Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Dissabte tarda, Manifestació d'Afectatats/des per les Hipoteques, Barcelona
25 abr 2009
convocatòria:

DISSABTE 25,A LES 16h,A PLAÇA CATALUNYA
MANIFESTACIÓ CONTRA LA CONDEMNA HIPOTECÀRIA PEL DRET A UN HABITATGE DIGNEPerquè hi ha milers de persones estafades pels bancs, que no poden pagar unes hipoteques amb unes clàusules abusives.

Perquè els bancs, en lloc d'oferir ajudes, intenten aprofitar les dificultats de la gent en atur per treure encara més beneficis.

Perquè l'administració, en lloc de regular un sistema financer responsable de la crisi actual, dona ajudes milionàries als bancs.

Perquè la moratòria ICO no és cap ajuda per les famílies, només és una garantia de pagament a les entitats financeres.

Per exigir que s'aturin els desnonaments i els bancs assumeixin la responsabilitat que tenen en tot el que està passant.


Per tot això i per exigir, en definitiva, que l'habitatge estigui regulat com a dret universal, i no com a luxe i bé d'inversió, us convoquem a la primera manifestació de persones afectades per hipoteques impossibles de pagar.


Podeu llegir el manifest amb les propostes de la Plataforma aquí: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/369974/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dissabte tarda, Manifestació d'Afectatats/des per les Hipoteques, Barcelona
25 abr 2009
Manifestacion por los que hace un año decían de los okupas "YO pagando una hipoteca y estos vagos con casas co jardín,haciendo el vago y de fiesta"? Por los que nos han jodido a todos con su pequeña,pero dañina ambición egoista burguesa? QUE LES DEN! (espero que os llueva)
Re: Dissabte tarda, Manifestació d'Afectatats/des per les Hipoteques, Barcelona
25 abr 2009
La única responsabilitat dels bancs és haver donat hipoteques a gent insolvent com alguns dels que es manifesten. Per cert, ningú els va obligar a hipotecar-se. Comprar un pis és una operació que comporta molt diners i compromisos. En el moment en que es signa el contracte, s'assumeix aquest risc. Punt.
Sindicat Terrassa