Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
En resposta al rebuig de l'EI a l'Islam, s'ha crat una nova organització de joves que defensarà l'Islam i la independencia de Catalunya.
islam.jpg
La nostra organització esta formada per una massa popular provenent del sector indpendentista català així com sectors socials de defenssa de la llengua, i proposem que tots els musulmans catalans i l'EI vagin junts a les eleccions per a demanar una el reconeixement de Palestina a nivell internacional.

Tot treballant per l'Islam i la independencia, la lluita continua!

Barcelona 28 d'Abril 2009

I Assemblea Islam i independència

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
Felicitats. Heu guanyat el premi a la millor trollada (en aquest cas dintre del subgènere provocació) del 2009. :)
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
sois unos machistas, sexistas, etnocentricos i descreidos infieles con turbante, ashishinos armados con alfanje cuatribarrado.

Vuestros bucles y caracoles aceitunados no pasaran por nuestro rancho:

mira també,
http://www.frikipedia.es/friki/gilipollas
http://www.esclavasdemaria.org/menu1.htm
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
Aquesta és la segona collonada després de l'anterior entrada titulada "Resolució i aclariment davant de la creació de comunisme i independència" de fa uns dies. El gracioset segueix fent de les seves i creant confusions... i Indymedia ho segueix tolerant i deixant que el seu web cada dia sigui encara menys fiable i abonant elllançament d'escombreries i merda vària.

Potser que algun cop us decidiu a eliminar entrades ridiculitzants contra l'esquerra independentista, perquè qui perd crdibilitat i interés, és Indymedia
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
el sorgiment d'un corrent indepe que reclama per la seva banda l'identitat lligada a la religió islàmica "ridiculitza" l'EI. més ridículs queden els propis membres d'aquest corrent "ideològic" que accepten uns dogmes basats en la "història" (corones i monarquies varies) però no volen saber-ne res d'unes altres, perquè no són les "seves"...es una bona provocació a la que alguns heu caigut de quatre potes
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
Cal una reflexió sobre la excessiva influència i simpaties a l'islam de l'EI. Islam una religió tan retrogràda o reaccionària com el cristianisme, si no més.
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
"sant jordi" és el bufó d'indymedia, més conegut com "el tarat". Les seues estupideses son causa de mofa, befa, disbauxa i xerinola i per això l'estimem tant. És un ignorant, un freaki, el tonto del poble, un pobre desgraciadet que en comptes d'estar-se al parvulari ve aquí a entretindre al personal a canvi de que li llencis terrosset de sucre de tant en quant.
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
como soy homosexual si me veis por la calle intentareis colgarme del cuello o me torturareis?


intentarlo islamistas de mierda, antes os prendo fuego a vuestras putas mezquitas

NI UN DURO A LOS JUDIOS Y A LOS ISLAMISTAS
FUERA DE BARCELONA!
Re: Creació d'Islam i Independència
28 abr 2009
És molt senzill. Deixem de participar al portal indymedia. Hi ha d'altres llocs molt millors que aquest abocador.
Re: Creació d'Islam i Independència
29 abr 2009
Ahora odiais a los imanes, mulas i musulmanes, pero no criticais tanto a los aplecs, cafetas, trobades, concerts antireflexius, diadas casposas, botifarrades, calçotades, collas castelleres, trabucaires, marxes de torxes, balls de bastons, sardanes, cercaviles de gegants i capgrossos que organizan los capellanes de siempre, contaminan y colapsan el IMC BCN para confundir a la penya, siempre i cuando la estelada, la hoz y el martillo o la senyera presidan el acto!
Sindicat Terrassa