Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Avui 20h - Preparant la segona edició de la Universitat Lliure
20 abr 2009
Compartir coneixements, aprendre a conèixer, aprenentatge cooperatiu, col·laboratiu i social.
Contents de que l'edició passada servís per a que diverses persones i interessos es trobessin, es coneguessin i compartissin els seus coneixements, continuem creient que existeix la necessitat no només de crear aquest tipus d'espais sinó que és una necessitat bàsica en els moments en els que vivim.

Aquest any engeguem la màquina de la Universitat amb la intenció de impulsar la creació de grups d'autoaprenentatge col·laboratius estables. Per això, oferint les eines necessàries: ja siguin espais físics, com també la novetat del nou campus virtual que estrenem, per desenvolupar la tasca de l'autoaprenentatge. Sense oblidar els tallers i seminaris als que, des d'ara, us convidem tant a oferir com a proposar.

El passat 25 de març ens vam reunir i vam fer un repàs dels temes que volíem i podíem tractar, la gent que s'havia ofert per compartir els seus coneixements, idees, propostes, etc.

Avui intetarem:

- Fer el recull de propostes i dates per començar a tancar calendaris, de debats i tallers.

- Engegar el Grup d'autoaprenentatge: "Observatori de Mijtans", aprofitar la reunió de la Uni, per a que la gent interessada en el Grup comenci a quedar per estructurar el grup, etc.

- Crear un grup que s'encarregarà de fer un esbos de material de suport per la gent que vulgui continuar els tallers passant a formar Grups d'Autoaprenentatge sobre la matèria en qüestió.

- Totes les propostes son "copyleft" es poden modificar en qualsevol moment ;-)

- Convidar a tota la gent que està treballant amb ambits amb un sentit semblant al de la Universitat Lliure per col·laborar.

Si vols participar oferint coneixements o informar-te de les activitats (tallers, grups d'autoaprenentatge, etc), et convidem a participar de la propera assemblea, avui, dilluns 20 d'abril a les 20:00h. a l'Ateneu Llibertari de Sants ( Carrer Maria Victòria, 10 - <M> L5-L1 Plaça Sants ) o posant-te en contacte amb nosaltres a:

Universitat Lliure
http://www.unilliure.org
http://www.unilliure.org/moodle (en fase de proves)

Us hi esperem!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui 20h - Preparant la segona edició de la Universitat Lliure
20 abr 2009
UNILLIURE I EL CORREU DE CONTACTE ES GMAIL??!!!!!!

una pena que projectes tant interesants no estiguin to lo treballats que deurien, no?
Re: Avui 20h - Preparant la segona edició de la Universitat Lliure
20 abr 2009
S'ha de ser capgros per quedar-se amb un detallet com aquest del correu... hi ha gent que està tant obsesionat amb els detalls que nos aben valorar el global!
Re: Avui 20h - Preparant la segona edició de la Universitat Lliure
21 abr 2009
necesitem gent que ho tingui tant treballat com tu, vinga, menys critica des de el teclat i més feina! Vine a les assembleas!

salut
Sindicato Sindicat