Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Arriba la Festassa , la Festa Major Jove de la Sagrada Família
14 abr 2009
El Districte censura del programa els actes que no són del seu grat
Arriba una nova edició de la Festassa , la Festa Major Jove de la Sagrada Família. Sota el lema “Tornen temps difícils... fem pinya amb la Festassa ! ”, les activitats d'enguany s'emmarcaran en la temàtica de la crisi capitalista. A la Festassa , que aquest any arriba a la sisena edició, hi participen des de joves a nivell individual fins als diferents col·lectius juvenils del barri.

Entre aquestes activitats destaquen les xerrades sobre l'actual crisi i l'especulació al barri, fent especial èmfasi en el cas de l'Illa Myrurgia. Tampoc faltaran els dos concerts i el clàssic cercatasques que el divendres 17 recorrerà els carrers del barri. Una novetat d'aquesta Festassa 2009 serà la cursa de llits, que es realitzarà en el primer tram de l'Avinguda Gaudí el dissabte 25.

L'aspecte negatiu, cal denunciar, l'ha aportat un cop més el Districte de l'Eixample en el seu intent de silenciar les activitats que resulten incòmodes als “nostres” polítics. Ens estem referint a dos actes que el Districte ha decidit censurar del Programa de Festa Major, on suposadament queden recollides totes les activitats.

El primer acte censurat, organitzat per La Festassa , és la xerrada sobre l'especulació al barri i més concretament sobre el cas de l'illa Myrurgia, on es denunciarà la construcció d'un gimnàs de luxe on hi havia el compromís de fer-hi equipaments socials. El segon acte que no s'ha volgut incloure deliberadament en el programa és la xerrada organitzada per la Coordinadora d'Entitats de Sagrada Família sobre el “cas Jona”, veí del barri que pot ser condemnat a vuit anys de presó per manifestar-se contra l'especulació immobiliària a Barcelona.

Des de l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord volem animar a tot el jovent del barri a participar activament als actes de Festassa i, especialment, als dos actes que s'estan intentant silenciar.

Visca les Festes Majors populars i reivindicatives!
Visca la Festassa !
Mira també:
http://www.joveseixample.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat