Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Demà DIMARTS 28 d'Abril Vaga Per l''Ensenyament Públic al PAÍS VALENCIÀ
27 abr 2009
28A_PLATAFORMA.jpg
La Plataforma per l'ensenyament públic convoca per a demà Dimarts 28 d'Abril jornada de vaga i manifestació arreu del País Valencià.

A València la mani sera a les 19 hores a la Plaça Manises. A Castelló i Alacant sera a les 19 a les Direccions territorials.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Demà DIMARTS 28 d'Abril Vaga Per l''Ensenyament Públic al PAÍS VALENCIÀ
27 abr 2009
M'agradaria saber si en aquesta taula que defensa l'ensenyament públic hi ha partits com el PSOE ERC o Iniciativa. Ho dic perquè aquí, al principat de Catalunya, són els que estan fent una llei -la LEC- greument perjudicial per a l'ensenyament públic.

Si hi són, no els cregueu pas. Tan bon punt com governin aplicaran l'ordre de l'OMC d'encaminar-se cap a la privatització de l'ensenyament públic.
Re: Demà DIMARTS 28 d'Abril Vaga Per l''Ensenyament Públic al PAÍS VALENCIÀ
27 abr 2009
Desgraciadament sí, estan des del PSOE cap a "l'esquerra" tots els partits institucionals, el que crec que porta a una Plataforma lligada de peus i mans per fer una critica anticapitalista i de denúncia del sistema com a punt de partida de les politiques educatives, socials...

És un problema, perquè mentre el PSOE des de Madrid ens està imposant Bolonya, a València es baralla amb Font de Mora per un clar "Quítate tú pa ponerme yo". Potser n'hi haja gent del PSOE realment concienciada, però deu estar a les bases.

Fins que l'esquerra no institucional i més concienciada no prenga força, estem sotmesos a aquest tipus de fronts comuns llimitats.
Sindicato Sindicat