de llauna

Despres de la presa de poder de Hitler el 1933, els SA es van mostrar ansiosos per substituir l'exercit alemany i obtenir poder. Aixo va irritar l'exercit regular, el Reichswehr, que ja estava ressentit amb el NSDAP, i habitualment es dirigien a ells com la 'purria marro' (pel seu uniforme d'aquest color). Aixo, de retruc va provocar tensions amb altres membres del partit, que veien als cada vegada mes forts SA d'Ernst Rohm com un obstacle a les seves propies ambicions.

Els Sturmabteilung es van considerar una organitzacio radical i perillosa, especialment pel fet que els seus membres juraven lleialtat als seus comandants abans que a Hitler o el propi partit, i van haver de formar les Schutzstaffel per restringir el poder dels SA.

[edita] La nit dels ganivets llargs

Vegeu l'article principal sobre la nit dels ganivets llargs

La majoria dels conflictes entre la Gestapo i els SA estaven basats en rivalitats personals, pero els conflictes socioeconomics tambe van ser importants, doncs els membres de la Gestapo generalment provenien de classe mitjana, mentre que els de la SA eren aturats i de classe treballadora, mes radicals, i que consideraven que la revolucio nazi no s'acabaria quan Hitler arribes al poders.

Els caps nazis, incloent Heinrich Himmler van falsficar un informe suggerint que Rohm planejava un cop d'estat contra Hitler, recolzat per Franca. Al principi Hitler va rebutjar les acusacions, pero el va alertar que els SA tenien prou potencial com per treure'l del poder si ho haguessin volgut. Rohm era impopular entre els membres del partit, perque a part de les seves ambicions es llancaven rumors sobre la seva homosexualitat. La pressio exercida va conduir que Hitler ordenes l'execucio dels liders de la SA, entre el 30 de juny i l'1 de juliol de 1934, en el que es coneix com la Nit dels ganivets llargs. Victor Lutze va esdevenir el nou lider, pero la organitzacio aviat seria marginada de l'estructura de poder nazi.

La nit dels ganivets llargs va anorrear els SA i va eliminar la dissensio al si del NSDAP.

El cos armat de la SA, conegut com Feldherrnhalle va participar en la Segona Guerra Mundial, i va passar de la mida de regiments durant el 1940 a cossos d'exercit el 1945. La organitzacio es va dissoldre amb la derrota alemanya a la Segona Guerra Mundial.

[edita] Liders dels SA

El lider dels SA fou conegut com a Oberste SA-Fuhrer (cap Suprem dels SA). El caps dels SA foren els seguents:

El 1930 Adolf Hitler va assolir el comandament central de les SA, per tal d'assegurar-se'n la lleialtat, fins a la seva mort el 1945. El cap efectiu de l'organitzacio era en mans del Stabschef SA (Cap d'estat major dels SA). Des del 1931, el Stabschef era considerat sovint com a comandant suprem dels SA, tot actuant com en nom de Hitler. Aquest carrec fou ocupat per:

[edita] Bibliografia

  • Political Violence and The Rise of Nazism : The Storm Troopers in Eastern Germany, 1925-1934 per Richard Bessel (Yale University Press, 1984, ISBN 0-300-03171-8).
  • The Brown Battalions: Hitler's SA in Words and Pictures translated and edited by Nicholas H. Hatch (Turner, 2000, ISBN 1-56311-595-6).
  • The SA Generals and The Rise of Nazism per Bruce Campbell (University Press of Kentucky, 1998, ISBN 0-8131-2047-0).
  • Stormtroopers: A Social, Economic, and Ideological Analysis, 1929-35 per Conan Fischer (Allen & Unwin, 1983, ISBN 0-04-943028-9).
  • Collectors Guide to SA Insignia per James David Fuller (Matthaus Publishers, Postal Instant Press, 1985, ISBN 0-931065-04-6).
  • The SA: A Historical Perspective per Jill Halcomb (Crown/Agincourt Publishers, 1985, ISBN 0-934870-13-6).
  • The Making of a Stormtrooper per Peter H. Merkl (Princeton University Press, 1980, ISBN 0-691-07620-0).
  • The Development of the SA in Nurnberg, 1922-1934 per Eric G. Reiche (Cambridge University Press, 1986, ISBN 0-521-30638-8).
  • The Nazi Seizure of Power: The Experience of a Single German Town 1930-1935 per William Sheridan Allen (pg 74; Quadrangle Books, 1965).

[edita] Enllacos externs

Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370722/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370407/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

epi i blas NAZIS
28 abr 2009
MOLT BEN DIT, COMPANY

okupes, anarkos, nacionalistes, sindicalistes, dretes, esquerres... TOTS SON NAZIS

només cal afegir que EPI i BLAS també son nazis, els molt malparits!!!

http://www.youtube.com/watch?v=U56-ze-SuEI

EXTERMINEM-LOS A TOTS D'UNA PUTA VEGADA!!!
NETEGEM INDYMEDIA D'ESCÒRIA CATALANA I ANARQUISTA!!

ROSA DÍEZ, SALVA'NS!!
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
Esquerra Independentista = EI
EPI = nazi



US HEM DESCOBERT XAVALS
independentistes = nazis!!!

aneu al loro!!
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
"JERC, CSC, els 33, Estat Catal"

això és EI? XD estàs sonat
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
SI SENYOR, i també els anarkos de maig del 68 i els okupes d'ara mateix.

TOTS ells viuen subvencionats, refugiats i estimulats pels DINERS INACABABLES de la burgesia catalana [Jordi Pujol]. Tots ells son (reaccionaris) bisbes de la organització separatista CONFERÈNCIA EPISCOPAL ESPANYOLA
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
el pitjor d'aquesta demagogia que preten barrejar l'EI amb els nazis catalanistes és que, com a resultat d'aquesta comparació BANALITZA el que és i suposa el nacional-socialisme.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
28 abr 2009
A mi el que sigui el nacional-socialisme m'importa una merda, no m'agraden els catalufos i per a fotre'ls els hi dic que son NAZIS, he he he, això els fot molt. Sobretot als rojillos de la EI o als que van patir repressàlies en el franquisme. "JODEOS POLAKOS DE MIERDA"!!, he he he
Si després té altres consequències, me dóna igual.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
Si i és ben clar que són ells el que fan un ús indegut d'indymedia. Ni que indymedia fos un mitjà de comunicació social on penjar les convocatòries i campanyes!

Nosaltres els de libertas som tan democrates que paguem un tio per emplenar-vos el portal amb la mateixa informació repetida 10.000 vegades, acusant a la gent de coses indemostrables... si encara ens hauríeu de pagar per aportar-vos continguts interessants i repetitius al portal. Així llegint una sola vegada indymedia ja no cal tornar-lo a llegir mai més, perquè saps que sempre estaran els mateixos articles acusant als catalufos de ser polacos, i als anarcos de ser guarros. Un món previsible i sense sorpreses on l'únic problema sou els que no esteu contents de viure en el millor dels països possibles.

Crisi? A nosaltres no eens afecta, la caixa acaba de donar un pastarral a la Diez com ja va fer amb ciutadans i la burgesia ens apoia pues ells són els espanyoles de sempre que tenen por de perdre vendes si quelcom canvies... Això si us acusarem de burgesos i de rebre subvencions a vosaltres.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
com deia algú en un altre post jo crec que aixó son els efectes de la grip porcina que ja es va extenent.

Estic buscant quins son els primers sintomes per fotre'm un tiro abans d'acabar tant grillat com el que fa el post.

No crec que tingui res a veure amb la rosa diez, com a minim s'ho curren una miqueta per convencer a la gent (si diguesin aquestes parides no els votaria ni cristo cosa que ja m'agradaria)
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
si, si, aneu tribialitzan i fent conyes barates.

Pero si us plau, que algu del IMC BCN ens explique per qué no s'esborren posts nazional-feixistes de la CUP, els 33, OSAN-Endavant i els insults corresponents de qualsevol post on es qûestiona el segrest de l'eina IMC BCN per aquesta gentussa.

Ni tampoc s'esborren les frikejadas ridiculitzadores de qui no pensa com ells.

per exemple:

islam i independentisme,
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370727/index.php

carlos jesus i raticulin,
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370605/index.php
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
els posts de "CUP - els 33, endavant"....
Però tu vas veure com van acabar els 33 que van provocar a la mani de l'EI l'11-s passat? Amb cadires i ampolles pel cap. Perquè vols barrejar-los?
http://www.unitat.cat/agressions/Imatge177.jpg
L'EI és independentista. No estableix criteris xenòfobs, entre d'altres coses, perquè són un impediment per la unitat popular que ha de conduïr a la independència.
UNC, estat català i aquesta xusma interclassista estan a sou del cesid, només busquen dividir el poble català per motius d'origen, i propòsen la unitat "dels catalans", com ara CiU i ERC, que han demostrat que l'únic que juguen és a la demagògia i que no són forces independentistes.
Però bé, ja els deus conèixer, no? Ho planegeu tot a la mateixa comissaria, no?
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
Costa creure que algú vulgui quedar en ridícul d'aquesta manera sense res a canvi.
És una prova? una aposta fruit d'una tarda avorrida a comisaria? cobres per paraules?
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
Los tontos utiles [Cajei, CUPs, SA] abren puertas que los listos perversos [PPC-CIU-ERC, COPE, SS] no podrian abrir...

Als de l'IMC BCN:
I si encara no desperteu, com a minim, respecteu que els que ja han despertat parlin del seus somnis.

mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370407/index.php
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
el nuevo despertar! españa y revolución!

jajaja estos si que molan eh ojos...

como puedes pedir respeto cuando tu careces de él?

Puc entendre que en un món on la lacra globalitzadora s'ho empassa tot i on les ciutats postmodernes tots els seus "valors" es manifestin en la seva máxima potencia s'en derivin individus sense arrel ni cultura, sense mare ni pare (dir mares o pares podria causar un terravestall oi?) pero no deixen de ser un producte més del sistema, el producte "perfecte" de la era del "post". ells ho saben i reclamen per a tothom la seva desnaturalitat, en comptes de denunciar al sistema posant-se a ells com exemple del producte al qual defugir.

(se que el text pot ferir sensibilitats, jo mi trobo sovint com tal producte dins una societat que cada cop tendeix més en tractar i prioritzar la economia capitalisme-socialisme, etc...en el moment en que es perden la cultura, la llengua, les arrels, siguin quines siguin, aleshores ja no queda res)
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
venim de molt mes lluny que 'catalunya'
si encara no ho heu compres, els de CiU i ERC; els capellans-castrenses-oligarcas que han governat aquesta terra durant mes de mil anys, han trobat un xollo collonut amb els de l'autoanomenada Ei per tal de dividir i controlar [compart-i-mentalitzar] un moviment que te de mirar molt més enllà de les 'arrels', els simbols, les culturetes, els melics i les senyeres-estelades...
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
ERC no ha governat mil anys aquesta terra. Només va governar de 1931 a 1939 i el seu govern va acabar quan el feixisme envaïa el país i la Gestapo de Hitler detenia el president Companys i l´exercit de Franco l´afussellava al Castell de Montjuich, CIU va governar desde que es va acabar la dictadura de Franco i els governs s´escolleixen a traves dels vots dels que van a votar. Actualment ERC governa des de fa uns 4 anys en aliança amb Montilla, socialista, i Saura, comunista o ex-comunista, no hos sé. però això no són 100 anys. CIU 20 anys, ERC 10 anys i no arriben. SI et sembla massa, et fots.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
Ok.
Compte Borrell
Carles magne,
Guifrè el Pilòs,
Ramon Berenger
Jaume I,
Els almogàvers,
Berenger de Cruilles,
Ferran d'Aragò,
Els Habsburg,
El consell de Cent,
La diputació general de Catalunya
Les Corts Catalanes,
Els Arquebisbes, els Bisbes,
L'abadia de Montserrat
El Cardenal Gomà
Els somatens
Els carlins, els malcontents,
La Santa Inquisició,
La Lliga de Cambó,
Prat de la Riba,
Els somatens,
El Samarach, els Sentis,
Els Rahola, els Porcioles,
Els Serrahima, els Guell...
Els del Opus i el PP d'aci,
La patronal Foment del Treball,

Aquests no eren catalans i no varen exercir cap mena de poder sobre aquesta terra i els pobladors abans que arrives en Pujol al poder, oi?

S'ha de llegir mes, companys, la marca registrada 'catalunya' es mes fosca del que sembla, com a mínim, tant fosca com la 'marca hispanica'... i no pot esser un referent valid per l'alliberament que es preconitza arreu els IMC del món.

La Santa Inquisició
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
Quan a l´Indymedia Paris dediquin un segon del seu temps per dir que Carlemany era un opressor, o a l´indymedia Roma diguin que César August era un imperialista, allavorans, riurem. Quines ximpleries de torracollons.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
vale.
La critica del poder i l'oposició a l'exercici del poder es una ximpleria... quan el poder només l'exerciu 'vosaltres sols' i la critica del poder no és 'la vostra'.

Anem be per anar a 'sants' a l'IMC BCN!
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
COMPANY, NO T'OBLIDIS

en la teva llista d'opressor has oblidat dos perillosos criminals

dos racistes de collons finançats per tu-ja-saps-qui

em refereixo - és clar -

a EPI i BLAS

fem-los fora de nazymedia!!
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
29 abr 2009
O ens posem d'acord i no perdem el temps recordant que Isabel y Fernando (o ferran), Felip V, Hernan cortes, Torquemada, el Condeduque de olivares, i d'altres, eren uns represors, imperialistes, genocides, etc...O ho fem amb tots inclosos els que enraonaven en catala.
Pero no pot ser que dir que Jaume I era un criminal sigui politicament incorrecte i en canvi no ho sigui dirho del Cid, per posar un exemple.
Ni uns ni altres.
Parafrasejant els clasics nomes puc dir:
Un patriota, un idiota!!
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
30 abr 2009
Tu ets un merda, tu ets un reformista, un HIPÒCRITA


Només parles de Isabel i no sé qui, però no denuncies a EPI/BLAS, quan t'he demostrat clarament que son nazis. Quina mena d'esquerra és aquesta???

Digues, quan et paguen de la màfia per silenciar-ho? Qui hi ha darrere de tot això?
No tens collons de anar contra el LOBBY? O simplement et paguen per callar com una puteta?

Molt queixar-te, però AL FINAL ETS IGUAL QUE ELS ALTRES...
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
30 abr 2009
Sa senyoria diu: "La critica del poder i l'oposició a l'exercici del poder es una ximpleria... quan el poder només l'exerciu 'vosaltres sols' i la critica del poder no és 'la vostra'."

Curiosament qui exerceix el poder a Catalunya, i qui el presideix, és un president nascut a Andalusia.

seguint la mateixa logica de sa senyoria, diriem també que cal eliminar el folclore tipic dels andalusos i aleshores tota-la-humanitat caminaria decidida envers l´alliberament unitari-individual?

Sembla que no. El problema de la humanitat no és que els andalusos, alguns, ballin sevillanes i que mengin peix arrebossat a les maresmes del Guadalquivir.

El problema és que a sa senyoria li apreta massa la peineta i no el deixa pensar gaire. I si no t´agraden les sardanes no les escoltis, a mi tampoc m´agrada el jazz, i no vaig dient que els jazzistes són uns nazis, si no t´agraden les gorres barretina no te les posis, jo tampoc porto barrets d´aquests inca, i no vaig dient que els del barret inca són uns nazis per portar-lo. I si no t´agraden els burros, no et compris la pegatina, encara que en el teu cas, sa senyoria, t´aniria però que molt niquelada.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
30 abr 2009
vale, cosí.
Doncs no m'agraden els burros tant com per a comprarme l'enganxina.
Sobre tot no m'agrada sentir-los a totes hores gemegar a l'IMC BCN excitats per mossens llefiscosos.
I la cosa no es tant contra els 'burros', que cadascú pot escollir lo seu, si no contra els capellans que ens els envian aci.
Re: No permetem que l'IMC BCN quedi ens mans nazional.socialistes
30 abr 2009
si no t´agraden els burros compra-te un rat-empanat, sangonera!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more