Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
MANIFEST CGT 2009
MANIFEST CGT 2009

Per un 1r de Maig combatiu i reivindicatiu: prou de vagues domesticades i acomiadaments salvatges.

Durant anys han privatitzat els beneficis i ara pretenen que nosaltres paguem les seves pèrdues….

Els qui al llarg de dècades han dissenyat les polítiques que ens han conduït al precipici i amb les quals s’han enriquit fins a límits insospitats, a costa del nostre sofriment i les nostres necessitats, es presenten davant la classe treballadora per a exigir de totes i tots que els fem sortir a ells de la seva crisi, deixant-nos escanyar encara més amb els seus paranys crediticis.

La CGT no està disposada a consentir que els rics, els empresaris, els banquers i els directius de les grans empreses de l’estat espanyol ens refreguin per la cara els seus escandalosos comptes de beneficis i salaris, mentre les i els treballadors ens quedem amb una mà sobre una altra per culpa dels acomiadaments, els ERO, els ERTO, o la no renovació dels contractes temporals que, en molts casos, són autèntics fraus de llei.

Enfront de les exigències dels poderosos i els rics, l’actuació de govern i sindicats majoritaris està sent vergonyosa i còmplice, ja que el primer destina milers de milions de les arques públiques per a finançar empresaris, especuladors i depredadors financers, i legisla a cop de decret perquè siguin els treballadors amb el seu atur, els que financiïn la seva pròpia contractació als empresaris; els segons, sent els garants dels acomiadaments col·lectius a través de les seves signatures indiscriminades i realitzant vagues i mobilitzacions domesticades al servei de les patronals i el govern, obstaculitzant d’aquesta manera que hi hagi una veritable resposta social que paralitzi d’una vegada per sempre aquesta bogeria que és el capitalisme.

LA CRISI QUE LA PAGUIN ELS RICS

PER UN VERITABLE CANVI SOCIAL, PER A TOTS TOT

CAP A LA VAGA GENERALConfederació General del Treball - CGT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
Ja està, això és tot el que ha de dir la gran central sindical CGT, referent de la classe obrera?

Vamos, va...
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
ja,ja,ja,ji ja estas tu en escriure lo que te que dir

ira que es fàcil teclejar des de casa lo que se té que fer

salut als que lluitant!!!
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
Llàstima de ser un sindical vertical amb les seves poltrones adjudicades i tant poc treball unitari!! és el que té "xupar del bote"!!!

per un sindicalisme de classe!!!
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
No soc jo per criticar les militants de base i honestos de CGT i CCOO, que n' hi han bastants (molts més al primer)...
Ara bé, en que es diferencia CGT d' ara amb CCOO de fa 20 anys? Tenen la mateixa estructura i organitzacio, reben subvencions de l' estat, tenen bastants alliberats cobrant fins i tot de la patronal...
Autonomia ja!!!
Al final CGT esdevindra com CCOO; com comissions obreres que abanç eren combatius i democratics i ara al acceptar els comites d' empresa, subvencions de l' estat i la patronal, allliberats que no son treballadors, dirigents de partits politics tenint carrecs importants dins del sindicat, etc...
Autonomia!!!
Necessitem unes noves comissions obreres, com les de abanç, autonomes a tot!
CNT, SOC i Cobas, entre altres sindicats de base podrien tirar endavant un projecte d' autonomia, pero clar... la realitat es que no tenim molta força (cada dia més per això)

Torno a repetir, no tinc res en contra els militants de base, es una critica constructiva. Tinc molts companys de CGT que aniria amb ells fins al final.

No repetim els errors de CCOO.
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
tu hablas porque tienes boca pero realmente no dices nada porque hablas por hablar

ni autonomo ni naaà un charlatan
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
15 abr 2009
sou una panda de capullus
quan cobreu vosaltres?
quina lluita sindical porteu vosaltres?
sabeu qué és un sindicat? el sindicalisme?
o lo més a prop que heu estat d'un lloc de treball
és al despatx del papi?
jueus..
visca la lluita obrera!!
morin els esquirols!!
visca la CGT!!
Re: Manifest de CGT per al 1er de Maig de 2009
16 abr 2009
pues a mi me parece que, que tal como estan las cosas la cgt lleva una linea de resistencia ,con todas sus limitaciones, en las empresas donde esta organizada,que tal como esta la clase obrera en sus condiciones subjetivas, ya es mucho,la critica desde la practica es aceptable, desde la paja mental, es demagogia y si no pues a darse una vuelta por las empresas y superar a la cgt desde la practica organizando la revolucion social
Sindicat