Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
Comunicat d'Amadeu Casellas sobre la seva situació i l'inici d'una nova vaga de fam
23 abr 2009
Reflexió sobre la meva situació i l'inici de vaga de fam el dia 20-04-2009
Salut, companys,

Després de més de 7 mesos des que vaig deixar l'última vaga de fam que va durar 77 dies, faig aquesta reflexió i valoració.

Les estratègies que estan mantenint per motius polítics i de força, des de la Direcció General, amb personatges com Jordi Torres, que fou un dels responsables pels quals vaig iniciar l'anterior vaga de fam, perquè ell era subdirector de tractament de la presó de Quatre Camins i, per tant, havia d'estar al corrent que l'equip de del MR-3 estava enviant informes falsos, tant al JVP nº 1, com a la pròpia Audiència Provincial de Barcelona, ara resulta que es troba en la DGSP, suposo que com a premi pels serveis prestats a Quatre Camins, pel que entenc que tinc un enemic directe dintre de la pròpia Direcció General, ja que és evident que és un dels qui estan en contra de la meva sortida de la presó.

Per altra banda, la majoria coneixeu que en aquesta presó on sóc, Brians 2, s'hi han produït més de 25 morts en estranyes circumstàncies, en menys de dos anys que porta oberta. De totes aquestes morts, considero com a màxims responsables la consellera de Justícia de Catalunya, el secretari general de presons Albert Batlle, els comandaments d'aquesta presó i els equips de tractament que són qui, amb les seves falses promeses, enganys, etc., desmotiven i enfonsen moralment a molts presos amb aquest trist resultat de morts.

En el meu cas, durant aquest temps, he vist com se'm volia manipular, demanant-me que cursés una instància al CAS, en la qual havia de figurar-hi que jo havia tingut un problema de recaiguda en drogues, a què em vaig negar per ser fals. També veig que es busca la manera d'anar perllongant la meva estada a la presó. Hauria d'haver firmat el Programa Individual de Tractament (P.I.T.), com a màxim, el dia 10-03-2009, però l'he firmat el dia 2-04-09. En aquest PIT, s'hi contempla que haig de sortir de permisos, però no hi posa ni el dia ni l'hora, només hi diu que és en aquest trimestre, que és de suposar que va començar el dia 10-03-09. Crec que la paciència que he tingut ha estat llarga, però tot ha de tenir un final i no estar prolongant que segueixi a la presó, pel que considero que el dia 20 ja haurà passat la meitat d'aquest trimestre i jo, com a mínim, haig de tenir dia i hora per sortir; contràriament, he de pensar que és una nova presa de pèl o potser esperaven que em suïcidés, però sense anar més lluny, si volen la meva sang que vinguin a buscar-la. LA VAGA DE FAM DURARÀ FINS QUE ESTIGUI FORA DE LA PRESÓ.

No hi haura cap altre tipus d'acord, de manera que si em succeeix quelcom, els responsables directes seran la Montserrat Tura, l'Albert Batlle, els comandaments d'aquesta presó i, per suposat, l'equip de tractament.

Amb aquest panorama que m'espera, si abans del 20 d'abril no m'han donat dia i hora, he de demanar que aquest comunicat es difongui en diverses llengües a través d'internet, perquè tots els grups d'anarquistes a nivell internacional, els grups antisistema, els Maulets independentistes catalans, els del País Basc i els de tots els grups d'Espanya, amb la CNT-AIT, els Drets Humans i Contra la Tortura, em donin suport de la manera que cadascú cregui més oportuna, perquè crec que encara que jo passi mesos en vaga de fam, sense vosaltres no ho aconseguiré. També demano la implicació dels partits polítics d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Iniciativa Catalunya-Verds (ICV), i espero que entre tots aconseguim la meva sortida tal i com diuen les seves pròpies lleis penitenciàries, penals i constitucionals.

Salut i Anarquia.

Presó de Brians 2.
Dia 06-04-2009.
Amadeu Casellas Ramon

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa