Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Any 2019, Concurs literari del Centre Social la Màquia
15 abr 2009
La idea d'aquest concurs literari sorgeix a partir de la sensació que vivim en un context marcat per la incertesa i en el qual ens reconeixem sovint confusos. L'objectiu, doncs, és imaginar quina societat sorgirà d'aquesta crisi i compartir les diferents visions que ens suggereix el futur. Així doncs, som conscients que tot i que no deixa de ser un exercici lúdic i espectulatiu pot ser al mateix temps una eina més a l'hora de plantejar-nos alternatives i lluites.
Any 2009: Crisi, crisi, crisi...als mitjans de comunicació, al bar de sota casa, al curro, als centres socials...tothom parla del mateix.
Crisi energètica, crisi alimentària, crisi financera, ecològica, demogràfica, global.
I tots fem anàlisis, especulem, proposem solucions i receptes màgiques, senyalem culpables i imaginem alternatives. Però quan acabarà aquesta crisi? Quan va començar? Cap a on ens porta? Ens ho podem imaginar?
Amb el concurs literari “Any 2019…” el Centre Social la Màquia de Girona us proposa imaginar i compartir, a través de relats breus, idees i visions sobre com serà el món d’aquí a 10 anys.

-------

Teniu temps d'enviar els vostres contes (de 5 a 10 pàgines) fins l’1 de Juny a l'adreça electrònica: maquia2019 ARROBA gmail.com.
Trobareu les bases del concurs a www.lamaquia.org
Mira també:
http://www.lamaquia.org

This work is in the public domain
Sindicat