Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Moltes felicitats Enric Duran!
23 abr 2009
El sol cau sobre el cap de les persones que passegen per les Rambles, que somrients van de parada en parada fullejant llibres.
No puc evitar recordar els teus 30 anys, ara fa 3 anys. D'amagat et fèiem aquell dibuix sota la taula de la paradeta. Corrents d'un lloc a l'altre, buscàvem tisores i cartolina per fer-te alguna cosa molt cutre, segur.
Tu anaves distret amb tot i tothom i no te'n vas adonar.
Quan t'ho vam regalar et va fer il.lusió; ho vam saber pel mig somriure que ens vas dedicar i la mirada. Aquesta mirada que costa tant temps aprendre a desxifrar.
Des de darrera el vidre del locutori de Brians ens miraves i la teva mare et felicitava l'aniversari amb veu ferma i segura. Ahir encara li deia a la teva propera visita: "digue-li de part meva que moltes felicitats!".
Quina mare que et va parir!Serena, ferma i segura. Realment admirable,...per fi sabem d'on has tret bona part d'admirable.
Enric, avui no et podrem regalar el que has demanat (sortir de Brians) i no et pensis que la ràbia no ens corre per les venes!
Però t'asseguro que sota la taula d'alguna paradeta de les Rambles hi haurà algú fent-te un dibuix pel teu aniversari...
Sant Jordi destrossant bancs!!
Felicitats i ànims campió.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Moltes felicitats Enric Duran!
23 abr 2009
aupa company! estem amb tu.
Re: Moltes felicitats Enric Duran!
23 abr 2009
Si li voleu donar ànims, escriviu-li una carta o un telegrama. Els comentaris a internet són molt bonics però ell no els pot veure.
Per experiència, paper, bolígraf i segells!
Sindicat Terrassa