Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Pel que fa a les mesures antidemocràtiques en el món, particularment contra les forces comunistes
20 abr 2009
En els darrers mesos l'atac contra els drets democràtics i llibertats dels pobles i la joventut del món s'ha aprofundit pels governs imperialistes i les seves estructures internacionals, regionals i nacionals.

La criminalització dels que lluiten contra l'ordre imperialista mundial i per enderrocar l'imperialisme en si és una línia comuna d'acció, que es centra en particular contra les forces comunistes. Tanmateix, la FMJD considera que l'atac a les forces comunistes té un significat molt més profund que només aquestes forces (que seria inacceptable en qualsevol cas), però el seu objectiu és destruir tota resistència contra l'imperialisme.

La Presidència de la Unió Europea (actualment en mans del Govern txec), i la seva línia política de suport a les anomenades "investigacions contra les dictadures a Europa" és un clar intent de reescriure la història, en comparar els horribles crims del nazisme amb l'anomenat "estalinisme", un període que els escriptors de la història imperialista volen criminalitzar per confondre a la gent. En aquest mateix marc, la celebració d'una conferència sobre "la resistència contra el comunisme a Txecoslovàquia," és una nova oportunitat per intentar, una vegada més, reescriure la història.

Tanmateix, aquesta no és una qüestió del passat i només això. De fet, està molt connectat a la realitat quotidiana del món actual i del seu futur. En un moment en què la crisi capitalista està mostrant clarament els carrerons sense sortida i el caràcter autodestructiu del sistema capitalista i la impossibilitat d'un futur de pau, sobirania i de drets socials i polítics per a tota la humanitat, cal que l'imperialisme per sobreviure persegueixi a aquells que poden enterrar! Per aquesta raó, l'imperialisme està desenvolupant una nova "caça de bruixes", tractant de que el poble i la joventut del món no creguin que és possible lluitar i guanyar, que és possible derrotar l'imperialisme.

La FMJD denúncia que totes aquestes preocupacions sobre "democràcia" procedents de la Unió Europea no són més que una forma d'imposar l'ordre mundial de l'imperialisme. Recordem: el mateix Govern txec que ara presideix la UE criminalitza i il·legalitza a la KSM (Unió de Joventuts Comunistes de la República Txeca) pel seu programa polític, així com passa en alguns altres antics països socialistes (com Hongria o a la zona del Bàltic), on els comunistes, les seves organitzacions i elements polítics estan prohibits i perseguits, aquesta mateixa Unió Europea que aprofundeix relacions amb l'Estat d'Israel, que recolza (directa i indirectament) la matança diària i la humiliació del poble palestí, la mateixa UE que coopera cada vegada més i més amb l'OTAN, un instrument de guerra que ha dut la mort a milers de pobles en els darrers anys, la mateixa UE que coopera amb els EUA en la seva estratègia de promoure interferències en la política interna de Cuba, creant ONG 's obertament per a aquesta finalitat, i la mateix UE que coopera amb els règims dictatorials d'Egipte i Colòmbia, on diàriament la gent és assassinada, ferida o perseguida només pels seus opcions polítiques.

Per altra banda la FMJD denúncia la situació existent en els països de la pròpia Unió Europea demostrant la seva manca d'honradesa en la seva preocupació per la democràcia. La tardança a explicar la mort d'una persona en una manifestació (Londres, Regne Unit), la prohibició que els comunistes puguin ser professors (Alemanya), la detenció i les interferències en els sindicats d'estudiants realitzada per la policia (Portugal), la prohibició d'un festival cultural a causa que una de les bandes convidades té cançons sobre la resistència (Estat Espanyol), la inhumana expulsió dels immigrants i la manera en què són explotats i perseguits (Itàlia), entre moltes causes, que per si soles expliquen lo buida que és la paraula "democràcia" per l'imperialisme.

A tot això només una resposta pot ser donada per la joventut i els pobles del món: la lluita! La FMJD exhorta a totes les seves organitzacions membres i amics a denunciar tant com puguem l'actual intent de criminalitzar la lluita que desenvolupem, les organitzacions comunistes en particular, durant els dies de la conferència sobre Txecoslovàquia (15 i 16 d'abril).

A més, la FMJD assenyala que malgrat els difícils temps que se'ns venen a sobre això és una senyal de que l'imperialisme sap que podem vèncer, per la qual cosa hem de reforçar la nostra lluita diària en escoles, centres de treball i veïnats, no hem tenir por del que som i ni pel que lluitem, ja que és l'únic camí pel qual la humanitat aconseguirà la pau duradora tant de temps esperada i el desenvolupament social que l'imperialisme segueix intentant posposar.

Derrotarem l'imperialisme!
Mira també:
http://www.comunistes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pel que fa a les mesures antidemocràtiques en el món, particularment contra les forces comunistes
20 abr 2009
(reescriure la història, en comparar els horribles crims del nazisme amb l'anomenat "estalinisme")

Entre el Nazional Socialisme, i la pràctica Nacional Comunista que va portar a terme el senyor Stalin, no és que hi hagi una diferència molt gran , camps de concentració, assassinats en massa (el alemanys els gasejavent, els soviètics, els mataven de fred i cansanci als Gulags), o estas amb mi o contra mi, us de la ciencia per donar validesa a les seves teories polítiques...

Més val no girar el cap als errors de la història, o no n'apendrem mai d'aquests errors, i la URSS en va cometre, com tots els estats que han existit fins ara, i si l'únic que fem és idialitzaro, mai deixarem de cometre els mateixos o pitjors errors.
Re: Pel que fa a les mesures antidemocràtiques en el món, particularment contra les forces comunistes
20 abr 2009
Evidentment que es pot comparar l'estalinisme i el nazisme.

El que vol reescriure la història ets tu. Si algú ha fet mal al comunisme i al socialisme és Stalin.

El socialistes d'avui hem d'analitzar els errors del passat i assenyalar més que ningú que masses dirigents van cometre terribles crims contra la humanitat en nom del socialisme.
Re: Pel que fa a les mesures antidemocràtiques en el món, particularment contra les forces comunistes
20 abr 2009
Ni sou resitencia, ni sou forces, ni sou comunistes. Sou comunistes dels que es varen apropiar de la paraula antiimperialistes i comunistes, pero mai us considerareu comunistes llibertaris per la por que teniu a la resitencia al capital.

Fora de aqui impostors, aquí hi ha gent compromesa.

Comunisme llibertari, revolucio social!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more