Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La Conselleria d'Educació amenaça amb desallotjar amb els Mossos la tancada del IES Escola Industrial
20 abr 2009
El Moviment d'Assemblees d'Estudiants de Secundària afirma que una trucada de la Conselleria ha amenaçat a l'Equip Directiu del centre amb expedients si seguia tolerant la protesta
Educació vol tallar d'arrel la primera de les mobilitzacions de secundària convocades per aquesta setmana a alguns centres del país. Alumnes dels quatre instituts de Sabadell pertanyents al MAES segueixen a hores d'ara concentrats al pati després d'haver estat desallotjats de les aules on pretenien seguir amb les activitats programades per aquests tres dies de protesta. El MPS convoca una concentració de suport a les deu de la nit.

Segons les fonts consultades del MAES, fins avui al matí la Direcció havia mostrat la disposició a respectar la convocatòria i en un comunicat signat pel Director del centre, Joaquim Millan, havia informat els alumnes no tenir cap intenció ni legitimitat per oposar-se a una mobilització estudiantil com la que avui s'engegava. Però a partir del migdia la situació ha fet un tomb inesperat quan l'Equip Directiu ha informat els alumnes d'haver rebut l'ordre d'Educació de prohibir la tancada, motiu pel qual decidia trencar el compromís adquirit amb els estudiants al matí. Segons un membre del MAES contactat per Vilaweb s'ha informat verbalment els alumnes que a partir de les deu de la nit hi podia haver una intervenció del Mossos d'Esquadra per treure'ls del centre. Al tancament de la notícia la Direcció del IES encara no ha emès cap posicionament públic a l’espera de la finalització del seu Consell Escolar.
Mira també:
http://aes-assemblees.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Conselleria d'Educació amenaça amb desallotjar amb els Mossos la tancada del IES Escola Industrial
20 abr 2009
Se sap algo nou? Han entrat els gossos?
Re: La Conselleria d'Educació amenaça amb desallotjar amb els Mossos la tancada del IES Escola Industrial
20 abr 2009
Finalment la direcció a cedit i s'han quedat a sobar al centre.
Re: La Conselleria d'Educació amenaça amb desallotjar amb els Mossos la tancada del IES Escola Industrial
20 abr 2009
Donguem-li suport al jovent, máxima difusió, suport, solidaritat, asegurem-nos de que hi ha un grup de suport amb capacitat de cubrir els esdeveniments perque es molt important que no pari la mobilització.

Els cosos policials i els seus dirigents estan organitzats per reprimir el adults, les seves uniques estrategies son violentes, no saben solucionar res que no sigui a porres, pero aqui os els protestants son menors no hi poden fer res.

Ara que podem deixar la inteligencia policial en entredit, i podem mostrar la seva incapacitat, actuem tots junt amb solidaritat, per la revolucio social definitiva

Catalunya com Grecia
Sindicato Sindicat