Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Plataforma Ribera d'Ebre analitza i avalua la situació medioambiental
10 abr 2009
Membres de les entitats Jóvens de les Terres de l'Ebre, Aturem les Nuclears, la Plataforma en Defensa de la Terra Alta i l'Agrupació Excursionista la Picossa de Móra d'Ebre, a més de persones a títol individual, han format la nova Plataforma Ribera d'Ebre que, en una reunió a Flix, ha analitzat i avaluat la situació mediambiental del territori en general i, en concret, de la Ribera d'Ebre.

L'entitat ha denunciat les 'amenaces mediambientals' que 'planen' sobre la comarca i ha manifestat que 's'afegeixen a les ja existents', com ara el 'deficient funcionament' de les centrals nuclears, la central tèrmica i el parc fotovoltaic de Flix, el 'deficient control hidrològic de l'Ebre' des de les centrals de Flix i Riba-roja d'Ebre, la 'problemàtica' de la planta química de Flix, 'l'augment injustificat' de regadius, el 'deficient tractament de la gestió dels residus' i el 'macroabocador de Tivissa'. La Plataforma considera que aquestes indústries i actuacions 'perjudiquen notablement la comarca' des dels punts de vista ecològic, sociocultural, econòmic i paisatgístic, i ha afegit que 'haurien de ser motiu de preocupació' dels dirigents polítics de la Ribera d'Ebre.

La nova Plataforma s'ha adherit a la marxa 'Camposines-Ascó', convocada per al pròxim 17 de maig per l'agrupació Aturem les Nuclears.
Mira també:
http://www.ebredigital.cat/ebredigital/web/index.php?idArea=6&idnot=14036&idSeccio=&idPes=1
http://www.vilaweb.cat/www/acn/noticia?id=3568166

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Plataforma Ribera d'Ebre analitza i avalua la situació medioambiental
12 abr 2009
Aturem els transvassaments encoberts! i tb aturem els correbous i demés atrocitats k alguns joves de l'ebre cometen contra alguns animals per divertir-se!
Sindicato Sindicat