Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Tancada a l'IES Lluís de Peguera de Manresa
27 abr 2009
Dimarts 28 d’Abril del 2009 l’Assemblea d’Estudiants de l’IES Lluís de Peguera de Manresa, realitzarà una tancada a l’interior del centre per mostrar el rebuig de les estudiants enfornt l’aplicació de l’Espai Europeu d’Educació Superior, més conegut com Pla Bolonya i la Llei d’Educació Catalana, ja que creiem que són un atac cap a la nostra educació pública.

Durant tota la jornada de lluita es duran a terme vàries activitats com una xerrada-taller sobre la Guerra Civil, un taller de pancartes i una xerrada sobre el cas dels expedientats i expulsats de la UAB. Les activitats finalitzaran amb l'acció pacífica de dormir a l’IES per part d’estudiants del centre i d’altres instituts públics de la ciutat. A part, s’ha instal•lat un punt d’informació per a totes aquelles que vulguin ampliar coneixements o simplement informar-se sobre què són i com ens afectaran el Pla Bolonya i la LEC i la necessitat de lluitar contra aquests dos processos privatitzadors de l'educació.

El fet d’ocupar l’institut surt en motiu de voler convertir-lo en una eina per al desenvolupament del pensament crític de les estudiants i obrir debat sobre aquest tema per a conscienciar les estudiants que la defensa de l’ensenyament públic a qualsevol escala és necessària, ja que creiem que com a estudiants de secundària som els que en patirem els efectes directes i veiem necessari mostrar el nostre rebuig cap als plans d’estudi esmentats. Per això cal exportar la lluita a tots els centres de secundària i mobilitzar-nos i deixar clar que no tolerarem cap més atac cap a l’ensenyament públic, que no ens fan por les mesures repressores que ens apliquen, ja que això encara legitima més la nostra lluita i sabem que aquesta segueix sent l’únic camí.

Per a més informació us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc a les 15:00 h al mateix institut.

IES Lluís de Peguera
Pl. Espanya 2
08240 - Manresa

cartell tancada.jpg

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Tancada a l'IES Lluís de Peguera de Manresa
28 abr 2009
pinta d pm!
endavant gent, a cada insti una assemblea!!

instis per la pública: 29A Vaga + Manifa 12h pl. universitat
Sindicat Terrassa