Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[10 dies a presó per 60 euros de multa?] Difusió
16 abr 2009
alerta! ja han decretat la cerca i captura pel veí d'esplugues insubmís a les penes-multa!!

en cas d’empresonament:
concentració a les 19′30h a la Model
W-pajarito 10 dies a preso.jpg
Per fer difusió (cartells, díptics, informació):
http://arxiu.noalplacaufec.net/10%20dies%20a%20preso

enllaços informatius:
http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=416
http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=414


""""" ORGANITZEM ACCIONS DE SUPORT """"Ja fa més d’un mes que el jutjat numero 1 d’Esplugues de Llobregat va dictar ordre de 10 dies de presó per a un company de la Plataforma Popular contra el pla Caufec per una falta de desobediència a l’autoritat. Volien que ell anés voluntàriament a la presó Model de Barcelona, la qual cosa és un mal acudit, i des del 9 de març el jutjat hauria d’haver decretat un ordre de cerca i captura per tancar-lo forçosament.

La història ja la coneixeu, i si no, per refrescar la memòria: http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=416

Fins ara no s’havia decretat l’ordre de cerca perquè la campanya d’insubmissió a les penes-multa i contra l’empresonament ha arribat a jutjats i no han volgut assumir les conseqüències de la seva nefasta justícia. Els Mossos, serveis penitenciaris, el govern local i qui mou els fils del poder també ho saben i no han volgut trobar-se amb el soroll que es farà si l’empresonament es fa efectiu. Això demostra que ho estem fent molt bé i que ho hem fet bastant bé en els darrers anys. Com sospitàvem i així ha estat, l’ordre s’ha fet en mig d’aquestes “vacances” d’abril. Pensaven tenir sort i que això quedés en silenci?

És el moment de cridar una mica més per acabar de tancar aquest capítol repressiu. A Esplugues ho tenim molt clar: “O bé arxiven la causa o bé tothom assumirem les conseqüències dels nostres actes”.

Altres temes
I clar, si fos només això… però fa uns dies ens va arribar la resposta de l’Audiència Provincial de Barcelona al recurs interposat tant per Sacresa com per nosaltres referent al segon dia d’accions del mes de maig de 2008 quan 8 persones vam aturar les obres del pla Caufec.

El Magistrat Santiago Vidal (¡Dios nos libre de los Jueces para la Democracia!) ha desestimat el recurs d’apel·lació i estima absolutament el recurs presentat per l’empresa doncs considera provat que sí es va cometre una falta de coaccions. Per tant, a part de les penes-multa individuals, ens condemna a pagar solidàriament una responsabilitat civil de 45.000 euros recollint íntegrament els arguments de Sacresa. Ens queden dos judicis com aquest.

I recentment, a un altre company de la Plataforma l’han multat amb 150 euros per encartellar amb cinta adhesiva cartells contra el possible empresonament del veí d’Esplugues.

i…. parlem de l’Enric Duran, de la Núria Pòrtulas, de l’Alfonso i el kubotan, del Franki de Terrassa, de l’Amadeu Casellas, dels solidaris amb els buseros, de les encausades pels 12-O, de la insubmisa de La Quinkalla, dels encausats pel toro d’Osborne, del David de Vilafranca, del Jona i els detinguts al forat de la Vergonya, del Karim, de…….. tants i tants companys a presó o amargats amb judicis i possibles condemnes per voler un món de color.

Si algú es vol comunicar amb jutjats d’Esplugues: Telf: 93 371 42 01 Fax: 93 473 74 14

amb nosaltres és més fàcil:
www.noalplacaufec.net – paremoselcaufec ARROBA rusc.net – telf. 685 269 787
Directa134_insubmis_esplugues_en_cerca_i_captura_abr09.pdf
Directa134_insubmis esplugues en cerca i captura abr09.pdf (186,77 KiB)
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net
http://alespenespunyalades.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [10 dies a presó per 60 euros de multa?] Difusió
16 abr 2009
Arxivament cas insubmís pla caufec, aturem el pla caufec. Arxivament cas Karim, prou de capitalisme.
Solidaritat amb totes les repressaliades per les lleis i la justícia, no tant justa!
Sindicat Terrassa