Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Avui com ahir, No a l'OTAN!
02 abr 2009
Representats del moviment antimilitarista i per la pau i en contra de la guerra viatgen a Estrasburg per sumar-se a les manifestacions europees en contra de l’OTAN
L'OTAN fa 60 anys el 4 d'abril i ho celebren a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Els deixen un edifici civil d'una institució democràtica per a la celebració d'una institució militar no democràtica. Participem de la campanya europea que, considerant que més que celebrar-ho millor que es dissolguin, organitza una contra-celebració a Estrasburg mateix amb campament antimilitarista, contracimera (adjuntem el programa) i, el dissabte 4, bloqueig del Parlament i manifestació. Es preveuen uns 50.000 participants.

El nostre autocar per anar a participar als actes d'Estrasburg surt el dijous 2 a les 8 del vespre de la pl. Universitat de Barcelona. Denunciem que, novament, s'ha aixecat el Tractat de Schenguen de lliure circulació de mercaderies i persones dins l'Europa comunitària, de manera que pot ser que els manifestants no arribem a Estrasburg, cosa que conculcaria, una vegada més, el nostre dret a reunió i a manifestació. En qualsevol cas aquests dies a la zona d'Estrasburg ja hi ha 16.000 policies francesos i 15.000 d'alemanys.

Justícia i Pau i La Plataforma Aturem la Guerra (PAlG) vam començar la campanya a casa nostra fa uns mesos i ja s'hi han adherit diferents entitats. Hem editat i repartit materials i fet xerrades allí on ens ho han demanat i ho continuarem fent. Per totes aquelles persones que no hi puguin anar a Estrasburg es farà un acte de protesta el mateix dia 4 a 2/4 de 6 de la tarda a la pl. Sant Jaume de Barcelona.
Mira també:
http://www.aturemlaguerra.org/?q=otanno
http://www.no-to-nato.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat