Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: immigració : laboral
Irlanda Belfast Mayday
25 abr 2009
Mayday és un moment de reflectir i renovar l´orgullosa tradició de resistència de la classe treballadora i el compromís amb la revolució social. L'esperit de la lluita de classes continua cremant a la nostra des dels llocs de treball de Visteon fins a l´escola de Glasgow i més enllà. En tant que continuem suportant la pitjor part de les retallades laborals, els desnonaments de domicilis i la brutalitat de la policia, el poderós missatge de solidaritat i acció directa contra la patronal i l'estat és més pertinent i necessari que mai abans.



mayday2009_1.jpg

"Ells són la crisi, nosaltres som la solució"

La branca de Belfast del WSM està cridant al poble a unir-se per a la marxa Mayday del dissabte, 2 de maig, organitzada pel Congrés de Sindicats d'Irlanda. Troba´t a carrer York/Col.legi d'Art a 12 pm. Busca el vermell i el negre a les pancartes.

El secretari de la branca Michael McGovern va dir: "Més d'un segle després d'aquella primera manifestació de maig a Chicago, on som? Necessitem la política independent de la classe treballadora. Ni col.laboració amb el govern ni la patronal. Solidaritat real amb els amics treballadors en lluita, no des d'una perspectiva estreta per seccions. Els treballadors de Visteon són l'exemple i és hora que fem el mateix. "

Com a part de les activitats d'aquest any, el Grup de Discussió Comunista Anarquista, format per la WSM, serà l'amfitrió d'una conferència sobre 'Les arrels del Mayday i la seva importància avui dia". La xerrada tindrà lloc el dimarts 5 de maig a les 7pm a l'Oficina de desempleats de Belfast, 45/47 carrer Donegall al centre de la ciutat.

L´ACDG aspira inicialment a crear discussions públiques informals mensualment, per a debatre i analitzar tots els àmbits del Treball i la història revolucionària.

Per a fomentar el debat dins de l´ample moviment anarquista/llibertari sobre les presents àrees de lluita. L'acció sense teoria és cega i sovint futil, però la teoria sense acció és estèril i en últim terme, no serveix a ningú.

Per a difondre i articular la visió del comunisme revolucionari anarquista.

Estem oberts als parlants d'altres organitzacions polítiques i socials. Si tens idees o suggeriments per futurs encontres, si us plau no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.


Dades de contacte:
belfastwsm ARROBA yahoo.com
07928479308

Document PDF Cartell per a descarregar i distribuir 0,44 Mb
http://www.indymedia.ie/attachments/apr2009/mayday2009.pdf

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat