Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Lleida] Xerrada La crisi explicada als joves i manifestació 1 de Maig
28 abr 2009
Et convidem a assistir a la xerrada-debat "La crisi explicada als joves" en que l'economista Josep Manel Busqueta ens ajudarà a entendre les causes i conseqüències de la crisi i desgranarà com aquesta ens afecta als joves i als estudiants.
Xerrada Crisi AJLL SEPCp.jpg
Dijous 30 d'abril
19,30
Aula 2.15. Edifici del Rectorat de la UdL

En Josep Manel Busqueta és membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa, projecte que aposta per fomentar i difondre una concepció de l'economia crítica que tingui caràcter transformador i que proposi una alternativa al model econòmic i social dominant.

La crisi, entesa com a fenomen propi de la dinàmica de funcionament del capitalisme, s'acarnissa amb un dels sectors de la societat més precaritzats i víctima de la desocupació (ja som més de 250.000 joves aturats als Països Catalans).
Com mai, ara resulten menys acceptables les "refundacions" del capitalisme que ens anuncien. No és pot reformar un sistema que es basa en l'explotació de les persones i en la desigualtat de la riquesa al nostre país i arreu del món. Ens cal una transformació radical d'aquest model social fonamentat en la justícia social alhora que viable ecològicament.

I l'1 de Maig: Participa de la manifestació "Que la crisi la paguin els rics"
A la Plaça del Treball de Lleida a les 12:00 hores


Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Lleida
www.sepc.cat

Assemblea de Joves de Lleida
www.ajlleida.org


I aquest dimecres 29 d'abril: El SEPC organitza una xerrada entorn el conflicte de l'edifici del Roser a càrrec de Francesc Fité, professor d'Història de l'Art i altres ponents. A les 19,30 a l'aula 2.15 del Rectorat de la UdL.
Mira també:
http://www.ajlleida.org
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain
Colera camping CNT