Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Potser no son fatxes, per・si pensen com els convergents, semblen cadells convergents, actuen com els convergents i comparteixen les mateixes finalitats... vols dir que haurien de tenir 'barra lliure' a l'IMC BCN?
Veiem alguns aspectes sospitosos de 'connivencia i unió de l'autoanomenat independentisme amb la dreta catalanista més reaccionaria.
Els autoanomenats indepes [PSAN, CUP, MDT, Endavant...]tenen, volen controlar i defensen:

Les mateixes institucions que CIU i ERC [+ICV+PSC+PP]:
Policia-Mossos d'esquadra. Judicatura. Ensenyament. Catala obligatori a les escoles privades, publiques, concertades i a l'ambit universitari. A la sanitat. A les institucions publiques i en consquencia, per la por dels vianants a esser exclosos, a tot arreu. Al carrer, a la feina, als llocs d'esbarjo.

Els mateixos referents que CiU i ERC:
La patria catalana, lo primer, per descomptat.
Els 'indepes' no es q・stionen en cap moment les atrocitats comeses histicament 'en nom de Catalunya'. Pobladors primitius sotmesos per la força de les armes i per la por, pobladors magrebins exterminats, colaboracionisme amb el 'sacro imperio romano-germanico', les bruixes sucarrimades, les revolucions traicionades [fets de maig 1937]... no tenen cap importancia quan del que es tracta es de tenir un estat propi, com els mafiosos albano-kosovars o els flamencs belgues d'ultradreta.

Les mateixes finalitats que CiU i ERC:
Assolir el poder. La dominacio de la poblacio tant si se sent catalana com si no. Neteja etnica [l'eufemisme per aquest etnocentrisme es diu 'normalitzaci・]. Dominació económica. Estructura de poder piramidal, ja sigui amb la connivencia de la oligarquia internacional [CiU-PP-PSC] ja sigui amb una improbable 'volta de la truita' [ERC-EI-CUPs].
La cosa 'ja canta' quan multen per 'espanyoliste' al 'bar de tapas El Maño' per el seu rétol, pero no gosen fer-ho al 'Grupo Godó', editor de 'La Vanguardia', o a la Editorial Planeta, editora del diaris 'Avui' i 'La Razon'. Ni tampoc s'atreveixen amb 'Autopistas del Mediterraneo' ni amb El Corte Ingles, perque 'Tall Anglès' sona lleig, oi?

La mateixa religi・que CiU i ERC [i que el PPC-PSC]
Catóica, of course. I fonamentalistes, a més a més. I és evident que la cupula dels partits independentistes es forma i s'ensinistra als casals i als esplais de la casta sacerdotal. Fundacions Pere Tarres, els E-cristians, a Justicia i Pau... Un cardenal català el cardenal Gomà va esser l'inspirador de la croada d'en Paquito. Uns plutórates catalans [els Camb・ els March, els Guell] li varen finançar el cop d'estat. Sona bé oi? Pero ningú no s'en recorda, d'això. No. De la batalla d'Almansa, si. Que els Borbons no ens agraden, pero els Hohenstaufen, si. Ara tindriem de rei de Catalunya al marit de la Carolina de Monaco. Molt millor. Més glamur...
Des de l'independentisme no es questiona mai que a les escoles catalanes s'imparteixin classes de religió per adoctrinar els nens petits. O que l'esglesia controli el 80% dels centres educatius privats-concertats. O que la casta sacerdotal hagi estat [i encara sigui] qui controla, potencia i estimula les estrategies sobiranistes. No. 'Això no toca' que diria en Jordi Pujol. Només els hi importa que tot sigui 'en català' [si us plau o per collons], que tots siguem catalans o 'vest'en a Expaña, xarnego'. Més catalans que la moreneta hem de esser. De fet el cardenal ultradretà Torras i Bages sabia molt be el que volia dir quan deia 'Catalunya sera cristiana o no serà]. De fet, tots els dirigents politics catalans -parlamentaris i extraparlamentaris- han estat ensinistrats a escoles religioses.

La mateixa simbologia que CiU i ERC
Quatribarrada, of course. Una senyera tant sangnan com la 'rojigualda'. Tant bruta i merdosa com la de l'Alemanya nazi. Tant enriquida amb l'opressió de pobles vençuts com la ianqui o l'anglesa. Però aquesta 'es la nostra'. I es tant sagrada com la Moreneta [que per cert, es l'efigie de la devesa Isis travestida de Macarena]. I respecten el mateix folklore religiós. I el mateix folklore tocacollons [de castellers, sardanes, virolais, ball de bastons...] Per l'independentisme, igual que pel sobiranisme, hi han tres coses sagrades: el Barça, la Moreneta i La Caixa. El marxisme revolucionari fluctúa segons les 'condicions objectives' que dicta la seva mercadotecnia: la clientela que maneguen els mossens. Serà possible que l'estel de l'estelada sigui l'estel de La Caixa?

La mateixa parla -entonació- que CiU i ERC
La pobre parla romanica provençal pero usurpada, guturalitzada i prostituida. Normalitzada. Caball de batalla incombustible. Encara que el jument estan donant signes de esgotament. Pobre parla románica provençal assolida, usurpada i guturalitzada pels invasors del nord, amparats per la creu i finançats per reis ferotges i cruels mitjançant l'expoli i el terror. Pero mentres la pobre bestia pugui seguir caminant, la seguirem maltractant, a garrotades, per collons. Hipocritament: en català 'si us plau'.
No n'hi hauria prou amb fer servir la parla amb naturalitat? Extendre progresivament el seu us a totes les esferes socials? Per simpatia, per complicitat, per curiositat, per afecte... Deixant-la estar? No. S'ha d'imposar per nassos, tant si es vol com si no es vol. Igual que feia en Franco amb 'el castellano'. Amb decrets. No hi ha prou que sigui un mérit. Té de esser una obligacio. Un ordre. Una norma. I es fa servir com a criba, com fan els mafiosos: si no parlas la mateixa llengua que nosaltres, no ets 'un dels nostres'. Però a més, no s'els cau la cara de vergonya quan li volen donar ínfules imperialistes. Ara resulta que la parla valenciana es el catalá 'sense normalitzar'. D'un nivell inferior. El belgas feien servir el mateix argument per a sotmetre el africans. I els romans als pobles primitius, lo mateix. I els sacerdots catòlics, com sempre, manegant els fils de la teranyina.
A més, ens cal tenir una biblia sagrada [el Pompeu] per a normalitzar a tot aquell que vulgui fer servir una parla que sempre ha estat oberta i en construcció que destilava tolerancia i que es va enriquir per les aportacions de diferents cultures mediterraneas: ibers, jueus, musulmans, francs, gots...
Pero hi ha una trampa latent dins d'aquesta 'normalització': un cop l'hem normalitzada, ja podem fer servir la llengua per discriminar els 'bons catalans' dels 'dolents'; els erudits amb diploma de la Pompeu o la Ramon Llull dels 'espanyolistes'. La policia no es tonta i sembla que el més tonto de CiU-ERC-ETC fa rellotjes.

La mateixa 'cultureta' que CiU i ERC
Pasem de puntetes aci. Millor no fer cap comentari dels concerts embrutidors i politoxicomans qu'organitzen els 'indepes' per proselititzar el jovent. Clama al cel. Pero la cultura 'catalana' només ha estat exhuberant, decent i digna quan ha estat sotmesa, mestissa i rebel. Quan hem estat 'terra d'asil' de fugitius, hereixos i perseguits.
Tots els Josep Pla, les Maripau Janer, els Antoni Tapies, els Pets, els Sopa de Cabra, etc. només han contribuit a enfonçar la credibilitat de la cultura i l'art que varen usurpar [per cert, ben finançats per els contribuents, tant si erem i ens sentiem catalans com si no]. Ghetto. Nepotisme, enxufisme, subvencions, cretinisme son malalties que si no s'aturen a temps maten al pacient. I mira que hem de tenir paciència amb la TV3-K33-3_24 dels Cuní, les Raholes, els Toni Soler, els ventdelpla, els Tricicle, els Alsius, les Gonyalons, els Joeljoan, les Huguet, etc!

El mateix etnocentrisme que CiU i ERC.

Doncs amb tots aquest indicis inculpatoris, [i també hi han probes irrefusables], a l'IMC BCN ens hauriem de plantejar molt seriosament retallar la seva capacitat de proselitisme adreçat al més joves, fer-los passar per una 'desambiguació・ com es fa a la wikipedia o bé excloure'ls directament a la zona fosca dels indesitjables, com es fa amb els etnocentrics del MSR, els 33, els PXC, els trolls i els intolerants de tota mena que pululen aci. Per higiene revolucionaria.
Mira també:
http://www.salvadorpuigantich.info
http://www.negrestempestes.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
en menudo fregao metes a gentes que no han escrito ese textito.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Fora trolls com tu d'imc bcn.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
com teniu la barra de posar l'enllaç a negres tempestes per intentar legitimar les vostres tonteries?
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
La moreneta es una virgen islamista (porque es negra) y la clara conexion de ETA-batasuna-EI con alqaeda. Viva españa tralará.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Crec que queda clar que és una provocació o cosa d'un tronat, i que IMC BCN deuria borrar aquest missatge. Ningú en els seus cabals, menys encara qui conegui la realitat de l'EI (no cal formar-ne part), donaria ni un minut a aquest imbècil. Sembla que l'hagi escrit algú amb ganes de crear divisions internes al si de l'esquerra. Si no és així, millor ves a UPyD, allà segur que encaixa molt bé lo teu.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Crec que queda clar que és una provocació o cosa d'un tronat, i que IMC BCN deuria borrar aquest missatge. Ningú en els seus cabals, menys encara qui conegui la realitat de l'EI (no cal formar-ne part), donaria ni un minut a aquest imbècil. Sembla que l'hagi escrit algú amb ganes de crear divisions internes al si de l'esquerra. Si no és així, millor ves a UPyD, allà segur que encaixa molt bé lo teu.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
l'anarquisme és connivencia amb el feixisme espanyol (PP - Falange - UPyD - Ciutadans)

- el mateix odi visceral cap als moviments indpendentistes

- el mateix odi visceral als moviments que s'anomenen marxistes

- el mateix odi visceral a qualsevol mostra de catalanitat o de qualsevol expressió cultural que no sigui l'espanyola

- el mateix odi a les nacionalitats que no sigui l'oficial de l'estat. Qualsevol que questioni la unitat d'espanya ha de ser eliminat
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
No cal que facis aquesta "demagogia" sobre l'anarquisme. L'escrit en si no té res a veure amb l'anarquisme. És pura diarrea.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Aquest tio està fatal fatal, eh!

"Serà possible que l'estel de l'estelada sigui l'estel de La Caixa?"

"La mateixa religi・que CiU i ERC [i que el PPC-PSC] Católica, of course. I fonamentalistes, a més a més"

[el català] "Al carrer, a la feina, als llocs d'esbarjo." (frase copiada literal del documental "ciudadanos de segunda" de Telemadrid)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Però de totes les perles, la que em fa més gràcia és aquesta:

"Pasem de puntetes aci. Millor no fer cap comentari dels concerts embrutidors i politoxicomans [...]"

Per què serà?¿¿?¿?¿? XDDD
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
Va parir!
És de les coses més catxondes que he llegit últimament.

Ei penya, feu-nos un favor deixeu d'embrutar l'anarquisme amb la vostra diarrea mental.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
13 abr 2009
a villafranca van els tres juntets, ciu erc i cup, sera per fer proves per la indpendencia
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Seria interessant que es suprimís del text l'enllaç a Negres Tempestes i a Salvador. Barrejar una cosa amb l'altra és de mal gust. Cadascú pot penjar el que li doni la gana, però que no emmerdi a col·lectius que no tenen a veure res amb aquest tipus de palles mentals.

Salut i revolta
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
jo crec que s'hauria de fer gimkames, campionats de cartes i futbolin, de mots encreuats, del Tetris, etc, per alguns durant aquestes festes...o fer processons al Metro!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
crec que totes les sensibilitats han de tenir un espai i ser companyxs de lluita. l'esquerra (no institucional) hauriem de buscar els punts en comú i cooperar, enlloc de buscar el conflicte. algunes coses que diu el text són certes, però d'altres crec k va massa enllà.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
crec que totes les sensibilitats han de tenir un espai i ser companyxs de lluita. l'esquerra (no institucional) hauriem de buscar els punts en comú i cooperar, enlloc de buscar el conflicte. algunes coses que diu el text són certes, però d'altres crec k va massa enllà.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Comprenc que hi hagui qui es senti malferit per aqueste reflexio. Accepto que hi han hiperboles al texte. Pero el rerefons es veritat. Cal tenir la casa neta per poguer anar a treballar, perque si quan tornes de la feina tot es ple de bestioles o la llar ha pres foc per la bruticia, millor quedarse a casa fent neteja [... i no precisament étnica].
Els aconteixements son a punt de precipitar-se a l'occident social i politicament, pero no fem com el Durruti i companyia, que varen anar a combatre el feixisme al front d'Arago pero van deixar la reraguarda en mans de cabrits quintacolumnistes que protagonitzaren els fets de maig al 1937 i es van carregar la revolució social i enfonçaren la Republica.

Cuidadin, cuidadin...
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Aquesta opinio no es de Negres Tempestes. Treieu aquestos enllaços immediatament, si us plau.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Aquest missatge no té cap mena de vinculació amb cap de les dues webs enllaçades. Així que la opinió que si diu, que en cap moment se sap d'on surt, no té a veure amb Negres Tempestes ni amb qui gestiona la web de SalvadorPuigAntich.Info
No alimenteu als trolls!
Salute!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Molts comentaris insultants per l'autor del post.
Els interfectes nazionanistes es cabreigen molt. Ataquen la persona que escriu, pero ningu no desmonta l'argumentari exposat aci.
Que potser els col·lectius posats en qûestió no tenen... arguments convincents en el sentit contrari? Insults i silenci. Rés mes?

P.S.
ningú no ha dit que qui ha escrit això tingui res a veure amb http://www.salvadorpuigantich.info o www.negrestempestes.org . Només diu 'mira també' aquestes webs enlloc de quedarte amb les manipulacions etnocentriques de llibertat.cat, endavant.org o 300anys.cat.

Thats all folks!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
feia temps que no reia tant XD
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
mare meva quina poca feina......
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Si pot ésser deixa en pau Justícia i Pau que bona feina fa contra les injustícies socials. Sembla que l'estiguis tractant de secta o local de creació d'odis o alguna cosa estranya i per l'estil. Fals.

A part de que d'altres coses que dius estan força lluny de la realitat; tot i que en alguna l'encertés. No ens enganyem alguns desenganyats d'ERC ara estan a les CUP. La relació no és directe, però indirecte si que ho és. No sé perquè alguns ho intenten amagar...
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Ara! Gens d'acord amb censurar els escrits de l'Ei!
Quin tipus de sectari ets Colombo?
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Librepensadores sin miedo a decir lo que piensan

Lliurepensadors sense por a dir el que pensen

Libre-penseurs qui n'ont pas peur de dire ce qu'ils pensent

Free-thinkers who are not afraid to say what they think

Librepensadors que nao ten por de deçir a o que pensam...
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Librepensadores sin miedo a decir lo que piensan

Lliurepensadors sense por a dir el que pensen

Libre-penseurs qui n'ont pas peur de dire ce qu'ils pensent

Free-thinkers who are not afraid to say what they think

Librepensadors que nao ten por de deçir a o que pensam...
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Fickt dir arschöle colombo!

Fischkopf!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
I tu?

-l'IMC ja sembla el facebook...-
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
deixa de repetir frases tretes de panflets si no saps el seu significat!!perque et deixes en ridicul a tu mateix,i el que es pitjor,a tots els anarquistes,els quals em mereixen el mes gran dels respectes.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Si estiguessis realment en contacte amb l'EI (i amb tot el que t'envolta) i en coneguessis el discurs, no diries tantes xorrades.
En primer lloc dir que més que aspirar a dominar les institucions, el que s'intenta és crear un contrapoder popular revolucionari. La generalitat és espanya, els mossos són la policia espanyola. Si algun dia acatessin les ordres del poble català ja no serien el mateix, serien instruments de revolta.

En segón lloc, l'EI no reivindica les gestes de genocides com Jaume I i companyia. Si es reivindiquen els PPCC és , precisament pels intents reiterats d'anihilament de la cultura catalana (que ha de ser un element de cohesió social i no d'imposició). S'ha reiventat el sentit de la història, qualsevol indepe t'ho pot dir. Eh, i parlo d'indepes no de nacionalistes interclassistes.

Sopa de cabra? Maria de la pau janer? referents de l'esquerra independentista?
Tu flipes. La cultura institucional catalana és espanya. Catalunya només existeix en el pla de lo ideal, és tot el que nosaltres vulguem que sigui. El poble català no serà independent del tot si no pot escollir el sistema econòmic en el que viure, per exemple.

Això del clericalisme de l'EI és patètic. Que no es qüestiona l'adoctrinament religiós? Fa falta? Em penso que és massa obvi que l'EI hi està en contra.
massa tòpics i massa mal explicats com per rebatre'ls. Dóna exemples concrets.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
I tu?

-l'IMC ja sembla el facebook...-
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
'La generalitat es Espanya' [?]
'Els mossos son la policia espanyola' [?]
'No fa falta qüestionar la religió' [?]
Doncs no he vist mai l'EI fer cap mena d'acció anticlerical, i els casals i els esplai indepes tenen molt a veure.
Catalunya no té referent més clar que la cristiandat [Torres i Bages, Guifrè el Pilòs] com tampoc ha hagut mai cap membre de la casta sacerdotal assassinat per la ETA, malgrat que la casta sacerdotal [basca, espanyola...] han estat sempre els principals promotors i dirigents del conflicte basc i català, tant de dretes com 'd'esquerres'. Arzalluz, la COPE, Carod-Rovira, UDC, l'abad de Monserrat, Otegui, Xirinacs, Onandia... saps quin es el denominador comú de tots ells? Casta sacerdotal.
L'inducció al crim, amagant la mà.
"Vosotros poneis los muertos sobre la mesa, que nosotros negociaremos con Madrid..."
Xabier Arzalluz a la cúpula de ETA en presencia de Juan Mari Bandrés [QEPD]

Com diuen a Expanya:
No nos hemos caido de un guindo, majetes.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
'La generalitat es Espanya' [?]
'Els mossos son la policia espanyola' [?]
'No fa falta qüestionar la religió' [?]
Doncs no he vist mai l'EI fer cap mena d'acció anticlerical, i els casals i els esplai indepes tenen molt a veure.
Catalunya no té referent més clar que la cristiandat [Torres i Bages, Guifrè el Pilòs] com tampoc ha hagut mai cap membre de la casta sacerdotal assassinat per la ETA, malgrat que la casta sacerdotal [basca, espanyola...] han estat sempre els principals promotors i dirigents del conflicte basc i català, tant de dretes com 'd'esquerres'. Arzalluz, la COPE, Carod-Rovira, UDC, l'abad de Monserrat, Otegui, Xirinacs, Onandia... saps quin es el denominador comú de tots ells? Casta sacerdotal.
L'inducció al crim, amagant la mà.
"Vosotros poneis los muertos sobre la mesa, que nosotros negociaremos con Madrid..."
Xabier Arzalluz a la cúpula de ETA en presencia de Juan Mari Bandrés [QEPD]

Com diuen a Expanya:
No nos hemos caido de un guindo, majetes.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Llibertat dexpressió
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Dir que mai has vist fer a l'EI cap accio anticlerical i contra la religió et retrata.

Va passa't pel Col·lectiu Gai de Barna i els ho comentes si l'EI, Maulets i demés s'han passat mai per allà.
Preguta'ls-ho també als tarats catòlics que cada dia 25 del mes van a protestar davant una clínica on practiquen avorts, diga'ls si recorden la gent que hi va a protestar, on x cert també hi ha gent de l'EI.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Jugant amb dues baralles a la mà, una a la mà esquerra i una altre a la ma dreta facilita molt guanyar al poquer...

I mantenir-se dos mil anys al poder, mani qui mani.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Si pot ésser deixa en pau Justícia i Pau que bona feina fa contra les injustícies socials. Sembla que l'estiguis tractant de secta o local de creació d'odis o alguna cosa estranya i per l'estil. Fals.

A part de que d'altres coses que dius estan força lluny de la realitat; tot i que en alguna l'encertés. No ens enganyem alguns desenganyats d'ERC ara estan a les CUP. La relació no és directe, però indirecte si que ho és. No sé perquè alguns ho intenten amagar...
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
escolta Joan Gil Oliveras, que passa que com que ja no pots intoxicar al moviment estudiantil et dediques a difamar per altres llocs??? no sé si hi ha desenganyats d'ERC a les CUP però sé que a l'AEP, el teu sindicat, la majoria sou d'ICV-EUiA. Els mateixos que dirigeixen els mossos, no sé perquè alguns ho intenteu amagar (sense sorir-vos-en)
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
a cagar a la via

quien se pica ajos come

"ei" a la forca
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Justicia i Pau: el 'poli bó'
Conferencia Episcopal: el poli dolent
Polis tots dos i al servei del mateix amo.

D'altra banda, demanar 'desambiguació' per els post d'EI no és censura. Però que algú hem presenti 'el poble catalá' i que algú m'expliqui per qué els de l'EI ara tracten a l'Amadeu Casellas [28 anys a la presó per lluitar 'pel poble català'] com un apestat...

De moment, amb això ja tindria prou.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
Justicia i Pau fa bona feina. Jo penso que les ONG's de moment són eines útils. Ja sabem tots els seus defectes i mancances, però en el moment que no ens siguin útils ja les deixarem estar. Crec que transformen la realitat des de dins i la feina que fan, igual que altres com Cristianisme i justícia o altres persones de la base, és molt més útil que la que fan molts altres que porten anys debaten coses sense praxis. Justícia i Pau ha pagat els estudis a moltxs estudiants de països en vies de desenvolupament i ha donat moltes eines i creat projectes de desenvolupament a infinitat de llocs. D'altra banda, si parleu amb els seus militants veureu que en la gran majoria les seves tesis estan contra el neoliberalisme i la globalització. Us fa ràbia pq no preconitzen l'enfrontament directe com fan moltxs, però, com ja he dit, de moment son una eina molt útil. si en el futur es donen les condicions per un canvi radical de sistema ja es canviarà el rumb. Mireu d'escoltar alguna xerrada d'Arcadi Oliveres.
Al meu parer el bon marxista revolucionari ha de saber servir-se de totes les eines disponibles i útils en un moment donat, això pot ser per exemple el socialisme, el socialisme llibertari, l'anarquisme, el comunisme, el cristianisme (o qualsevol religió agafada des d'una perspectiva de base, treball social i transformadora), el cristianisme llibertari, l'altereconomia, sindicalisme combatiu, etc. Una cosa és el treball als grups d'afinitat i l'altre és el treball puntual periòdic (sense perdre l'autonomia ni la particularitat) amb grups de pressió més grans de gent agrupada per exemple als cso, a nivell de barri, etc. entorn de problemes socials que ens afecten a totxs.

LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
AL MARGE DEL TEXT, VISCA NEGRES TEMPESTES!!!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
... que algú hem presenti 'el poble catalá' i que algú m'expliqui per qué els de l'EI ara tracten a l'Amadeu Casellas [28 anys a la presó per lluitar 'pel poble català'] com un apestat...

P.S.

Primera regla d'or per un llibertari es mai reclamar.se com a tal. Altres et reconeixeran com a tal quan hagi donat la vida per la llibertat.
El que firma 'llibertari' es un mossen de merda.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
14 abr 2009
He empezado a leer todo y el título que ya me daba mala espina, y lo primero que se dice es que están a favor de los Mossos, he dejado de leer. Me considero libertario y me siento mucho mucho más cercano a estos colectivos de los que hablas que a intoxicadores como tú, que nos deja como tontos del culo.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
aquest post és bonissim. XD

currate'n un sobre les conexions d'ETA amb Al-qaeda si us plau!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
Vale. Acepto el reto.
De momento, casta sacerdotal todos ellos.
No hay mas que echar un vistazo a los caretos que gastan los Otegui, los Arzalluz, las alcadesas de Hernani, los Acebes, etc. y compararlos antropometricamente con los lugartenientes de Bin Laden, los neocon de Bush en su conjunto o el mulá de guardia.

Cuando se decidira la humanidad a cruzar el puente de los asnos?
Ricardo Mella.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
L'esquerra independentista és, de llarg, el moviment social que més repressió rep ara per ara. Els mossos van a per nosaltres.

Lo del clericalisme és patètic, encara que si que és cert que hi ha elements de cajei, etc... que provenen del món escolta. I? Ningú tria l'educació que has rebut. I tampoc són casals de menjada d'olla, simplement es dediquen a fer excursions i jocs. Però el posicionament de l'EI no és gens ambigu, AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT, ESTIMA COM VULGUIS... què més vols?

L'antirepressiu de l'EI ha ofert en reiterades ocasions el seu suport als presos anarquistes. Però els llibertaris fan el buit als presos indepes. Ara no vinguis amb pataletes, no us fa cas ni la poli que per no tenir no teniu ni presos, pallasso.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
pobesicosanimalicos, que els mossos van a pel ells. I els vigilants del parquimetres de la zona verda, també, oi?
Es clar, no té res a veure que procediu dels casals i els esplais amb el vostra taranna bon minyo cinic i ploramiques. Vales.
Tampoc te res a veure les consigne 'guais' per captar el jovent [avortament, amor lliure...]
La ETA, de fet, te totes les caracteristiques del alquaedas, dels malcontents carlins del s.XIX i dels requetés de Franco... però res a veure amb la casta sacerdotal.
I els de l'EI, quan recolzeu la ETA pero teniu engarjolat, oblidat i trait a l'Amadeu -que s'ha adonat qui sou i que voleu-, tampoc teniu res a veure amb els mossens de la croada.

Ai, fillet, ves a veure al teu mossen i que et... consoli per haver pecat!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
Sí, sí. Els mossos van a per l'EI, és un fet irrefutable. Hi ha centenars de casos de repressió i penes molt desproporcionades. Karim, Jona, Franki? Et sonen? Et sonen a nen maco de casal clerical? Pallasso.(gràcies per la solidaritat, INSPECTOR).
ETA? No participar en la condemna oficial, parcial, polititzada i pro-sistema és recolzar ETA? Hi ha bastanta vacuna anti-basquitis, neng.
Tenim l'Amadeu engarjolat? Però què dius?
Mossèn?
Ja no saps ni que dir. L'atreviment de l'ignorància esdevé pataleta impotent. No us fa cas ni la pasma, marginals.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
pobesicosanimalicos.

Ja no enganyeu ni a la mami.

Que potser teniu crisi de vocacions als casals i als esplais i heu de venir a tocar els pebrots a l'IMC BCN?

Doncs aixo no es una ONG de pederastes. Es una web antisistema. A llibertat.cat us faran mes cas que aci. A CiU, no, que encara no heu fet prou$ mérit$ per accedir a dalt de la piramide nazional.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
això sembla escrit per un de ciudadanos. jo no estimo cap col·lectiu, però crec k si no canviem d mentalitat no avançarem gaire.
per cert els caus d minyons la majoria no porten a terme activitats confesionals, per dir-te q l'espiritualitat, en els pocs cops q sha tractat és lliure.
i per cert, els primers cristians eren llibertaris.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
l'acusació indiscriminada és simbol d poca identitat. creem i practiquem la nostra pròpia cultura i deixem els demés fer la seva (a menys q es donin casos de llibertat negativa)
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
fas mal a Negres Tempestes. pq no borreu el web? Els articles d'Indymedia haurien d'anar firmats
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
l'acusació indiscriminada és simbol d poca identitat. creem i practiquem la nostra pròpia cultura i deixem els demés fer la seva (a menys q es donin casos de llibertat negativa)
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
pot ser que sigui algu rollo blavero o vés a saber què. els blaveros tenen molta mania als grups d'escoltes catalans, primer, perqué de les 3 asociacions que hi ha, només una és religiosa i molts pocs caus es prenen seriosament lo de fer activitats confessionals, i segon perqué tenen federació d'scouts propia.

per cert, no barrejem els grups d'escoltes amb els moviments socials, que encara que alguns joves puguin estar als dos llocs no té res, però que res de res que veure.

sobre l'article dir que foten riure les conexions. sonen a teoria conspiracionista molt barata, peró de les dolentes dolentes.

Hem sumo al comentari que crec que han de canviar moltes mentalitats per tal que les sinèrgies entre moviments socials siguin més "suaus" per dir-ho d'alguna manera. És una evidència passant per IMC i veient comentaris... i afegeixo que no és una qüestió de ser d'una organització o d'una altre, com molts cops es vol pintar, sovint ni tant sols ens coneixem les unes a les altres organitzacions, funcionament intern, etc, i això és bastant bàsic per a que les coses funcionin de la millor manera possible i ens entenguem mutuament perqué es prenen unes o altres decisions.

I no res, doncar ànims sincers a tota la gent de moviments socials (tots) que s'ho curren molt!

"Barcelona tiene poder!"
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
"Doncs amb tots aquest indicis inculpatoris, [i també hi han probes irrefusables], a l'IMC BCN ens hauriem de plantejar molt seriosament retallar la seva capacitat de proselitisme adreçat al més joves, fer-los passar per una 'desambiguació・ com es fa a la wikipedia o bé excloure'ls directament a la zona fosca dels indesitjables, com es fa amb els etnocentrics del MSR, els 33, els PXC, els trolls i els intolerants de tota mena que pululen aci. Per higiene revolucionaria."

I tu no ets un troll amb posts com aquest?

Vés a cascar-la!
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
Aquest post ems embla super divertit.
A veure si en feu mes.
Jo estic amb l'inspector colombo
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
Crec que Indymedia s'hauria de plantejar establir un moderador, no per censurar opinions, sinó per borrar directament aquells missatges que arriben a a la desqualificació gratuïta i a l'insult sense cap argumentació. Sinó el debat degenera en una olla de grills, en una pèssima imatge per als moviments socials.

Pel que fa al Colombo jo li faria una esmena a la totalitat per la quantitat d'errors que comet. De veritat que són masses com per exposar-los aquí.

L'obsessió pel poder de la casta sacerdotal dins l'EI no té fonaments. Sí què és cert que molts dels seus membres han passat per esplais, casals i escoles religioses, on han heretat alguns valors cristians primitius (l'austeritat, la generositat) que es podrien qualificar de protocomunistes i que, per tant, no tenen tant de dolent.

Per altra banda, estic completament d'acord que els concerts organitzats per l'EI acaben sovint en una curiosa barreja de política i drogues que vist des d'un ull forani, és depriment i aberrant. La penya està encantada a nar de fiesta, beure, fumar i follar, però després a les xerrades i a les manis, per fer feina i lluitar, no hi ha ni déu.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
També crec que l'EI es concentra molt en assenyalar institucions llunyanes (monarquia, exèrcit,...) però hauria d'enfrontar-se més amb els catalanets de soca que s'enriqueixen impunement a costa dels altres, manipulen l'opinió pública i destrueixen el territori (CiU, PSC, grup Godó, la Caixa, aquests que de veritat remenen les cireres a Catalunya)
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
per 'gio'

Molt bo l'argument 'faria una esmena a la totalitat per la quantitat d'errors' [em tallaries els... potser?] Masses com per exposar-los aqui' Els meus pebrots, vols dir?

Certament, els primers cristians eren llibertaris, però varen apareixer uns ... mossens profesionals com tú, varen pactar amb el poder [constanti, carlesmagne, isabel i ferran d'aragò, etc...] hi gracies a ells tenim el món fet un fastic. Mirarem que això no ens passi també a l'IMC BCN.

Amb 'Catalunya' va passa lo mateix. Remember?
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
l'últim missatge del madero, aquest de "perquè no aneu a fer un folrew i manilles" és molt bo!Crisi de vocacions, que això no és una web de pederastes...Sí, sí, molt clericals els de l'EI. Sí, sí, contra l'avortament, contra els gais, sí, sí...I això de que no es fot canya als catalanets burgesos és mentida.El parlament d'endavant a l'11 de l'any passat ho va deixar clar, la nostra lluita no és la de tots els catalans, és la del poble treballador català.Prou d'acusacions sense fonament.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
15 abr 2009
Doncs jo encara no us he vist encara cremar un 4x4 de luxe amb l'enganxina del ase catala i matricula andorrana. Ni siliconar o expropiar un caprabo dirigit pel Pujol Jr. Ni fer boycott actiu a una vetllada al Liceu. Actes ploramiques amb els martirs de circunstancies i molta parafernalia quatribarrada-estelada, aixo si.
I bla-bla-bla anticapitalista, també.
I organitzar concerts i festes politoxicomanes amb 'gora ETAs', també.
I col·lonitzar-nos [o intentar-ho] l'IMC BCN amb la vostres merdes etnocentriques, també.

Ho sento cosí, pero 'el movimiento se demuestra caminando'. Y si te pikas, ajos komes.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
16 abr 2009
El que s'ha picat , entestant-se en repetir les mateixes quatre parides tota l'estona, mirant als costats nerviosament a veure si algú simpatitza amb ell (com una rata acorralada) ets tu.
les accions anticapitalistes de l'EI estan ben documentades a les webs de les organitzacions que en formen part.
Jo tampoc t'he vist a tu cremar 4X4 de luxe com a acció, ni expropiar res. El que si que he vist és un munt de cases expropiades per CAJEI. Lo de les festes politoxicòmanes, doncs bé, hi ha alcohol i porros, com a tot arreu.
Merdes etnocèntriques?
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
16 abr 2009
"Lo de les festes politoxicòmanes, doncs bé, hi ha alcohol i porros, com a tot arreu."

O ets cec o et fas el cec...

Per altre banda, l'individu aquest l'únic que intenta es crear conflictes entre indepes i llibertaris, no he vist res productiu del que ha escrit pe aqui o per allà, així que passem d'ell.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
16 abr 2009
"Lo de les festes politoxicòmanes, doncs bé, hi ha alcohol i porros, com a tot arreu."

O ets cec o et fas el cec...

Per altre banda, l'individu aquest l'únic que intenta es crear conflictes entre indepes i llibertaris, no he vist res productiu del que ha escrit pe aqui o per allà, així que passem d'ell.
Re: L'esquerra independentista questionada per connivencia [i unió] a l'IMC BCN
20 abr 2009
O directament no vaig a les festes que vosaltres aneu.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more