Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
09 abr 2009
xerrada-crisi-internet.gif
Des de l’assemblea d’Endavant del Gironès us convidem a la xerrada/presentació “Idees per entendre la crisi” el divendres 17 d’abril a les 20.00 hores al Centre Cívic de Sant Narcís (Girona).

Comptarem amb les intervencions d’en Josep-Maria Terricabras (Catedràtic de Filosofia de la UdG), la Mariona Parra (membre de la CGT-Acció Social) i en Víctor López (militant d’Endavant).

L’acte girarà al voltant de la situació del capitalisme i, per tant, de la crisi actual, tenint en compte les alternatives que s’estan gestant per fer-hi front. A més a més, presentarem la campanya d’Endavant “Capitalisme és crisi”.

Esperem que sigui del vostre interès.
Mira també:
http://endavantgirona.blogspot.com
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
10 abr 2009
No s'entén qué fa la gent de CGT amb la penya nazionanista.
Si Durruti aixequés el cap...!
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
10 abr 2009
unitat popular contra el capital.
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
10 abr 2009
El que fa falta, no son idees per entendre la crisi, sinó accions per a combatre el capitalisme, per a augmentar la crisi del capitalisme.

El que fa falta no son idees per a saber com ens roben els banquers i governants en temps de crisi, sinó el per què els ciutadans robats, espoliats. ho permeten. Idees per entendre la Crisi? Més aviat fan falta idees per entendre que els que pateixen la crisis no es belluguin, no surtin al carrer, no s'organitzin. El que cal és comprendre per què els obrers acomiadats no ocupen les fabriques, per què els hipotecats no deixin de pagar , els desallotjats no ocupen les cases, per què els estudiants permeten que augmentin el nombre de policiies i presons en lloc de escoles i mestres. Per què els que passen gana no roben, igual com els banquers, que no passen gana? per què els treballadors donen suport als sindicats que pacten amb els governants i patronal?. Per què es vota a uns patrtits que donen suport amb diners i vides per una ocupació il.legal a Afganistan, diners i homes per a servir a l'exèrcit d'ocupació i als criminals de guerra de l'OTAN, un exercit de domini dels EUA? Etc., etc.,etc...

Els que patim la crisi no ens calen idees per entendre la crisi. Sols cal saber com han resolt la crisi els banquers i rics: robant i espoliant amb els diners públics, de tots nosaltres, per a finançar la resolució de la crisi dels banquers i del sistema financer. Per tan, més que idees per a comprendre el fenomen de la crisi, calen accions contra els governants i banquers que ens roben. Ens calen idees en tot cas per a combatre en temps de crisi del capital, per augmentar la crisi del capital. No és temps de filosofia sinó d'acció. Filosofia la que es vulgui, si tracta de planificar accions i debatre idees per actuar.

Un títol poc engrescador d'unes xerrades segurament interessants.

Per exemple, un aturat com jo , més que motivar-lo la comprensió o les idees del fenomen de l'atur i la crisi, el que m'interessa i suposo interessa als aturats, és com combatre l'atur, i el sistema, multinacionals i polítics que el provoquen.
Les idees que fan falta son les porten a accions contra el sistema que ha provocat la crisi.

Les crisis son alertes, com les malalties, necessàries per restaurar el capitalisme. No fan falta idees per a comprendre la crisi, sinó acabar amb el capitalisme. No cal arreglar la crisi, sinó augmentar-la.

Les crisis acaben per enfortir el sistema, així com les malalties acaben eliminant les infeccions i restaurant l'organisme. El que cal en aquests moments de crisi, de debilitat del sistema capitalista, és augmentar la crisi, malatia del Capital, amb lluites en tots els fronts i combatre als anticorps dels governants per a resoldre la crisi. Sobretot quan la medicina són diners de tots nosaltres. No és la nostre crisi. Es la crisi del Capital. Hem d'aprofitar-ho per atacar el Capital.
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
11 abr 2009
es nota que ets aturat.
jiji
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
11 abr 2009
Durruti va lluitar amb gent d'ERC contra el feixisme i el nacionalisme espanyol, a i per cert la Cnt també es nazionalista, (Confederació NAZIonal del treball) CNT ACTUAL= espanyolistes
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
12 abr 2009
Durruti va lluitar amb gent d'ERC
jajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja i ja
Re: Divendres 17 d'abril: xerrada "Idees per entendre la crisi"
13 abr 2009
a antispanyolistes...

¿què hi té a veure la CNT, aquí?

A fer la mà!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more