Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : xarxa i llibertat
Bar Copyfight: desobediència F2F
23 abr 2009
Tots els dijous, Bar Copyfight a l'Espai Social Magdalenes::Espai Físic, per al lliure intercanvi d'arxius F2F (face to face), setmanal a Barcelona.
23.04.2009 - 20:OO
Segur que ja saps que a l'any 2008 es va aprovar el reglament de la reforma de la Llei de Propietat Intel·lectual, que grava amb un Cànon tots els dispositius i suports electrònics amb capacitat de gravar (cd, discs, memòries, telèfons,..) amb independència de qui els utilitzi i per qui els usi. D'aquesta manera, el govern es va posicionar afavorint les entitats privades de gestió de drets d'autoria.

X

També deus saber que és aquest any 2009 quan les entitats privades de gestió, l'SGAE com a capdavantera, estan apunt d'arribar un acord per que el govern central aprovi una nova reforma de la "LPI" ( Llei de la Propietat Intel·lectual), amb l'objectiu d'eliminar la gratuïtat i la llibertat de les xarxes peer to peer (P2P), o sigui, l'intercanvi lliure i gratut entre usuaris.

X

També deus conèixer com el nomenament de la nova ministra de cultura, Angeles González-Sinde, coneguda per declarar-se una foribunda enemiga de les descàrregues d'internet, ha sigut el tret de sortida per una campanya en defensa d'un model cultural basat en la lliure circulació dels coneixements i en contra d'una industria cultural que, agonitzant entre subvencions, reclama internet com un espai on continuar fent negoci.

X
X
X
X

Mostra del rebuig que ha aixecat el seu nomenament són les més de 26.000 persones que ja han demanat la seva dimissió


X



Ens estem jugant la llibertat a internet.

Retallar les xarxes d'intercanvi d'arxius, penalitzar les descàrregues, limitar la llibertat a la Xarxa suposa un atemptat contra els drets fonamentals de tots nosaltres.

Més de deu anys desprès, continua vigent la Declaració de Independència del Ciberespai
X



Pel dret a la lliure circulació del coneixement.

Pel dret a la cultura lliure.

Perquè Compartir Dóna Gustet, cridem a la desobediència F2F cada dijous al Bar Copyfight

X


Bar de 18:00h. a 21:00h.
Cineclub Magdalenes 21:00h. a 22:30h. http://cineclubmagdalenes.blogspot.com ¡
Bar de 22:30h. a 12:00h.

C./ Magdalenes 13-15 Urquinaona http://www.magdalenes.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa