Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
Nota de Premsa (Parcs i Jardins)
02 abr 2009
CONTRA LES AGRESSIONS ALS DRETS DELS TREBALLADORS/ES DE L’INSTITUT MUNICIPAL
DE PARCS I JARDINS DE BARCELONA
El Comitè d’Empresa de l’ I.M. de Parcs i Jardins de Barcelona i les seccions sindicals que ho composen, CCOO, CGT, UGT y USOC. Us informem que, fins la data, les mobilitzacions que els treballadors i treballadores estem portant a terme per la contractació efectiva del personal de l’oferta pública d’ocupació de 2008 (30 persones pendents de contractar) i en contra de la irregular i fraudulenta contractació de personal que la Direcció està efectuant (de 45 a 50 contractacions sense cap mena de selecció pública), no han tingut cap resposta positiva:



De les reunions, reiteradament sol·licitades tant a l’alcalde senyor Hereu, com a la gerència (senyor Campillo) i a la presidenta de l’Institut (senyora Mayol) i al mateix Consell d’Administració per tal de trobar una sortida al conflicte, cal dir, que no s’han dignat a donar cap resposta. Cal esmentar que, tot al contrari, el passat 30 de març, la Direcció de l’Institut va ordenar el desnonament dels locals sindicals del Comitè d’Empresa, amb la intenció d’impedir la seva activitat i coartar el dret de llibertat sindical.



Davant d’aquesta nova agressió a les llibertats sindicals i els constants incompliments del conveni, per part de la Direcció, tant en temes de contractació de personal i d’altres, com la privatització constant de serveis, el Comitè ha endegat diferents processos jurídics, presentat demandes a Inspecció de Treball i al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya mitjançant denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.



Igualment, el Comitè d’Empresa té previst proposar, als treballadors i treballadores, noves mobilitzacions, incloent aturades, passat Setmana Santa. Establir reunions de comitè a les Oficines de Parcs i Jardins (fins que no es solucioni el local del Comitè) i sol·licitar entrevistes amb els partits politics del consistori.



Demà dia 2 d’abril, a partir de les 8 h, El Comitè d’Empresa estarà al Carrer Tarragona 141 i, a les 19 hores, té previst entrevistar-se amb IC (c/ ciutat) on efectuarà una roda de premsa a la qual agrairíem la vostra assistència.







Barcelona 1 d’abril de 2009.









Comitè d'Empresa de l'I.M. de Parcs i Jardíns

Seccions Sindicals: CCOO, CGT, UGT, USOC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nota de Premsa (Parcs i Jardins)
02 abr 2009
oerdonar que hemos duplicado la noticia, si puede el administrador que quite una

salut!!!
Re: Nota de Premsa (Parcs i Jardins)
02 abr 2009
(presentat demandes a Inspecció de Treball i al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya mitjançant denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.)
Clar que si, que el Saura investigui la Mayol, facil o te dormen al mateix llit.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more