Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: @rtivisme
Que la crisi en agafi organitzats, el jovent precari es rebel·la!
28 abr 2009
L'Assemblea de Joves de Sabadell ha realitzat un acte de protesta per a convocar a la ciutadania a participar de les mobilitzacions d'aquest 1er de Maig a Sabadell i Barcelona, i assenyalar els responsables de la situació precària en la que vivim.
IMG_0040.jpg
IMG_0041.jpg
Aquest matí l’Assemblea de Joves de Sabadell, integrada dins la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista –CAJEI- ha protagonitzat una acció de protesta per denunciar i assenyalar els culpables de la crisi i convocar a les mobilitzacions d’aquest 1er de Maig. L’acte de protesta ha consistit en el desplegament d’una pancarta i el repartiment d’octavetes davant la seu de la Caixa de Sabadell, precisament per assenyalar aquesta i la resta d’entitats bancàries com a principals culpables de la crisi que patim i que es veu més accentuada quan es tracta de joves, dones i immigrants.

Des de l’Assemblea de Joves de Sabadell, denunciem la situació precària que patim totes les joves dones i immigrants, i assenyalem als bancs i caixes i a totes les formacions polítiques com a màxims responsables de la nostre situació. Tanmateix, instem a tot el jovent de la ciutat i d’arreu dels Països Catalans a organitzar-se i lluitar per a fer front al capitalisme i per a construir l’alternativa a aquest. Davant la fi del capitalisme, construïm l’alternativa juvenil.

Que la crisi ens agafi organitzats.

Convoquem també a les properes mobilitzacions que tindran lloc el proper dijous 30 d’abril, on hi haurà una concentració a les 19:30h. davant l’ajuntament de Sabadell, i a la manifestació del 1er de Maig a Barcelona que tindrà lloc a les 17:30h. a Plaça Universitat.

Assemblea de Joves de Sabadell – CAJEI
Per a més informació: www.jovessabadell.cat


Octaveta repartida:

El jovent precari es rebel·la. Ataquem els culpables de la crisi capitalista!

El capitalisme en la seva obsessió malaltissa per acumular més i més beneficis pels rics ha necessitat créixer permanentment per evitar entrar en Crisi: Créixer en especulació financera o de immobiliària, en explotació laboral dels treballadors/res, en sous miserables i precarització, en espoli dels recursos naturals i el medi ambient, en més i més privatitzacions dels serveis públics...:

Ara bé, el sistema econòmic capitalista ja no pot créixer més i les conseqüències que se’n deriven actualment, es caracteritzen per la precarietat portada a l’extrem, en totes les seves formes, sobretot pels sectors en situació de risc; joves, dones i immigrants. Per tot això és l’hora d’atacar els culpables que ens han portat a aquesta situació:

-     Bancs i caixes. Les caixes d’estalvis i la banca a utilitzat l’estratègia del diner fictici (diners en circulació sense base real) i l’economia especulativa per augmentar el benefici econòmic (base del capitalisme), a partir de l’endeutament de la classe treballadora catalana [hipoteques, crèdits...].
-     Empreses. L’augment de l’atur juvenil als Països Catalans és del 23%, al Principat de Catalunya en el primer trimestre del 2009 ha augmentat un 65,6%. Només a Sabadell l’atur juvenil ha augmentat un 96,1% el masculí i el femení un 77,7%, respecte l’any anterior. La nostra condició com a joves ha fet que esdevinguem el sector social que més estiguem patint aquesta situació per la contractació temporal que ens ha caracteritzat, la flexibiltzació laboral, baixa experiència, etcètera.
-     Sistema educatiu. L’últim atac del capitalisme ha estat crear una universitat i una educació pública que es troba en constant privatització; gestionada per l’empresa privada, el·litista i basada en els valors del mercat laboral i el patriarcat. Model educatiu que va contra els interessos d’infants, joves i persones adultes de les classes populars.
-     Immobiliàries i constructores. L’especulació immobiliària ha sigut una de les estratègies del capitalisme per maximitzar els beneficis i fer córrer el capital financer, fins a l’entrada de la crisi. Actualment ens trobem amb milers d’habitatges desocupats com també moltes joves catalanes que no ens podem permetre un dret tant fonamental, com és emancipar-se. Tot i i així, enlloc de solucionar aquest problema les el govern català està pactant amb les constructores diners públics per a construir més.
-     PSOE-PP-ERC-IU-ICV-CIU. Els partits polítics actuals neoliberals són els que ens ha portat a aquesta situació. Les solucions que ens imposen per a reactivar l’economia d’aquells sectors que els interessen, van en detriment dels interessos dels joves de les classes populars, òbviament: diners públics per salvar el sector privat, congelació dels sous, acomiadaments, augment de la jornada laboral, persecució dels immigrants, reducció de prestacions socials, augment dels preus (aliments, transport públic...), activació del sistema repressiu (Mossos d’Esquadra) i de pressió (mitjans de comunicació burgesos) per a silenciar a les joves que lluitem per la nostra autodeterminació com a subjectes polítics, com a classe i com a poble.

Davant la fi del capitalisme, construïm l’alternativa juvenil!
Independència, Socialisme i destrucció del Patriarcat!

PROPERES MOBILITZACIONS:

-     Dijous 30 d’Abril: Concentració Dia Internacional del treballador/treballadora (19:30h. Davant Ajuntament Sabadell).
-     Divendres 1 de Maig: Manifestació Dia Internacional del treballador/treballadora (17:30h. Plç. Universitat. BCN).

Assemblea de Joves de Sabadell - CAJEI
per a més informació: www.jovessabadell.cat
Mira també:
http://www.jovessabadell.cat
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Que la crisi en agafi organitzats, el jovent precari es rebel·la!
28 abr 2009
2 i el de la foto?

Això és una assemblea?
Re: Que la crisi en agafi organitzats, el jovent precari es rebel·la!
28 abr 2009
No feu cas als trolls. Felicitats!

A Terrassa hi ha una altre convocatòria pel mati http://blip.tv/file/2039399

Aquest 1 de maig els precaris es rebel•len!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more