Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sense clasificar
Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
05 abr 2009
Sóc déu i utilitzo aquest espai per fer-vos saber com recolzo l'avortament i, també, l'infanticidi si té alguna justificació per aconseguir terres promeses.
Sóc déu i sóc favorable a l'avortament, sense terminis i a l'infanticidi, que ja vaig tolerar al poble d'Israel durant els temps de la conquesta de la terra promesa. Recordeu que vaig recolzar a Moisés, no manifestant-m'hi en contra quan el meu poble escollit va endur-se'n presoners els nens i les dones després de la batalla.
Moisés els digué: -I perquè heu deixat viure les dones i els infants?-
i afegí: -Mateu doncs a tots els infants masculins i a totes les dones que no siguin verges.-
Jo, tot i saber que matarien nens innocents, fins i tot dins del ventre de les seves mares embarassades (no verges), vaig deixar que les matessin, per la meva major glòria.
Sempre he defensat l'avortament, però, a més, aprovo l'infanticidi.

Comentari: En aquest missatge, us faig saber que recolzo clarament l'infanticidi de nens mascles, quan sigui necessari. De nenes no se'm planteja el problema ètic, ja que les femelles serviran per expandir la descendència dels homes fidels. També recolzo l'assassinat de dones que no siguin verges i que hagin estat preses després de la batalla.

En el cas de l'avortament que ens ocupa i que tant preocupa als bisbes catòlics, cal recordar-los que també he recolzat el sacrifici de dones embarassades, a les quals ja no cal obrir de cames per observar si tenen l'himen intacte, com cal fer per comprovar la virginitat de la resta de dones, abans de matar-les si no ho són. A les dones embarassades i a la resta que no eren verges, les passaven a "ganivet", davant de tothom. Aquesta és la meva autèntica naturalesa, segons les sagrades escriptures que cap bisbe no s'ha atrevit a desmentir.

Així és que en aquella època l'avortament es duia a terme d'una manera senzilla i directa, simplement matant la mare embarassada i l'infanticidi matant menors embarassades i nens i nadons del sexe masculí.

Misericòrdia de déu, doneu gràcies al vostre senyor.

This work is in the public domain

Comentaris

Marcial Maciel: Los pederastas de ayer y hoy
05 abr 2009
Modificat: 04:53:26
X.jpg
El caso de Marcial Maciel, el pederasta fundador de los Legionarios de Cristo
Leer más:
http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=51273

Marcial Maciel
El fundador de los Legionarios de Cristo vuelve a ser noticia a partir de la revelación y aceptación, a medias, de la orden religiosa de origen mexicano, de lo que llamaron eufemísticamente una “doble vida”.
La legión se ha cimbrado y vive literalmente un shock, no porque desde fuera sorprendan demasiado las revelaciones de la existencia de una hija del padre Maciel...
Leer más:
http://www.apiavirtual.com/2009/03/19/marcial-maciel
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
05 abr 2009
Aquí podem veure com canvien les coses al llarg del temps. Abans mataven les dones que no eren verges, embarassades i tot, amb l'aprovació de déu. Era una mena d'avortament a l'antiga.
Avui en dia els bisbes i capellans diuen que defensen el no nascut, potser per tal d'aconseguir de tenir carn fresca per poder-ne abusar mentalment o física.
"Aborto sí, aborto no, avortament si, avortament no". No és aquest el debat. El debat és que ningú no vol obligar avortar, però en aquells temps, els qui seguien la paraula de déu, no tenien cap escrúpol en provocar mort de fetus, matant alhora la seva mare, per no ser verge. I el suposat déu deixava fer, com ara.
Féu com déu, simplement deixeu fer, seguiu-ne l'exemple i espereu-vos a gaudir del cel, dins la vostra tomba, com la resta dels mortals. Hi ha molta gent que no volem que ens imposeu el vostre model de cel a la terra.
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
06 abr 2009
vamos a ver, simplemente el primer post es un idiotez porque está comparando el aborto con el asesinato de niños y mujeres en la historia antigua. a mi me ofende tal comparación y creo que no debería estar colgada en Indymedia. no llega a ser irónico porque está mal planteado o con mala leche contra la gente que estamos a favor de decidir qué hacer con nuestros cuerpos y nuestra vida. borrad esa noticia de origen, por favor.
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
06 abr 2009
La comparació hauria de ser senzilla d'entendre, ja ho explica qui diu ser déu, que abans ja es practicaven infanticidis i mort de nonats dins del ventre de les seves mares. També mataven nens, com el que ens presenten els bisbes, al costat del linx ibèric. Ho feia el poble escollit per déu, amb el seu coneixement i sense que fes res per aturar-ho. Segons això déu recolza clarament l'avortament i el dret a decidir.
Ara, bisbes i capellans, que sempre s'obliden dels origens i de les bases de la seva religió assassina s'erigeixen en els defensors de la infància.
A mi no m'ofèn la comparació perquè segons la religió catòlica aquells infanticidis i assassinats de dones embarassades amb els seus fetus es contradiuen amb la defensa de nens d'un any d'edat a qui ningú no amenaça, ni déu, ni cap poble escollit.
És clarament a favor del dret a decidir, perquè planteja un déu criminal i una esglèsia hereva de la seva criminalitat, de la qual se'n vol desdir.
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
06 abr 2009
Compañeras y compañeros:

Con motivo de la Campaña Publicitaria que ha comenzado la Conferencia Episcopal en contra del aborto, el programa "La Noria" de Telecinco ha lanzado una encuesta -que se debatirá en su próximo programa- sobre si el Gobierno debe o no tener en cuenta la opinión de la Iglesia.

Os mando el link por si creéis conveniente participar en la encuesta:


http://gente5.telecinco.es/encuestas/467.shtml

Increíble. Yo termino de votar y solo un 19% pensaba que NO. Por favor pasadlo. Es importante que se vote y que no dejemos que este tipo de programas le diga a nuestro gobierno qué debe de hacer.

Saludos y gracias por la colaboración.
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
07 abr 2009
La vostra solució és despenalitzar algo tant nociu com es l´abortament lliure?? Cada any 100.000 persones són abortades a Espanya perquè hi ha gent que o no sap posar-se el condó o juga amb l´embaràs no desitjat com si fos una simple nit de borratxera. Estem parlant de 100.000 persones, tanta gent com la ciutat de Tarragona que desapareixen del mapa, persones que els hi es negat el dret de néixer nomès la majoria de casos per raons econòmiques o de benestar. Opcions?? donar-los en adopció, pero no promocionar el seu assassinat. Us recomano que mireu aquest video, potser llavors ho jutjareu d´una altra manera:
http://www.observatoriobioetica.com/videos/aborto.html

Una cosa tant seriosa com treure la vida a un no nat poques coses ho poden justificar tret de situacions extremes com deformacions greus, malalties hereditàries terminals, deficients psiquics, o violacions per posar alguns exemples. Pero no pel desliz d´una nit o perque ara econòmicament no em va bé. El dia que valorem més la vida de les persones començarem a no pensar d´una forma tant burgesa i malatissa i potser aquell dia serem més humans i mes persones i no tant pijorevolucionaris.
NO A L´ABORTAMENT LLIURE!!
SI A LA VIDA DELS MES INNOCENTS D´ENTRE ELS INNOCENTS!!
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
07 abr 2009
L'ànima i l'embrióEls bisbes i el Vaticà s’aferren a una teoria molt estranya i peculiar, segons la qual vida humana i persona humana són termes rigorosament sinònims. Però vida humana és qualsevol trosset insignificant del nostre cos, com ara un fragment d’orella o una goteta de sang, que són matèria vivent i són matèria humana, i no he sentit mai que alguna conferència episcopal defense que cal protegir moralment i políticament aquests trossets de vida, estrictament humans. Ajuntar l’adjectiu humà al substantiu vida, i a continuació redactar manifestos, convocar manifestacions, escampar imatges de criatures amb bolquers al costat d’animalets protegits, i dir-ne, de tot això, “defensa de la vida” és un sofisma indigne i profundament immoral. Com si els qui no pensen com ells foren defensors de la mort.

Òbviament, la teoria assegura que un embrió de poques cèl·lules és ja una personeta, i per tant aquest mínim grumoll cel·lular és un ciutadà amb tots els drets civils i religiosos. Déu, se suposa que diu l’estranya teoria, infon l’ànima espiritual en el moment que l’òvul rep l’espermatozou –no se sap què hi pot fer un esperit en un lloc tan difícil, però tant se val–, i per tant a partir d’aquell moment tenim ja complet un ésser humà perfectament batejable. A propòsit d’aquesta insigne collonada teològica, cal recordar que, si la santa mare església hi creguera realment, el Codi Canònic establiria que tot embrionet aparegut viu a la llum –per avortament prematur o per qualsevol altra causa, inclosa la fecundació in vitro– hauria de ser ràpidament batejat, li hauria de ser assignat un nom cristià, i hauria de ser inscrit en el registre parroquial corresponent. Si cregueren de veritat en la insostenible teoria, els bons metges catòlics dels hospitals catòlics cridarien el capellà de la casa per batejar canònicament (amb efectes retroactius, si és el cas) cada embrió que els caiguera a les mans, altrament tots aquests microhumans (inclosos els congelats) no tindrien més opció que passar l’eternitat als llimbs amb la resta d’innocents sense baptisme, no podrien aspirar mai al cel. Però no tinc notícia que hagen batejat mai un embrionet gros com un cap d’agulla.

El cas, en tot cas, és que un embrionet gros com un cap d’agulla encara no té ànima espiritual, no senyor, i aquesta ha estat doctrina sòlida i antiga dins de l’Església catòlica apostòlica, abans d’inventar-se les insostenibles teories que ara fan circular. El problema és que el Papa, els cardenals de la cúria vaticana i els bisbes de les diverses conferències –i els seus braços armats, dits moviments pro vida– no llegeixen els clàssics cristians. Si almenys conegueren el pensament de Dante, s’estalviarien aquests errors herètics que ara escampen. Dante, en efecte, bon coneixedor de Tomàs d’Aquino, dels dogmes de la fe, de la doctrina dels sants pares i de la ciència del seu temps, exposa un esplèndid resum d’embriologia humana en el cant XXV del Purgatori. La llavor de la generació (una mena de “sang perfecta” o depurada, que no és la sang de les venes) “baixa al lloc que és millor / callar que dir, i des d’allí es destil·la / sobre altra sang dins del vas natural. / Allí es recullen l’una i l’altra juntes” i aquesta llavor masculina dins del receptacle femení forma una mena de coàgul i li dóna vida.

Aquesta vida, en una primera etapa posseeix una “ànima” vegetal (“s’ha fet ànima com de planta”, i si fóra una planta s’acabaria ací el procés, suggereix Dante). Després, és com un animal elemental (“com esponja de mar”), després com un animal amb òrgans diferenciats, i finalment arriba a ser un fetus amb cervell complet, capaç d’acollir una ànima racional: “Obre el pit a la veritat que ve,/ i sàpigues que, en el moment que el fetus/ ja té un cervell complet i articulat,/ Déu, el primer motor, se’l mira, alegre/ per tan gran art de natura, i li inspira/ un esperit nou i ple de potències”, etcètera. L’embriologia dantesca, doctrina que mai no va ser impugnada per l’Església del seu temps, no definia en quin moment, o a partir de quina setmana, la criatura en gestació rebia la seua animeta espiritual i per tant ja era humana: només afirmava, amb molt de seny, que això només podia produir-se en la darrera etapa, no en les etapes primeres.

Sembla que Déu Nostre Senyor, i el seu intèrpret Dante Alighieri, són molt més assenyats que aquests papes de Roma i els seus cardenals, més que la conferència episcopal espanyola (i les altres conferències del ram), més que els anomenats defensors de la vida que criden pels carrers. Perquè al senyor Alighieri i a l’Esperit Sant no se’ls acudiria mai inspirar una animeta racional, és a dir insuflar vida pròpiament humana, en un “coàgul” o en un embrionet sense “cervell complet i articulat”. És clar que a la dreta espanyola –si governara al seu gust– sempre li quedaria la possibilitat d’enviar Dante a l’exili, i al Vaticà la de posar la Divina Comèdia a l’índex de llibres prohibits. “Apri a la verità che viene il petto”, demana el poeta a través d’un altre poeta. Però aquesta gent que ix als carrers i brama, bisbes inclosos, no obren el pit a la veritat que ve, sinó a la mentida que passa.
El MPS ante la reforma de la próxima ley del aborto
07 abr 2009
Rodríguez Zapatero y su Gobierno se disponen a reformar la “ley” del aborto en un ejercicio de distracción política ante los demoledores efectos de la crisis económica. Entrecomillamos la palabra ley cuando nos referimos al hecho que pretende regular, el aborto, porque junto con la “ley” de extranjería son los preceptos legales más violados de toda la legislación española, auténtico papel mojado en las ciénagas de la progresía mediática y en la hipocresía de la derecha política.La vigente “ley” del aborto (Ley 9/1985) admite esta práctica en tres supuestos: embarazo por violación, presunción de graves taras físicas o psíquicas para el feto y grave peligro para la vida o salud física o psíquica de la embarazada. Es en el caso del grave peligro para la salud psíquica de la embarazada donde el legislador hizo la labor de zapa a esta “ley” y una puerta trasera para una realidad diaria en España: el aborto libre.En cuanto a los plazos que la Ley 9/1985 establece son: el grave peligro para la vida o salud física o psíquica de la embarazada no hay límite de semanas de gestación, en el embarazo por violación -hasta las doce semanas-, y presunción de graves taras físicas o psíquicas para el feto -hasta la semana 22-.La Ley 9/1985 fue aprobada durante el Gobierno del PSOE, en la época de Felipe González, y siguió vigente a lo largo de las dos legislaturas en las que el residente en el Palacio de la Moncloa era José María Aznar y el P. P. gobernaba en España.Es por este motivo, la no derogación de la Ley 9/1985 durante el Gobierno del Partido Popular (1996-2004) por lo que resulta especialmente cínico e hipócrita que el Partido Popular, la Conferencia Episcopal, la derecha mediática y la derecha sociológica se hayan movilizado y puesto en pié de guerra ante la más que previsible reforma de “ley”. Recordamos, una “ley” que el P. P. no derogó y que supone un aborto prácticamente libre escudado en determinados eufemismos legales.La reforma de la Ley 9/1985 que Zapatero y la nefasta Bibiana Aído se disponen a perpetrar dará un reconocimiento de derecho a una realidad de hecho que, por desgracia, se da lugar en España todos los días. Se podrá abortar libremente durante las primeras 14 semanas del embarazo y ampliará el límite hasta 22 semanas cuando exista un grave peligro para la vida o salud de la embarazada, y cuando se detecten graves anomalías en el feto. Despenalizará el aborto en la figura de la mujer y atenuar las penas a terceros. Las jóvenes mayores de 16 años también podrán abortar sin autorización de sus padres.Con este análisis introductorio hemos querido reflejar una realidad nauseabunda: la utilización partidista del aborto por parte de los partidos políticos. El Gobierno, el PSOE, utiliza esta reforma como cortina de humo frente al caos y a la debacle de la economía española, azuzando a su jauría de contertulios contra la Iglesia Católica desvirtúa el debate, vuelve a ponerse a la cabeza de la progresía y distrae la atención de la opinión pública ante un tema que enardece a las multitudes.El P. P. entra al trapo y no desaprovecha esta ocasión para lanzar todos los excrementos posibles al PSOE, rasgarse las vestiduras y verter lágrimas falsas. Su actitud es más condenable que la del PSOE ya que en ningún momento pretenden acabar con el aborto libre en España pero si quieren dar la sensación de querer hacerlo de cara a millones de sus votantes, pero tampoco pueden descuidar a sus votantes “progres” y por eso defienden la actual Ley, la cual, repetimos, es un auténtico coladero y supone el aborto libre en España. Además cuando pudieron haber tomado medidas no lo hicieron.Desde el Movimiento Patriota Socialista no abordamos el aborto con ningún tipo de rodeo o circunloquio, estamos en contra del aborto y calificamos la situación actual en España de auténtico y verdadero Holocausto. En el MPS creemos que denominaciones como Interrupción Voluntaria del Embarazo son evasivas ante la realidad del asesinato anual de más de cien mil niños en España. Y en el MPS afirmamos que el aborto no es una cuestión de índole religiosa o confesional, es un problema que ha de circunscribirse, legalmente, al ámbito de su persecución penal y, políticamente, a la supervivencia biológica del pueblo español.Las estadísticas oficiales del número de abortos perpetrados en España durante los últimos diez años son escalofriantes. De más de 53.000 en el año 1998 a más 112.000 en el año 2007. De todos ellos sólo un 0,02 % son ocasionados por violaciones, menos de un 3% por riesgo fetal y el resto es la avalancha de fraude de ley de la que han sido cómplices los sucesivos gobiernos del PSOE y del P. P.Desde el Movimiento Patriota Socialista vamos a luchar contra la reforma de la “ley” del aborto y contra la que hoy pretende regular este crimen. Por encima de partidos, por encima de siglas y más allá de cuestiones religiosas. Anunciamos movilizaciones activas y radicales frente a los abortistas de la izquierda y los hipócritas de la derecha.El Movimiento Patriota Socialista quiere poner fin al Holocausto y por este motivo exigimos:>Tipificar legalmente el aborto como asesinato y aplicación de la cadena perpetua a aquellos que lo perpetren.

>Las madres que sometan a sus hijos concebidos y no nacidos al crimen del aborto serán juzgadas y condenadas como cómplices de asesinato.

>Las personas con responsabilidad ejecutiva y/o legislativa en cuyo ejercicio de sus funciones públicas hayan contribuido a la aprobación y/o aplicación de leyes abortistas serán juzgados por el delito de lesa humanidad para el cual pedimos la cadena perpetua. Los partidos y asociaciones abortistas serán encausados por apología del genocidio y Crímenes contra la Humanidad.

>Prohibición del aborto en España. Únicamente podrá efectuarse bajo sentencia de un Tribunal Médico-Jurídico en el caso de violación o deformidad monstruosa del feto.

>Creación de una brigada especial de la Policía encargada de perseguir el crimen del aborto.

>Protección de la madre sin pareja reconocida y de sus condiciones económicas y laborales:

>Obtención de un contrato indefinido para las madres sin pareja.

>Cesión gratuita de una vivienda para aquellas madres sin pareja reconocida, la cual podrá ser comprada (en cuotas mensuales no superiores a una sexta parte de los ingresos familiares al mes) cuando el/los hijo/os hayan alcanzado la mayoría de edad.

>Garantía de la igualdad salarial entre hombres y mujeres.

>Dignificación de la figura de la madre y de la mujer frente a los actuales patrones materialistas, superficiales y machistas para los cuales la mujer es considerada como una consumidora y un mero objeto sexual. La dignificación de la mujer como madre y trabajadora debe superar tanto el actual machismo de la posmodernidad como el feminismo rancio contrario a la feminidad y al derecho a la diversidad y a la diferencia.

>Educación de los niños y los jóvenes en el respeto a la Familia como institución. La educación sexual debe impartirse desde las escuelas de una forma sana, natural e informativa, inculcando a los jóvenes el sentido de la responsabilidad en lo referente a la práctica de las relaciones sexuales.

CONTRA EL ABORTO

CONTRA EL HOLOCAUSTO

POR LA VIDA Y POR NUESTRA SUPERVIVENCIAMOVIMIENTO PATRIOTA SOCIALISTA

MESA NACIONAL
http://web.movimientopatriotasocialista.es/
Re: Infanticidi i avortament, gràcies a déu.
08 abr 2009
Aquest partit socialistero espanyolaire vol dotar-se de la facultat de poder condemnar qualsevol per "delictes" amb retroactivitat legislativa, comesos abans de ser tipificats com a delicte, una mostra de la seva pretesa grandesa divina i de la seva ignorància dels Drets Humans, als quals jo sóc contrari perquè malden per avantposar-se a la meva divina i capriciosa voluntat. De bon segur que voldran introduir la llei dels delictes retroactius. Poseu-vos a tremolar, perquè sembla que vulguin ser gairebé tan divins com jo.
Però estic en contra de la prohibició de l'avortament, que ja presenciava quan el meu poble escollit assassinava mares embarassades, amb fetus i tot.
El delicte retroactiu és aquell que es deriva de la promulgació d'una llei en el Codi Penal, que permeti perseguir tot allò que es vulgui, tant si és anterior com posterior a la seva promulgació. Exemplar i gairebé tan miraculós com el part d'una dona verge.
No voldria acabar sense dir al senyor Mira que el seu article m'admira, però que s'ha descuidat de l'ànima de qualsevol cèl·lula, perquè, com ja descobrirà la ciència, tota cèl·lula té amagada la pluripotencialitat de convertir-se en un ser independent però clònic. Justament per això no he dotat cap part de l'ésser humà d'ànima. Només hi ha cos pluricel·lular i no ànima.
Paraula de déu.
I a veure si amb aquestes noves lleis retroactives em feu el favor d'escabetxar uns infants que gategin, mascles o femelles de qualsevol tribu perversa a qui calgui castigar, millor pei un delicte comès amb retroactivitat, fet que m'emociona.
Sindicato Sindicat