Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
1r de Maig: Contra el racisme i el feixisme. Per la unitat de la classe obrera [PAB]
26 abr 2009
Cartell1Maig-petit-.jpg
Amb l’agudització de la crisi capitalista, la classe obrera i especialment la classe obrera extrangera que treballa al nostre país, està veient-se cada vegada amb més dificultats per mantenir els seus llocs de treball, per poder seguir gaudint d’una vivenda, fins i tot per poder menjar i mantenir la família. Les condicions de vida de la classe obrera s’estan veient perillosament rebaixades dia rere dia; els capitalistes pretenen fer servir la crisi que ells mateixos han generat per escanyar una vegada més als treballadors, per retallar encara més els seus drets laborals, per acabar amb la negociació col.lectiva, per aconsenguir l’acomiadament lliure… en definitiva, per intentar augmentar encara més i més els seus beneficis a costa d’explotar infinitament al treballador.

Aquesta crisi també serveix a les organitzacions i grupuscles feixistes, que amb la seva hipocresia i manipulació, es disposen a treure a relluir el seu discurs racista i xenòfob, assenyalant com a culpables de la crisi als treballadors immigrants, intentant dividir a la classe obrera en funció del seu origen o procedència.

Tenim que aprofitar aquesta jornada de lluita per deixar pal.les un cop més l’existència d’una única classe obrera internacional, amb els mateixos objectius i necessitats, amb les mateixes reivindicacions, amb els mateixos somnis, independentment de la nacionalitat, religió, cultura o color de pell d’aquesta.

Per això és imprescindible avançar en la unitat de la classe i el moviment obrer, per aconseguir aglutinar totes les forces d’esquerres en la lluita contra el feixisme i el capitalisme.

El 1r de Maig totes i tots al carrer!!!


Plataforma Antifeixista de Barcelona

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa