Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: criminalització i repressió
Discriminació textilista i naturista: prou guetos
14 abr 2009
Sembla que les persones no poden controlar per sí mateixes si volen mantenir la nuesa o si prefereixen usar alguna peça de roba o induments.
Aquí t'has de vestir, aquí es obligatori que et despullis.
I la llibertat d'elecció?
I la possibilitat de conviure amb mutu respecte i tolerància?
Ara ve l'època de la platja. Potser algun dia d'aquests decidiràs anar-hi amb una colla d'amistats. Segurament ets una persona respectuosa i tolerant i no et molesta de veure persones nues gaudint de la platja.
Suposem que hi vas amb una colla d'amistats. N'hi ha que freqüenten les "platges nudistes", n'hi ha que no hi han anat mai i que no es senten còmodes sense banyador, però suposem són persones respectuoses i tolerants a les quals no els importa que altres s'estiguin nus o nues. No en farem cap anàlisi, en aquests moments. Simplement acceptem que és així.

Et preguntaràs, probablement on són les platges per dones, (al segle passat n'hi havia), les platges per a practicants del topless (¿Practicants?) o les platges per persones de pell fosca. La resposta és que no n'hi ha perquè encertadament es considerarien guetos discriminatoris. I per què hi ha doncs platges "nudistes"?

Deixem la qüestió i centrem-nos altre vegada. La teva colla voleu anar a la platja i n'hi ha que volen prescindir del banyador i d'altres que no, però que toleren la nuesa d'altres.
Ja he trobat la solució, per acontentar tothom: dirigiu-vos cap una "platja nudista" d'aquestes on solen tolerar-se els "tèxtis" (tot i que de vegades hi ha qui "aconsella" despullar-se o que et miren de mala manera si no et desvesteixes del tot). Habitualment haureu de fer una colla de quilòmetres, amb el consum de carburant, la despesa, la possibilitat d'accident que correspongui, la força habitual petita excursió per llocs de difícil accés. Arribeu a la platja "nudista" i és plena de famílies amb infants que corren pertot. Tothom amb banyador.
Bé, doncs, ja hi heu arribat, què feu?
Marxar cap una altra platja després de la suada?
Crec sincerament que no us queda més remei que quedar-vos a aquesta platja i els qui volien banyar-se sense banyador, s'hauran de banyar amb roba interior, si en duen.

Ara bé, què passa amb qui vol prescindir del banyador, que potser tenen una lepra encomanadissa? Que som en temps de discriminació?
Que hi ha qui té el dret a decidir com es poden estar altres a la platja? Que potser hi ha persones que encara han de sotmetre's al costum dels amos?
Per respecte, per pudor, per pudor i submissió o per pudor, por i submissió?

Per què no ha de ser possible la convivència entre persones respectuoses i tolerants tot i que decideixin estar-se amb banyador, sense sostenidors, amb una cadeneta al turmell o completament nues?
Per què hi ha persones que es veuen obligades a desplaçar-se a un gueto (de vegades insegur) per poder-se estar nues a la platja?
Abans hi havia platges segregades per les dones, es segregava la gent d'ètnies fosques de pell, ara encara hi ha guetos per "nudistes", si és que qui prescindeix del banyador es "converteix" màgicament en "nudista" o "naturista" per aquest acte.

La nuesa no és contraria a la llei, des que va desaparèixer (el segle passat), el delicte d'escàndol públic. La nuesa no és per sí mateixa exhibició, ni és contrària als drets dels infants, que potser són qui més en gaudeixen. Si no és contrària als drets dels infants que van a platges on hi ha persones nues, com pot ser contrària als drets d'altres infants?

La nuesa i el sexe són qüestions diferents, com tota persona ha de saber. Dit d'altre manera el sexe no s'amaga cobrint-se el cos, perquè és al cervell i a tota la superfície de la pell.

Les platges nudistes són guetos, sovint per petició dels propis "nudistes" o "naturistes" que disminueixen així el seu sentiment de pudor que no han pogut eliminar i que encara els controla. Són espais de llibertat condicional, a tot estirar.

A Barcelona existeix un gueto "naturista" assenyalat amb posts, que exclouen la guingueta de la platja. Funciona com un gueto perquè dóna arguments a la gent intolerant, de vegades membres de la guàrdia urbana o del cos dels mossos d'esquadra, que enviarà qualsevol persona nua a la platja "naturista de la Mar Bella", trepitjant així el dret a circular i estar lliurement pel territori i potser impedint a la vostra colla que gaudiu una altra vegada d'un dia de platja convivint amb respecte i tolerància amb tothom que tingui aquesta capacitat.

Vés per on, a la ciutat del respecte pels Drets Humans, per la convivència i la multiculturalitat, on es "lluita" per evitar que hi hagi guetos i que és d'esquerres, no t'ho perdis, hi ha un "gueto naturista". Vosaltres, que heu entrat al web d'Addan.com, que heu entès bé quin són els vostres drets i que us heu descarregat el Tríptic de Barcelona, us trobeu amb gent que us diu que a la platja de Barcelona que heu triat lliurement no s'hi pot estar despullat, que per això heu d'anar "a la platja de la Mar Bella". Si no els feu cas potser us envien la Guàrdia Urbana que, intentant treure's el problema del damunt, us "recomanen" de marxar-ne i d'anar al gueto "naturista".

Com que heu parlat amb els agents de l'autoritat, els mateixos que vetllen pel compliment dels Drets de les Persones i dels Drets Humans, vosaltres, respectuosament (submisament) us dirigiu al gueto. Però avui és diumenge, mala sort: és plena de tèxtils que us miren amb mala cara, perquè en el vostre grup n'hi ha que s'han concienciat força del dret a prescindir de banyador i que han anat i arribat sense posar-se'l al gueto.

Conviviu a qualsevol platja cadascú com desitgi, és possible fer-ho. Exigiu als vostres ajuntaments, potser massa autoritaris, predemocràtics, culturòcrates o simplement desinformats que no poden regular la nuesa i la llibertat d'estar com desitgeu. Exigiu que en prenguin bona nota les comissaries de Guàrdies Urbanes, els Mossos d'Esquadra, els seus comandaments, les conselleries d'Interior, de Justícia, el Departament de Turisme i que s'informi al públic que, igual que no s'impedeix que dones i homes comparteixin la platja, tothom pot estar-hi usant banyador o sense. (Ja ho saben de sobres, només cal presionar-los).

Si obren les portes a aquesta llibertat, Catalunya sortirà abans de la crisi, perquè no hi haurà lloc per al turisme de qualitat que vol estar lliure, al menys a la platja.

Salut i llibertat per vestir-se o per mantenir la nuesa.
Mira també:
http://www.webpersonal.net/addan/indexcat.htm

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Discriminació textilista i naturista: prou guetos
14 abr 2009
Hi ha altres ajuntaments que han fet curioses "regulacions", com el d'Arenys de Mar. A la platja de "la musclera" hi ha tres cartells, sense que consti quina autoritat li ha dipositat. Dos d'aquests assenyalen en direccions oposades "platja Nudista" (en direcció nord) i "Platja No Nudista" (en direcció sud); per reblar el clau, una mica més al sud hi ha un altre cartell que adverteix "Límit de la Platja Nudista".
De tota manera ni la gent en fa cas, ni, que sapiguem molesten ningú per la seva nuesa.

Us imagineu que els cartells diguessin: platja per dones, platja per homes o platja per blancs, platja per negres o, encara, platja per seguir la moral tradicional, platja per qui no segueixi la moral tradicional.
Ni més ni menys es tracta d'això, de controlar que no es perdi la moral tradicional (la que iguala nuesa amb sexe obscè), alhora que es dóna més importància a una visió de la moral, la de sempre, fet que és contrari a la Constitució i als Drets Humans.

Al departament de Costes li vam enviar queixes-denúncia. Silenci administratiu, fins ara.
Re: Discriminació textilista i naturista: prou guetos
14 abr 2009
i sempreee haver de caminaaar
Re: Discriminació textilista i naturista: prou guetos
15 abr 2009
De vegades hi ha qui té el gueto prop de casa. Ara, si vol prescindir del pudor culturalista, haurà d'assumir que li cal tancar-s'hi per fer sotmetre's als ordres dels amos de la moral dominant, intolerants i que discriminen per raó de les seves mancances.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more