Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
El nostre poble, tots els pobles. La nostra cultura, totes les cultures. Tots els anticapitalistes no ens mereixem ser idiotes, no ens mereixem que la ignorànica ompli tots els espais de contrapoder. Pensem, existim, lluitem i som. Com a persones volem un món millor, i lluitarem per aconseguir-ho. Però no som éssers idiotes que creiem.
Ni tenim diners ni ens importa tenir-ne. No utilitzem eufemismes, no usem la hipocresia per insultar. Respectem les cultures i no repetirem mil cops rucades. Sols el pobole pot salvar el poble. Entenem poble com la gent, com totes les que existim. Ni avantguardes ni rucades, ni iteracions, ni feixistes disfressats de llibertaris. Els pobles no necessiten salvadors, ni les persones necessiten idiotes. Ni pàtries, ni salvapàtries. Però per damunt de tot no necessitem gent que utilitza l'ordinador, ni les noves tecnologies per deixar les seves vergonyes al descobert. Necessitem a totes, a totes les que lluiten, no a totes les que opinen per mera desidia.

El poble al que és del poble, a la cultura al que és la cultura, i a tot allò que implica desidia cançons, versos o cultura.

Salut i revolta

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
Però es pot saber en nom de qui parles tu? en nom del "poble" ?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿¿¿?¿?¿?

Si vols començar a ser coherent, comença parlant en singular, per tu, i no pels demés. Quina classe de discurs avantguardista és el teu?

"Però per damunt de tot no necessitem gent que utilitza l'ordinador, ni les noves tecnologies per deixar les seves vergonyes al descobert"

Has pensat llegir el que escrius i aplicar-te el cuento?

PS: no embrutis el mot llibertari amb la porqueria mental que portes a sobre.

pobles contra imperis!
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
Quin paperet que feu tots dos!
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
jajaja

vaia paranoies es monten alguns, el primer paragraf encara està força bé, amb lu altre no entenc el que ens ve a dir aquesta persona...
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
Marc, aqui estas de mes! No veus que aixo es un debat entre llibertaris
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
11 abr 2009
No tots els conills son de color verd.
Una logica aplastant, company. Pero no podries acotar una miqueta més el subjecte del teu post?
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
12 abr 2009
La Iglesia Adventista del Séptimo Día nació a partir del Movimiento Millerista de la década de 1840, que resultó ser una de las últimas oleadas de reavivamiento del Segundo Gran Despertar religioso. El movimiento Millerista recibe su nombre de Guillermo Miller. Cierto día, al estudiar Daniel 8:14[2] llegó a estar convencido de que la "purificación" de la que hablaba el profeta se trataba del regreso de Cristo para purificar la Iglesia. Ocupando un razonamiento de "sentido común cristiano" (tal como el principio de interpretación profética de día por año, a las profecías de Daniel y Apocalipsis) interpretó la profecía de "los 2300 días" de Daniel 8:14 concluyendo que la segunda venida de Cristo ocurriría "alrededor del año 1843." El movimiento Millerista culminó con el "movimiento del séptimo mes", que enseñaba que el "ministerio sacerdotal de Cristo" culminaría con la purificación de la tierra, estableciendo la segunda venida de Cristo en o antes del 22 de octubre de 1844, coincidiendo con un Yom Kippur. Como Cristo no regresó en esa fecha, el episodio se llegó a conocer como "el Gran Chasco" o "la Gran Decepción". Más tarde entendieron que no se trataba de la segunda venida de Cristo sino de la purificación del Santuario Celestial por la acción sumosacerdotal de Cristo en el cielo descrita en la "Carta a los Hebreos" Capítulo 8.
Re: No voler fronteres no implica ser un genocida
13 abr 2009
aki ningu sta parlant d religio, ni importa, fuck cristo
Sindicato Sindicat