Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
Nota de Premsa
02 abr 2009
CONTRA LES AGRESSIONS ALS DRETS DELS TREBALLADORS/ES DE L’INSTITUT MUNICIPAL
DE PARCS I JARDINS DE BARCELONA
El Comitè d’Empresa de l’ I.M. de Parcs i Jardins de Barcelona i les seccions sindicals que ho composen, CCOO, CGT, UGT y USOC. Us informem que, fins la data, les mobilitzacions que els treballadors i treballadores estem portant a terme per la contractació efectiva del personal de l’oferta pública d’ocupació de 2008 (30 persones pendents de contractar) i en contra de la irregular i fraudulenta contractació de personal que la Direcció està efectuant (de 45 a 50 contractacions sense cap mena de selecció pública), no han tingut cap resposta positiva:De les reunions, reiteradament sol·licitades tant a l’alcalde senyor Hereu, com a la gerència (senyor Campillo) i a la presidenta de l’Institut (senyora Mayol) i al mateix Consell d’Administració per tal de trobar una sortida al conflicte, cal dir, que no s’han dignat a donar cap resposta. Cal esmentar que, tot al contrari, el passat 30 de març, la Direcció de l’Institut va ordenar el desnonament dels locals sindicals del Comitè d’Empresa, amb la intenció d’impedir la seva activitat i coartar el dret de llibertat sindical.Davant d’aquesta nova agressió a les llibertats sindicals i els constants incompliments del conveni, per part de la Direcció, tant en temes de contractació de personal i d’altres, com la privatització constant de serveis, el Comitè ha endegat diferents processos jurídics, presentat demandes a Inspecció de Treball i al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya mitjançant denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.Igualment, el Comitè d’Empresa té previst proposar, als treballadors i treballadores, noves mobilitzacions, incloent aturades, passat Setmana Santa. Establir reunions de comitè a les Oficines de Parcs i Jardins (fins que no es solucioni el local del Comitè) i sol·licitar entrevistes amb els partits politics del consistori.Demà dia 2 d’abril, a partir de les 8 h, El Comitè d’Empresa estarà al Carrer Tarragona 141 i, a les 19 hores, té previst entrevistar-se amb IC (c/ ciutat) on efectuarà una roda de premsa a la qual agrairíem la vostra assistència.Barcelona 1 d’abril de 2009.

Comitè d'Empresa de l'I.M. de Parcs i Jardíns

Seccions Sindicals: CCOO, CGT, UGT, USOC

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nota de Premsa
02 abr 2009
1.Això no és un post per atacar a ningú.
2.Suport als currantes en lluita!
3.Dit això, entrem a la reflexió...

Dissabte passat hi havia una mani a Barcelona contra la crisi. On eren tots aquests currantes putejats? Portem anys fent mobilitzacions per salvar el cul de currantes a empreses com TMB, Nissan, Seat, Miniwat, i tantes d'altres empreses. Com és que els curritos nomes es mouen pel seu cul?

Potser és hora que els comités d'empresa treballin en concret per la situació al seu lloc de treball, però que alhora treballin de manera real per combatre la crisi. Sinó, al final tots ens dedicarem a salvar el nostre cul i ens importarà una merda el vostre (en general, no especialment el dels jardiners, contra els quals, no hi tinc res en particular!)
4. Podeu fer comentaris, i a poder ser amb una mica de criteri, que per llegir medra ja tenim la premsa oficial!
Sindicat