Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
cinquè segrest d'empresari a l'Estat Francès
21 abr 2009
Des de ahir els treballadors de Molex (Villemur-sur-Tarn) retenen un dels patró de l'empresa així com la directora de Recursos Humans!
Demanen entre altres coses 100 milions d'euros per el tancament de la fabrica. Es ja el cinquè cas de segrest de patró a l'estat francès en dos mesos. Dels últims, 3 van aconseguir les seves reivindicacions!

El president Sarkozy va fer declaracions en contra de aquesta practica, que té el suport de la majoria de la població.

En un altre conflicte, el de l'empresa Caterpillar a Grenoble, uns 200 obrers van intervenir en la reunió entre sindicats i patronal per protestar contra una decisió de justícia que vol condemnar a multes als piquets que bloquejaven l'entrada de l'empresa. Després es van dirigir a la OTG local cantant " a les armes, som els treballadors, som enfadats i guanyarem"

Més detalls a la premsa del capital!
Mira també:
http://www.lemonde.fr/la-crise-financiere/article/2009/04/20/des-salaries-de-l-equipementier-automobile-molex-retiennent-deux-d
http://www.lemonde.fr/la-crise-financiere/article/2009/04/20/accord-de-fin-de-conflit-a-l-usine-caterpillar_1182738_1101386.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cinquè segrest d'empresari a l'Estat Francès
21 abr 2009
Quina diferència els sindicats d'allà i els d'aquí, rebaixant-se a pràcticament qualsevol cosa per fabricar un Q3 qualsevol. Si no ho parem aviat, que ningú s'estranyi que l'Estat espanyol s'enfonsi a nivells sense precedents.
Re: cinquè segrest d'empresari a l'Estat Francès
21 abr 2009
Que cundeixi l'exemple i es difongui la pràctica arreu.

Mort als sindicats patronals
Visca la lluita dels treballadors/es
Sindicato Sindicat