Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
Sobre el post Qui té por a una vaga general??


Si clar... si tinguéssim un marc català de relacions laborals el treballadors viuríem molt millor, i els amos en ser catalans ens estimaríen molt i es baixarien el seu salari perquè nosaltres visquéssim millor.

Aneu a fer la mà!

El problema no és un marc de relacions espanyol o català, el problema es diu capitalisme! Això és com els cartells de les Jerc d'Espanya és crisi, com si un cop independents s'acabés la crisi! colla de manipuladors...
Això és el que m'ha contestat cert energúmen:

mira k es pot ser gilipolles!!
és clar k amb un marc català de relacions laborals hi sortiriem guanyant, aquí les con dicions no són les mateixes k a la resta de l'estat, moltes coses són més cares k a la resta amb uns sous k sovint són els mateixos k a la resta d l'imperi, un obrer del Carrefur de Sevilla o Valladolid cobra el mateix k un obrer de la mateixa empresa de Barcelona amb la diferència k akí el nivell de vida és més alt i sense tantes ajudes per part de l'administració,
si no teniu clar això és k sou tontos o només teniu ganes de tirar merda gratuitament contra tot allò k soni a independentisme,
i us recordo k el lloc de l'estat on hi ha un moviment sindical més fort és al País Basc gràcies a un sindicalisme Nacional i de Classe, per algo serà no?
i ara segui insultant i intoxicant sense sentit i sense arguments amb consignes i lemes fàcils,
aneu a cagar òstia!!

I tu parles d'insultar i intoxicar sense sentit, quan no has parat d'insular i desqualificar en el teu post...
Si bé potser milloraria la nostra capacitat adquisitiva, i és discutible perquè al esdevenir estat molts impostos els hauriem de pagar a la UE, no solucionaria la precarietat laboral, les deslocalitzacions,etc del capitalisme neoliberal.

I a cagar hi vas tu maco/a. A veure si aprens a raonar i no a bordar com una bèstia (perdó pels animals).

I és que el nacionalisme només es mira el seu propi melic, oblidant els problemes que té la resta de la classe treballadora a l'estat espanyol, és cert que els catalans paguem més impostos, però això no treu que el problema es digui capitalisme i que s'intenti amagar a aquest sota el paraigües de l'expoli fiscal. Però bé, no és d'estranyar en un sindicat nacionalista i socialdemòcrata com la Intersindical.

Tampoc entenc tota aquella gent que es declara independentista i d'esquerres i homenatge al sanguinari de Jaume I o els almogàvers. No tinc res en contra de l'independentisme revolucionari, tot i que jo no ho sóc, però aquestes actituds no tenen res a veure amb una esquerra revolucionària, sinó a un mistisisime patriota que no em fa gens de gràcia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
Entenc que un marc català de relacions laborals és necessari.

Però l'únic que solucionarà els notres problemes com a classe treballadora és acabar amb el capitalisme i tota forma d'explotació i dominació.

A mi els problemes de la resta d'estat m'importen igual que els de la resta d'europa i de món. I això no vol dir que no m'importin poc o gens! Però no més.

Jaume I i els Almogàvers, no deixen de ser fets històrics que es desvirtuen duent-los al segle XXI. Coincideixo plenament en que és malaltís idolatrar al 2009 reis i imperialismes.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
Doncs si Jaume I i els almogàvers es desvirtuan projectant-los al S. XXI, per qué projecteu la senyera de Guifrè el Pilòs [S. XI] i Pitarra [amb els castellers, les sardanes, els aplecs, els Pompeus, els omniums, els diables, les morenetes, i els esplais catolics, etc...) al segle XXI ?
A indymedia barcelona?
Per qué voleu [i, casualment, igual com volen els de CiU, els d'ERC i els de l'Abadia de Monserrat] aixecar fronteres on no n'hi ha pas, de fronteres?

Potser caldria començar a questionar-se seriosament tanta 'Catalunya' i tanta catalanitat.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
t'has deixat de comentar el 12 d'octudre, del el cid, els tercios, la bandera espanyola, premis cervantes, premis princep d'asturies, monarquies...
podria omplir moltes pagines
jo si que em qüestiona tanta espanya i espanyolitat
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
qui parla de fronteres?
parlem de poder decidir el nostre futur, de decidir el que volem ser, de admisnistrar-nos.
fornteres son el mur d'israel o la tanca de ceuta/melilla
no se qui ets tu per imposar-me la nacionalitat espanyola. I si no ho vull ser. Jo no vull que ningu que no vulgui ser catala se li imposi
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
reinvidicar Jaume I i els marines dels almogavers es tot menys d'esquerres
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
(1) No alimenteu els trolls. (2) Qui no entèn que hi ha nacions oprimides i nacions opressores, i que ambdues són, com gairebé tot, productes històrics, deuria tornar a llegir-se un bon grapat de clàssics anticapitalistes. (3) Promocionar certes coses de la cultura tradicional no és dolent. Torneu a llegir Gramsci i els apunts sobre una cultura nacional-popular. Una cosa completament diferent és que l'independentisme promocioni certs personatges històrics, però està en la línea dels grups més filo-estalinoides de l'independentisme (que n'hi han)
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
El nacionalisme català és la força de progrés i de futur del poble català. El poble català vol ser solidari amb els treballadors del món, no amb la oligarquia andalusa. Vol ser solidari amb els que ho necessiten com ara els africans que moren cada any intentant travessar les fronteres de Ceuta o Canàries, o son internats en camps de concentració abans de ser expulsats.

Contra les fronteres reals que generen sufriment real els no-nacionalistes callen com putes. Son les fronteres que ells han imposat, la frontera que separa els catalans del nord i del sud, la frontera de les "autonomies". Aquestes son les fronteres que cal destruir.

És l'esquerra independentista la que lluita dia a dia contra el sistema, contra l'Estat, contra el capitalisme mundialitzat. D'altres, mentrestant, es dediquen a repetir com a lloros les consignes anticatalanistes que vomiten els mitjans de comunicació oficials.

Nosaltres lluitem contra el capital, vosaltres lluiteu contra el nacionalisme. Eixa és la diferència.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
24 abr 2009
Discutir si Jaume I era de dretes o d'esquerres és un anacronisme estúpid, i els que ens venen amb aquesta mena de pirules no solament mostren una ignorància profunda de la història sinó sobretot les ganes que tenen de marejar la perdiu i de confondre al personal.

La ocupació i explotació dels Països Catalans és un fet, ara i aquí. La negació dels drets democràtics com l'autodeterminació. L'incompliment de les seves pròpies lleis (Estatut del principat aprovat pel parlament espanyol). El robatori del 10% dels impostos dels treballadors catalans. L'atur i la explotació. Les campanyes propagandístiques contra el nostre poble. La repressió i la violència policial i neonazi. Les agressions a la llengua i el territori.

Que no ens vinguen amb més mandangues. És l'hora de lluitar per la llibertat i sense complexos.
VISCA CATALUNYA LLIURE
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Com a molta gent se'm cau la cara de vergonya de veure insults entre gent que lluita. No voler la independència dels PPCC com a primer pas cap a un posterior alliberament de classe no és ser un troll; de la mateixa manera que ser de la EI vulgui dir que estàs poc menys que a sou de CiU i la burgesia catalana. Mentre seguim així no arribarem a res ni a ningú.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Afirmacions demagogiques com aquestes:
'És l'esquerra independentista la que lluita dia a dia contra el sistema, contra l'Estat, contra el capitalisme mundialitzat.' [????] Les Farc, els zapatistes, gent al voltant de l'IMC, gent anònima SI QUE LLUITA CONTRA EL SISTEMA, L'ESTAT i EL CAPITALISME! L'autoanomenada EI només fa aplecs, kafetas i engresca el jovent amb senyeres i fronteres com etapa previa a l'alieNACIó burguesa.

i com aquesta:
'La ocupació i explotació dels Països Catalans és un fet, ara i aquí.' [???] Per qui? Per els catalans de dretes, suposo...

...deixen ben clar qui sou, qui us mana i el que voleu.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
no creo en una "izquierda que lucha contra el estado", la izquierda es otra parte de la derecha del estado, representacion de la libertad que no es libertad

la independencia de los "catalanes" o catalunya: lo que busca la burguesía catalana con estos argumentos es arrebatar el "derecho" que posee actualmente Madrid/España de explotar a los más débiles, para ser "ellos" los amos y señores de esta tierra, y tener el derecho de explotación de lxs que están abajo,aki mismo en catalunya.

VISCA CATALUNYA LLIURE i ANARKIKA, libre de derechas, izquierdas, chovinistas, nazionalistas, independentistas varios, idiomas obligados, herederos de reyes, conquistadores, estados y fronteras
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Quina bírria de trolls que ens envieu últimament a Indymedia.De quin manicomi els treieu? Que preteneu, matar-nos de riure?
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Fer riure un capquadrat nazional.socialista?
Pis-cul-caca-pet-etc?
Aixo es massa complicat;) el gran Boadella ho va intentar i després d'uns quans intents es va veure obligat a exil·liarse a Madrit...
'Plats Bruts' es per els intel·lectuals.
Aneu a veure gratis el darrer show d'en Joel Joan o escolteu un recull d'acudits d'en Capri, o demaneu als amics qualsevol episodi de 'Polonia' o de 'Lo Cartanya' a TV3, que potser això us fa riure, escatologicament parlant, obviously.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Que gran, Boadella, quin anarquista, quin lluitador antisistema, quin enemic tan odiat de la dreta, quin membre més combatiu de la classe treballadora, sempre al marge de tota subvenció.

Continua, sisplau, ens ho passem de conya.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
25 abr 2009
Doncs, mira.

Hi ha un xicot indepe d'Endavant que voldria explorar noves tecniques sexuals amb la seva xicota que es mauleta...
Ell li diu: carinyet, m'hauries de fer probar l'amor a la francesa, ja saps. Me xuclas una miqueta la titola fins que trempi...
I ella li diu 'vale', però m'hauras de prometre que ets net de cosas lleitges i llafiscoses.
Ella comença a fer li 'allò', però de cop i volta ell s'atura, se la mira i li diu;
- Eulalia... Em sembla que tens un gra d'arròs a la punta dels llavis. Quin fastic!
I ella que li contesta:
- Bah! Això no es res, Jordi. Lo que passa es que fa una estona vaig estar fent-li una fel·lació a un majorquí pepero que abans havia estat practican sexe anal amb un valencianet blauer que havia menjat paella el dia anterior!

Us ha agradat?

Doncs en tinc molts més!
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
aaaaah, que bé, aquest era l'humor tan intel·lectual que tenies, no? D'on l'has tret, de "Escenas de matrimonio" o d'algun espectacle del "geni" Boadella?

Xiquets, ja ho sabeu, si no voleu acabar així... recordeu que el no-nacionalismo es cura llegint
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
... el missal tridenti en català de l'Abadia de Monserrat.

Potser voldrieu alguns acudits de frares i monges?
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
Collons, des de que heu pactat amb la Lliga de les Famílies de Polònia tens una obsessió amb la religió realment preocupant...

Pero la coalición entre Ciudadanos y Libertas es sumamente espectacular teniendo en cuenta lo que sigue. Tápate:

En Polonia su socio es la Liga de las Familias Polacas. La Wikipedia anota que una emisora del partido, Radio Marja, ha sido criticada por el propio Vaticano por su carácter nacionalista y xenófobo. (per cert, Esperanza Aguirre a més de donar una menjadora a Boadella ha donat una llicència a Radio Maria...)

En Italia han contactado con La Destra, una escisión del Msi-Alianza Nazional, hecha efectiva tras los primeros viajes de Gianfranco Fini hacia la derecha berlusconiana.

En Chequia con el Movimiento de Demócratas Independientes.

En Portugal con Ribeiro, un político próximo a los movimientos salazaristas.

En Francia con el Movimiento por Francia, el partido de Phillipe de Villiers que compite con el Frente Nacional de Le Pen.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
Sidadanos se alia con la derecha?
I a mi que m'expliques, tap de suro?

Per cert, et toca a tu explicar un acudit...
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
Ets un merda. vas de megacoherent i no t'adones que els anarkrostes voleu construïr la casa per la teulada. Confieu en la bondat de l'ésser humà i creieu en l'espontanietat, hahahaha sou com cristians i esteu abocats al fracàs. L'únic cop que vau aspirar a alguna cosa era perquè us comportàveu com uns autoritaris de merda. "dirigents" anarquistes, hahahahahaa quina barra, quanta hipocresia.
Diue que voleu destruïr l'estat però en realitat voleu convertir-vos en ell, assumir-ne les funcions organitzatives i repressives, l'únic que en comptes de venir maderos a buscar-te, vindrà una turba de garrulos amb boines i escopetes. T'has fixat la cara de mico que feien els faistes?
Per cert, que creus que hauria passat si els anarques haguessin guanyat la guerra espanyola? hauríeu resistit a Hitler, amb la vostra pseudorganització de pa sucat amb oli? O us hauríeu fortificat dins el marc natural de l'anarquisme que és aquest tros de terra merdosa anomenat espanya?
Tens fàstic a la vida, ets lleig i un perdedor. Ets un merda fent pataletes.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
"VISCA CATALUNYA LLIURE i ANARKIKA, libre de derechas, izquierdas, chovinistas, nazionalistas, independentistas varios, idiomas obligados, herederos de reyes, conquistadores, estados y fronteras"

Aquestos psicòpates cada vegada estan pitjors. Abans, amb acabar amb els jueus, ja es conformaven.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
Els vostres arguments son impressionants:
"pepsicòpates, anarkrostes, fastigòs, lleig i perdedor..."
Vale, però cristians-catòlics-apostòlics i cul-beneits, més aviat sou vosaltres, els de la senyera, que teniu sempre de cap de colla algun mossen-'progre'-marxista-guai-que-encara-que-sigui-catòlic-ell-vol-uns-PPCC-lliures-i-tal-i-cual [casta sacerdotal-ave madia putisima].
Potser no heu llegit d'altres fonts que no siguin les biblioteques del esplais i les escoles subvencionades per saber qui manega els fils de la catalanitat des de fa més de mil anys... però 'això ja toca' encara que no li agradi als Pujols.
Ah!
I, per cert...
Acabar amb els jueus, per cert, varen esser els catalans instigats per els mossens, el primers en fer-ho [1393, carrerò de la sang, call de Girona]

P.S.
I el meu acudit?
Voleu un altre de convergents y jerquis?
;)[((?-?))]
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
Confederación Nacional del Trabajo, també són NAZIonalistes, oi? Quina nació defensen? L'espanyola. CNT=Espanyolistes
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
vale, colegui.
Me rindo.
A partir de ahora, en castellano, con acento madrilenyo.
IROS A TOMAR POR DONDE AMARGAN LOS PEPINOS LOS NAZIONANISTAS CATALANES
:)

HALEEE, A CASCAL-LAA!

P.S.
Si sentis como que Catalunya es vuestra madre, y que sois hijos de Catalunya... SOIS UNOS HIJOS DE PUTAAAA!
Entendeis el castellano, verdad?
Y a los hechos me remito [episodios nacionales, almogavars, jaime I, masacres, cruzadas, quema de brujas, de herejes, timbaler del bruc, carlismo, renaixença, sacerdotes fascistas, fets de maig del 37, pujol i la transicion, 3 per cent, cadod-dovida, vendrells, etc..]
A pastar, mongolitos endogamicos.

mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/370407/index.php
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
26 abr 2009
La grip porcina ja està aquí!
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
... doncs deu esser un castig de deu als cristians catalanistes menjadors de botifarres!
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
No, és el càstig que t'ha tocat a tu per menjar butifarres de dos en dos
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
Doncs penso que a tu, no cal insultar.te :(
coneixent a ta mare...
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
VISCA CATALUNYA I AMUNT ESPANYA.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
AMUNT ES FRANÇA, ESPANYA ÉS A PONENT.
Re: El nacionalisme català no veu més enllà dels seus nassos
27 abr 2009
I EL CEL A SOBRE I L'INFERN A SOTA?
Sindicat Terrassa