Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Última informació sobre la situació de Amadeu Casellas.
05 abr 2009
El passat 31 de març, últim dia del termini acordat entre Amadeu i la presó per a iniciar el programa de sortides, es va reunir la Junta de Tractament. L'endemà passat li van notificar el resultat d'aquesta junta, amb una proposta favorable per a un permís de 3 dies. Per tant Amadeu no iniciarà una vaga de fam de moment, ja que es van complint els acords. Deixar clar que aquesta és només una proposta de la Junta, i encara queden diversos passos perquè el nostre company surti al carrer.
El passat 31 de març, últim dia del termini acordat entre Amadeu i la presó per a iniciar el programa de sortides, es va reunir la Junta de Tractament.

dos dies després li van notificar el resultat d'aquesta junta, amb una proposta favorable per a un permís de 3 dies. Per tant Amadeu no iniciarà una vaga de fam de moment, ja que es van complint els acords. Deixar clar que aquesta és només una proposta de la Junta, i encara queden diversos passos perquè el nostre company surti al carrer.

En primer lloc la jutgessa de vigilància penitenciària nº4 de Barcelona, Sra. Remei Bona, ha d'aprovar el permís. Després s'obriria un termini de tres dies per a que el fiscal recorri. En cas que ho faci, el permís ho acabarà resolent l'Audiència Provincial de Barcelona. La qual cosa suposaria una dilatació en el temps. Si el fiscal no recorre, Amadeu tindria un permís de 3 dies en un termini de dues setmanes o tres. Però si recorre, Amadeu sol·licitarà un permís especial de 48 hores a la presó. Aquest permís depèn únicament de la presó, - que suposadament donaria el seu vistiplau- i de la DGSP. Volem recordar que el nostre company hauria d'estar en el carrer fa temps, i que si aquests tràmits legals no acaben aviat i bé, tornarem a mobilitzar-nos per la seva llibertat. Així que demanem a la gent solidària que estigui al tant de les informacions, i que exerceixin tota la pressió possible als responsables de prendre les decisions.

Jutjat de Vigilància Penitenciària nº 4.
Sra. Remei Bona
Via Laietana, 4
08003 Barcelona
T 935674494. F 935674504.

Fiscalia De Vigilància Penitenciària
Via Laietana, 4
08003 Barcelona
T 935674439

A continuació reproduïm un comunicat de Amadeu, en el qual flama al suport econòmic per a plantar cara a les despeses judicials derivats del seu defensa.


COMUNICAT

A causa de les despeses que estan tenint lxs abogadxs que em defensen i al que s'està allargant el meu segrest per l'Estat espanyol i la Generalitat de Catalunya, no em queda altre remei que demanar el vostre suport econòmic per a poder continuar endavant ja que són molts les despeses. Lxs que vulgueu donar-me suport econòmicament, al final d'aquest comunicat hi ha un nombre de compte corrent en el qual podeu ingressar el que pugueu. Us agraeixo el vostre suport i solidaritat. Salut i Anarquía.

Presó de Brians 2 Dia 29-03-2009
Amadeu Casellas Ramon

Nº de compte: 2013-0018-51-0201856163

SUPRESIÓN + CNT-AIT MANRESA

This work is in the public domain

Comentaris

Molt bo amic Amadeu
07 abr 2009
Que fas que per 3 dies de merda aparques la lluita fins una altra? I amb tota la barra del mon vens aqui a pidolar? Donant un numero de conta d'un BANC? Pero no eren l'enemic? Massa anys de preso i palles no poden ser bons. Mira avui m'he gastat 90 euros en una ampolla de whisky Revolve, es un whisky de malta fet per la casa Chivas. Nomes s'exporta al Japo i t'asseguro que es el millor que m'he begut mai. Suposo que tindras el pal-ladar inutil despres de tants anys de "chicha" i mal menjar, no pateixis jo me la beure a la teva salut acompanyat amb un "cigarret", de la meva collita, al balco escoltant Led Zeppelin o Rainbow. Gaudint de la vida, i en breu un viatget per ampliar mon.
Re: Última informació sobre la situació de Amadeu Casellas.
07 abr 2009
Tot el suport al company en lluita. No deixis de tirar endavant malgrat la situació tant desesperada que pocs dels que escriuen comentaris podrien suportar
Re: Última informació sobre la situació de Amadeu Casellas.
07 abr 2009
em sembla molt trista la teva vida Pep, i el que em sembla més trist és que consideris que això és gaudir de la vida.
Sindicato Sindicat