Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Crònica jornada de lluita a Tarragona
16 abr 2009
Aquest dijous 16 abril, diverses organitzacions, així com la campanya "Que la crisi la paguin els rics", han convocat una jornada de mobilització i han fet una crida a organitzar i participar en un seguit d'accions descentralitzades.
m1.jpg
m2.jpg
m3.jpg
Amb aquesta mena d’accions es pretén denunciar les conseqüències de la crisi sobre la classe treballadora, i alhora d’assenyalar els culpables d’aquesta situació. A Tarragona, els col•lectius i organitzacions participants han volgut deixar clar que “ens oposem a pagar nosaltres la crisi que han provocat ells”. Els participants acusen “al govern espanyol dels més de 900.000 treballadors i treballadores dels Països Catalans que són a l'atur. Milers de persones han perdut els seus habitatges i centenars de milers més encaren greus dificultats per fer front a hipoteques i lloguers. Molts milers de persones deixaran de cobrar els propers mesos cap mena de prestació d'atur. Ara es fa més evident encara que les polítiques neoliberals antisocials implantades els darrers anys per tots els governs han empitjorat les proteccions socials i han afavorit l’enriquiment d'uns pocs a costa de tots nosaltres.”

A Tarragona, aquest matí l’assemblea d’Endavant (OSAN) ha repartit octavetes a les cues de l’atur animant a l’organització dels aturats. Poc més tard, han realitzat diversos murals al centre de la ciutat amb el lema “Capitalisme és crisi” i convocant a la propera manifestació del primer de maig. Al migdia una vintena de persones, de diverses organitzacions participants a la campanya “Que la crisi la paguin els rics”, s’han acostat a l’entitat bancària de la Caixa Tarragona a la Plaça Imperial, un cop allí han encartellat un paperògraf a l’exterior i acte seguit han omplert la façana d’adhesius a favor de la nacionalització de la banca. Alhora, també repartien octavetes i cridaven consignes contra les privatitzacions dels serveis, especialment de la banca. La jornada de lluita d’avui s’ha desenvolupat amb normalitat, i sense identificacions.

Tarragona
16 març 09

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica jornada de lluita a Tarragona
16 abr 2009
Molt bona accio companyes!

Totes unides i a la lluita! Vencerem!
Re: Crònica jornada de lluita a Tarragona
16 abr 2009
Nazionalitatacio? esteu segurs? Que no es pas un ajut als bancs i les caixes la Nazionalitzacio?

Papa jo vull que la caixa sigui dels catalans no de tothom.

Prou actuacions politiques amb els diners dels demes. Si em de lliberar dels lladres els nostres les nostres pension treiemlos del banc, actuem perque sigui posible que tothom que hagi pagat el pla ahorran de la misera nomima pugui tenir el dret de treure´ls.

Perque tothom dona per suposat que el banc n´ha de treure profit, nazionalitzat o no.

Prou catalanisme, tots estem patin igual
Re: Crònica jornada de lluita a Tarragona
16 abr 2009
bravo els millors encartellistes de Tarragona. I qui no faci les hores que li toquin, li tallarem una cella, o quan manem...
Re: Crònica jornada de lluita a Tarragona
17 abr 2009
Molt bé a Tarragona, la lluita és l'únic camí!!!
Re: Crònica jornada de lluita a Tarragona
17 abr 2009
nacionalitzar per?
que voleu aconseguir?
Sindicat Terrassa