Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
debat sobre els mossos i bolonya a ràdio parets
15 abr 2009
us envio l'enllaç a un audio d'un debat sobre la repressió dels mossos d'esquadra i el pla bolonya que es va fer a ràdio parets (RAP107), és indignant les coses que s'arriben a dir... si el podeu penjar estaria bé que la gent sentís les animalades que es diuen des de ICV i PSC... així com una estudiant de politiques de la UAB més reaccionària que els altres junts... arriba a dir que estaira bé que les universitats fossin privades com els serveis de recollida de deixalles municipals (brutal) !!!

http://www.rap107.fm/
al menú de la dreta: Ràdio a la carta / A debat (La tertúlia d'actualitat) / Els mossos d'esquadra 31.3.2009

salut !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: debat sobre els mossos i bolonya a ràdio parets
16 abr 2009
Gràcies trescci.
No deu ser fàcil parlar críticament del sistema establert o millor dit imposat des de dins del propi sistema i més quan a més a més et posen a 1 energumen atabalat, una eixelebrada, un gripa-sous i un llepaculs lluç malcardat que solten perles a tort i a dret.

Salut als estudiants que veuen la universitat com un espai de pensament crític i no només com un mer mitjà per fer diners a costa del que sigui.

A la meuca, el mico, el milhomes i al mindundis i als mingos,miserables, missaires,mitjacerilles,pastanagues, pastifes,patafiers,patates,patètics i patilleros que abunden per les ones de la freqüènca modulada... no valeu ni la merda que cagueu
Sindicato Sindicat