Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Un cop més ens han prohibit un acte
19 abr 2009
DSCN0542.JPG
RSCN0551.JPG
UN ANY MÉS ENS HAN PROHIBIT L’ACTE DE SANT JORDI

Des de l’Assemblea de joves de les Corts volem denunciar públicament que l’Ajuntament ens continua prohibint tots els actes i denegant els permisos per realitzar activitats al barri.

Un cop més les forces policials ens han prohibit fer un acte al carrer.
Avui, 19 d’abril i per segon any consecutiu, fent un acte per la diada de Sant Jordi, hi ha hagut un desplegament dels UPA’s de la Guàrdia Urbana que ens han impedit accedir a la plaça de les Corts on es tenia previst realitzar les activitats, han identificat diversos assistents que es trobaven presents en aquell moment i n’han multat dos que jugàven a pilota.

Aquest acte només pretenia celebrar la diada de Sant Jordi al barri fent un torneig de bitlles catalanes, activitats infantils i un concurs de truites.

Per tot això, volem fer les següents consideracions :

1-     Estem en desacord en les seves desicions. Amb aquestes prohibicions d’actes a la via pública tenen la intenció d’aïllar-nos per que no poguem dur a terme les reivindicacions crítiques que els afecten directament.

2- L’Ajuntament vol mantenir el monopoli de la vida ciutadana jove a Les Corts, i per això margina a l’únic col.lectiu que no estem sota els seus paràmetres (les seves subvencions, els seus espais, el seu permís i la seva legalitat).

3- Ni ens sobta, ni ens cohibeix, i sobretot ni ens frena la repressió que utilitza l’Ajuntament per assolir els seus objectius, perquè aquesta és la conseqüència de fer unes crítiques prou fermes a la seva dinàmica, funcionament i realitat.

4- No pretenem mostrar-nos com a víctimes de la seva legalitat i les seves estratègies a partir de les pròpies obvies incoherències que ells tenen entre el que prediquen i el que fan. Volem mostrar que ni que fossin coherents en aquest sentit, la legalitat i estratègies que utilitzen són per al seu predomini i manteniment, i no pas per al servei a la població.

5- Així com ells utilitzen tots els mitjans que tenen a l’abast per invisibilitzar-nos i atacar-nos, utilitzarem els que tenim nosaltres per mostrar el nostre rebuig a la política que impera i per mostrar com creiem que hauria de ser la política institucional.

Cada prohibició és una raó de coherència en la lluita per canviar-la: com més arguments tinguem més pressió sobre nosaltres, però més ànims perquè és conseqüència de la pròpia lluita i de la pròpia coherència.

Des de l’Assemblea de joves de les Corts volem denunciar públicament que l’Ajuntament ens està prohibint tots els actes i denegant els permisos per realitzar activitats al barri.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un cop més ens han prohibit un acte
19 abr 2009
plantejeu-vus deixar de demanar permisos...o organitzar activitats ke no en necessitin
Re: Un cop més ens han prohibit un acte
19 abr 2009
fins que et trobis amb una pena-multa
Re: Un cop més ens han prohibit un acte
20 abr 2009
bon comunicat
Re: Un cop més ens han prohibit un acte
20 abr 2009
ja, quina gràcia la pasma del hereu. que hi vagi ell a dir-vos algo. que hi vagi en persona
Sindicato Sindicat