Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Poblenou Contra la Crisi
17 abr 2009
La crisi l'han provocat els rics, els bancs i les caixes. Que la paguin ells!
1.jpg
La crisi l'han provocat els rics, els bancs i les caixes. Que la paguin ells!

La crisi econòmica, avui ja recessió, que ha desencadenat l'actuació de bancs i caixes ha provocat el tancament de nombroses empreses; moltes altres aprofiten la situació per a deslocalitzar la producció a països amb menys drets laborals o per a retallar sous i empitjorar les condicions de treball.

Avui, més de 900.000 treballadors i treballadores dels Països Catalans són a l'atur, que aquest passat any ha pujat un 60% més. Milers de persones han perdut els seus habitatges i centenars de milers més encaren greus dificultats per fer front a hipoteques i lloguers.
Molts milers de persones deixaran de cobrar els propers mesos cap mena de prestació d'atur. Ara es fa més evident encara que les polítiques neoliberals antisocials implantades els darrers anys per tots els governs han empitjorat les proteccions socials i han afavorit l'enriquiment d'uns pocs a costa de tots nosaltres.
Aquesta crisi ha demostrat que les polítiques liberals augmenten encara més la desigualtat, que deixant les mans lliures als més rics, és el propi funcionament d'aquest sistema capitalista el que duu al descontrol d'arribar a enfonsar el mateix sistema financer, arrossegant a la bancarrota l'economia mundial. També ha demostrat la fal·làcia del seu discurs quan ha exigit la intervenció dels estats per a arreglar un sistema que no funciona, i que no només no és capaç de garantir el benestar de la majoria, sinó que ni tan sols pot evitar el col·lapse de la seva pròpia dinàmica.

Davant d'aquesta situació hem d'alçar la veu, hem de deixar ben clar que ens oposem a pagar la crisi que han provocat ells, que no tenim cap intenció de seguir acceptant que el govern segueixi estant al servei d'aquests paràstis, afavorint els bancs i els seus accionistes, mentre manté les retallades socials, mentre permet que les grans empreses acomiadin milers de persones, mentre segueixen privatitzant serveis socials, ensenyament i sanitat.

La crisi que la paguin ells!
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
10.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Poblenou Contra la Crisi
18 abr 2009
Felicitats a la gent que lluita!

http://salvemcanricart.blogspot.com/
Re: Poblenou Contra la Crisi
18 abr 2009
Felicitats a la gent que lluita!

http://salvemcanricart.blogspot.com/
Re: Poblenou Contra la Crisi
18 abr 2009
Felicitats companys!
seguiu així!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more