Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
I Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans
20 abr 2009
Arriba el I Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans, nascut amb la voluntat d'esdevenir una eina perquè el jovent català compartisca creacions literàries i estimule la seua creativitat.
El certamen culminarà el dissabte 18 de juliol del 2009 en el marc del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans. Les persones participants disposaran, entre altres coses, d'un espai on compartir les creacions literàries amb altres participants i autors.

Bases del Certamen:

1. Aquest certamen és obert a la participació de totes les persones d'arreu dels Països Catalans que s'expressin literàriament en llengua catalana. Els treballs presentats hauran de ser inèdits i de temàtica social.

2. Hi haurà dues modalitats: prosa i poesia.

3. Entenent que tota creació literària té valor per si mateixa, aquest certamen no comptarà amb cap classificació.

4. Els treballs presentats es publicaran sota llicència Creative Commons en un recull digital que es penjarà al web www.maulets.org i www.rebrot.org i que serà editat físicament en funció de les possibilitats de l'organització.

5. El 18 de juliol del 2009 a Berga (el Berguedà), en el marc de la vuitena edició del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans, les persones participants del Certamen disposaran d'un espai on recitar els textos i compartir experiències amb altres participants i autors.

6. Els treballs seran presentats bé en format digital a l'adreça certamen@maulets.org, bé per correu físic a l'adreça C/Amàlia, 16 baixos 08302 Mataró (el Maresme). En tots dos casos caldrà especificar nom i cognoms, correu electrònic, modalitat i telèfon de contacte.

7. L'extensió màxima dels treballs en prosa serà de 3000 paraules; i la dels treballs en poesia serà de 150 versos (en un o diversos poemes).

8. La data màxima per presentar les creacions és el 30 de juny del 2009

9. Per a dubtes, crítiques i propostes dirigiu-vos a l'adreça certamen@maulets.org



Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.rebrot.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat