Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
L'abril, en record de Guillem Agulló.
07 abr 2009
Després dels diferents homenatges celebrats durant l’any 2008, els actes en record de Guillem Agulló no s’aturen. Des de l’Associació Cultural el Bassot, juntament amb altres col·lectius com l’Assemblea d’Unitat Popular el Carraixet, Maulets, SEPC i Endavant, s’ha organitzat unes jornades coincidint amb el 16è aniversari de la mort d’aquest joves burjassoter sota el lema “Contra el feixisme, la lluita continua”.

Llegiu la resta de la notícia a:
www.laccent.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
07 abr 2009
I jo em demano? Es pot ser antifeixista i a la mateixa vegada membre d'un grup hooligan amb clara majoria neo-nazi? Me'n recordo al partit Castello-Futbol Club Barcelona de principis del 90 el noi aquest posava en una placa de Castello amb un grup de Boixos Nois i una esvastica ben grandeta. Puta i verge?
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
08 abr 2009
L´antifeixisme es aixi de incoherent, com que no són res més que titelles del sistema i no tenen personalitat ni llògica d´existir, doncs son meres comparses anti-algo (si no hi haguessin feixistes ells no existirien)s´han d´inventar mites i màrtirs per a poder fer festetes cada any recordant a genteta que no van ser res a la vida.
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
08 abr 2009
boixos valencia en aquellos tiempos eran antifascistas todos,guillem era del sharp y de maulets....simplemente se hizo tb de una peña(boixos) que en sus origenes era catalanista y nada nazi...pq le molaba el barça..no digais gilipolleces y dejar de mal-meter!
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
08 abr 2009
no t'hi escarrassis, són mossos o del msr.

ara està de moda el discurs que ser antifeixista és una moda. diuen que sempre és més fàcil veure la biga en l'ull aliè...

Guillem Agullò ni oblit ni perdó!
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
09 abr 2009
Potser ets tu Josep el que no ho entèn: ser ANTIFEIXISTA es una MODA. I es el que el capital difòn, perque et penses que els discos, llibres samarretes i demès merchandising aixi com la estètica es difonen a tutti plen?? Pues perque es una forma més d´aborregar la gent, canalitzar la rebeldia juvenil portant-la per camins estèrils i sense sortida.
Perquè camins estèrils? Doncs, perque l´antifeixisme defensa de forma extrema unica i exclusivament el mateix que pregona el sistema: antipatriotisme, multiculturalisme, antifeixisme, proabortament, pro immigració, pro legal.lització de les drogues, anticlericalisme, mode de vida degenerat, etc etc.
Nomès cal veure un grup com els Ska-p amb lletres de temàtica antifeixista i anarko com va ser encumbrat a totes les llistes de vendes per multinacionals i poderosos segells musicals i en canvi no es va aixecar ni una sola critica, al contrari, eren promocionats i venuda la seva musica als grans magatzems, igual com la de SA fins fa poc,i absolutament tota la demès.
Segur que l´antifeixisme no es una moda???
Segur que l´antifeixisme no es una super eficient eina del Sistema???
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
09 abr 2009
Pe, tu deus d´esser el Sureda, tant que en saps dels Boixos i de manipular la informació, com un nazi qualsevol;ep! ull viu, amb sang jueva com el cognom indica. L´antifeixisme una moda????=? realment,esteu tots bén tarats...l´antifeixisme neix degut al feixisme,des-de els anys trenta.
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
09 abr 2009
NI ANTIFEIXISTES NI IMMIGRANTS. AIXI ACTUEN ELS FILLS DE PUTES QUE CREUEN LES NOSTRES FORNTERES.
http://rutube.ru/tracks/1734557.html?v=6d8c97f8ff1a921a750c9f566ac8f55f
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
09 abr 2009
Jo al noi aquest no el conexia, pero vaig ser-hi a la final de la copa del rei l'any 90 (si no em falla la memoria) a Valencia i vaig beure en un bar alla amb gent de boixos. Un 90% dels que hi havia alla eren de extrema dreta, es feien notar vaja, no s'amagaven. Potser el noi aquest no tenia clar que volia a la vida, pero es una pena que moris jove. Un apunt cd's d'eskorbuto al corte ingles per 2 euros.
Re: L'abril, en record de Guillem Agulló.
11 abr 2009
el capitalisme s'aprofita del que sigui que li surti a compte. si la moda és l'antifeixisme, doncs aquest i si la moda és el nazisme com a l'alemania de fa 60 anys, doncs llavors es forren venent banderes amb esvàstiques.

el teu argument és dèbil i pobre, perqué presentes l'antifeixisme com una cosa homogènia quant no ho és i perqué la majoria d'adjectius que presentes no quallen (per exemple multiculturalisme, que es propi del PP o de CiU). Per cert, brutal lo de "mode de vida degenerat", jajaja.

veig que l'he clavat amb lo del msr, no? calo els discursos demagogs a anys llum.

Per cert, putus killus espanyolistes que peguen a immigrants indefenses. Penjo el video al youtube?
Sindicat